English

PŘEHLED: Co víme o nové řadě StarDance? První změny už jsou potvrzeny!

Stars24.cz

Až po letních prázdninách se sice diváci dočkají třinácté řady StarDance, ale emoce budí dění kolem nové série televizní taneční show už na jaře. Co všechno víme v této chvíli alespoň s nějakou mírou jistoty?

More from Stars24.cz

Jan 24

Rozhněvaná Radka Třeštíková nechala vzkaz svým hejtrům: Nebála se ostrých slov

stars24.cz

Spisovatelka Radka Třeštíková (42) má na internetu mnoho příznivců, ale převažují spíše hejtři a ti si kolikrát neberou servítky. Lidé se do ní pouštějí hlavně kvůli občasným provokativním fotografiím a nevynechali ani její výchovu dětí.

Dec 18

Nová restaurace 420 Radka Kašpárka z MasterChefa: Kde ji najdete a proč se tak jmenuje?

stars24.cz

Radek Kašpárek je Čechům známý především jako jeden z porotců televizní show MasterChef. On ale nejspíš sám sebe vidí hlavně jako restauratéra, který navíc v uplynulém týdnu rozšířil síť svých podniků. Kde otevřel restauraci 420 a proč…

Sep 21

Šokovaná Marika Gombitová: Já a playback? V Praze budu zpívat...

stars24.cz

Pomalu nám začíná podzim, což znamená i to, že se pomalu blíží dva pražské koncerty Mariky Gombitové. Vystoupení se uskuteční uprostřed zimy a slovenská zpěvačka už se na ně poctivě připravuje, ačkoliv by podle některých škarohlídů snad…

Sep 6

Radka Třeštíková provedla velikou změnu ve svém vzhledu

stars24.cz

Spisovatelka Radka Třeštíková (42) se svým fanouškům na sociálních sítích přiznala, že se vzdává jedné věci, která pro ni byla velmi typická. Změna se týká jejího účesu, který předvedla na několika fotografiích v příspěvku.

Jul 5

Další hvězda ve Varech! Na MFF přijela Robin Wrightová!

stars24.cz

Dnes odpoledne dorazila do Karlových Varů americká herečka Robin Wrightová, která je známá především díky své roli Jenny ve filmu Forrest Gump. Během festivalu převezme v sobotu cenu prezidenta festivalu.

Feb 28

Nahá Radka Třeštíková budí emoce: Jste zoufalá, píší lidé. Někteří od ní odvrací zrak!

stars24.cz

Radka Třeštíková zase jednou vzbudila velký ohlas. Stačilo k tomu, aby se vyfotila v odrazu kovové konvičky. Kdo si ale snímek přiblížil, mohl být překvapen. A někdo to dal i najevo.

Jul 7

Radka Třeštíková jako další terč Zuzany Bubílkové! Tuhle reakci ale asi nikdo nečekal!

Stars24.cz

Zuzana Bubílková vnáší do našich srdcí humor už notnou dávku let. Tentokrát se rozhodla vzít si na paškál nikoliv politiky, jako tomu bylo v minulosti, ale slavní osobnosti. Možná ale trochu přestřelila!

Feb 11

Robin Staněk: Tenista je prý partnerem olympioničky Ledecké!

Stars24.cz

Ester Ledecká uchvátila spoustu lidí, k jejím největším fanouškům má ale patřit jeden z českých tenistů. Údajně je totiž jejím partnerem. O koho jde?

Nov 14

Marika Šoposká: První slova o konci ve StarDance!

Stars24.cz

Jako čtvrtá v pořadí se v pátém pokračování rozloučila se StarDance Marika Šoposká. Hercům tedy zatím probíhající jedenáctá řada nepřeje, zástupce jiné profese zatím nevypadl. Jak svůj konec nesla?

Nov 14

Marika Šoposká končí ve StarDance: Připomeňte si její cestu soutěží!

Stars24.cz

StarDance v sobotu opustil další pár, tentokrát diváci ve spolupráci s porotou vyřadili z kola ven Mariku Šoposkou a Robina Ondráčka. Jak se jim vlastně na tanečním parketu vedlo?

Nov 13

StarDance 2021: Hlaváčková obstála i bez partnera, končí Šoposká!

Stars24.cz

StarDance zažila před týdnem zemětřesení, jedenáctou řadu opustily hned dva páry během jediného kola. Zbylých sedm dvojic se na parketu objeví i dnes. Kdo půjde jako další z kola ven?

Oct 22

Svatba na první pohled: Vznikne aspoň jeden fungující pár? Diváci mají jasno!

stars24.cz

Již druhým rokem vysílá jedna z tuzemských televizí pozoruhodnou seznamovací show, kde se nevěsta a ženich potkávají poprvé až před oltářem. Vydrží takové vztahy? Diváci mají poměrně jasno.

Oct 17

Marika Šoposká ve StarDance: S tímhle do toho šla!

Stars24.cz

Marika Šoposká a její neméně slavní kolegové včera vstoupili do nové, v pořadí jedenácté řady StarDance. Jak vlastně herečka vyhlížela premiérový taneční večer?

Sep 11

Ikona československé popmusic Marika Gombitová oslaví narozeniny!

Stars24.cz

Někdejší hvězda československé popmusic Marika Gombitová, která 12. září oslaví pětašedesátiny, má dodnes v obou částech bývalé československé federace řadu příznivců, kteří na ni nezapomínají.

May 18

Radka Třeštíková jde příkladem: Podmínky pro očkování splnila teprve před pár dny!

Čechům mezi 40 a 44 lety se o půlnoci z neděle na pondělí otevřela možnost se zaregistrovat k očkování proti koronaviru. Využily toho i známé osobnosti z této věkové kategorie, například Radka Třeštíková.

May 6

Radka Třeštíková přiznala: Další razantní změna v jejím životě!

Stars24.cz

Radka Třeštíková v poslední době překvapuje své fanoušky čím dál víc. Nejprve je bezpochyby zaskočil konec jejího vztahu s manželem, poté zničehonic oznámila další, na první pohled viditelnou změnu.

Apr 19

Radka Třeštíková: Nečekaný rozchod s manželem!

Stars24.cz

Českým šoubyznysem otřásá další rozchod oznámený na sociální síti. Rozpadlo se manželství Tomáše a Radky Třeštíkových, na závěr uplynulého víkendu o tom informoval první jmenovaný.

Jan 6

Lucie Bílá přiznala pravdu: Kdo zpěvačku nahnal do náruče přítele Radka?

stars24.cz

Lucie Bílá je v poslední době velice šťastná, po boku nynějšího přítele se jí evidentně líbí. Proto mohla konečně vyjít ven s historkou o tom, jak to se svalovcem Radkem dali dohromady. Roli sehrála náhoda.

Aug 5

Marika Gombitová nebude na poctě Gottovi? Přišel další zvrat!

stars24.cz

Prosincové koncerty, které mají být poctou zesnulému Karlu Gottovi (†80), se pomalu, ale jistě blíží. Jména některých účastníků jsou ale nadále předmětem debat. Jak si stojí např. Marika Gombitová?

Aug 2

Hvězda StarDance Radka Třeštíková vyzvala ženy: Nenechte si s*át na hlavu!

stars24.cz

Účastnice taneční soutěže StarDance se rázně vyjádřila k otázce znevýhodňování žen. Ona sama se s tímto problémem nikdy nesetkala a vyzvala ženy, aby také nenechaly s sebou manipulovat.