Pravá blondýnka se vrací. Diváky čeká seriálový prequel, Witherspoonová prozradila detaily

Herečka Reese Witherspoonová na sociální síti Instagram oznámila, že se fanoušci filmu Pravá blondýnka mohou těšit na další počin o právničce, která miluje růžovou. Konkrétně se bude jednat o prequel v podobě seriálu. Show nazvaná Elle bude mapovat život Woodsové na střední škole. Diváci ji budou moci sledovat na televizních obrazovkách už příští rok, upozornil web americké CNN. Zatímco oficiálně o obsazení hlavní role zatím jasno není, fanoušci už svůj tip mají – volají po Avě Phillippeové, dceři Witherspoonové.

Po více než 20 letech od uvedení prvního filmu Pravá blondýnka v roce 2001 s Reese Witherspoonovou v hlavní roli se fanoušci dočkají dalšího příběhu vyprávějícího o právničce Elle Woodsové, napsal portál CNN.

ČTĚTE TAKÉ: Bridget Jonesová se vrací: Ve filmu si zahrají i nové hvězdy. Datum premiéry bude symbolické

Herečka na platformě Instagram prozradila první detaily o připravovaném prequelu. Odhalila, co bude hlavním tématem seriálu nazvaného Elle. „Než se stala nejslavnější vegetariánkou, která vystudovala práva na Harvardu, byla obyčejnou středoškolačkou 90. let. A vy všichni se s ní seznámíte,“ napsala v příspěvku, ke kterému přiložila video, v němž si oblíkla jeden z legendárních růžových kostýmků.

Seriál Elle bude uveden na streamovací platformě Amazon Prime Video už příští rok. „Tak moc se těším,“ doplnila Witherspoonová.

Oblíbená herečka Witherspoonová bude výkonnou producentkou nové série Elle, uvedl portál Sky News. Show bude produkována Witherspoonovou společností Hello Sunshine, která je nyní součástí Candle Media a má na kontě například drama sérii Daisy Jones And The Six, připomněl web BBC.

Kdo ovšem ztvární postavu dospívající Elle Woodsové, dosud nebylo zveřejněno. Stejně tak jsou zahaleny tajemstvím i další podrobnosti – třeba to, na kolik dílů se mohou fanoušci těšit. Zatím nebylo ani potvrzeno, zda si Witherspoonová či jiní herečtí kolegové, kteří se v úspěšném filmu objevili, jako například Selma Blairová, v prequelu zahrají.

Která herečka by podle vás měla ztvárnit postavu Elle Woodsové v novém seriálu?

Řada fanoušků by si přála, aby se v roli středoškolačky Woodsové představila dcera Witherspoonové, Ava Phillippeová, která jakoby své mamince z oka vypadla. „Prosím, řekněte nám, že vaše dcera bude do role obsazena,“ zaznělo v komentářích. „Dobře, kdo bude hrát Elle na střední škole? Ava? Myslím, že to je jediná přijatelná odpověď,“ napsala další.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Hollywoodský biják Duna má i českou stopu. Kaskadéři prozradili, jak na ně působily hvězdy

Tagy: