English

StarDance aneb když hvězdy tančí: Které to budou tentokrát? Další jména!

Stars24.cz

Málokdo z diváků čekal, že personální obsazení podzimní třinácté řady StarDance se bude tak hodně řešit už v dubnu. Diváky naštvala zejména změna v porotě, mění se tak hlavní choreograf. Prosakují ovšem i první jména soutěžících z řad…

More from Stars24.cz

May 15

MS v ledním hokeji pokračuje bez největší české hvězdy: Pastrňák vzdoruje!

stars24.cz

Český národní tým čeká dnes odpoledne čtvrtý zápas ve skupinové fázi domácího mistrovství světa. Čeká se na hvězdy z NHL, včetně té největší, tedy Davida Pastrňáka. Útočník Bostonu ale zatím pokračuje v play-off nejlepší ligy světa.

Apr 12

StarDance aneb když hvězdy tančí: Které to budou tentokrát? Další jména!

Stars24.cz

Málokdo z diváků čekal, že personální obsazení podzimní třinácté řady StarDance se bude tak hodně řešit už v dubnu. Diváky naštvala zejména změna v porotě, mění se tak hlavní choreograf. Prosakují ovšem i první jména soutěžících z řad…

Mar 28

StarDance 2024: Které hvězdy budou tančit? První jméno na obzoru!

Stars24.cz

Není žádným tajemstvím, že televizní diváci se letos mohou těšit na další řadu populární StarDance. Na obrazovkách České televize se s ní tradičně počítá na podzim, přípravy už jsou každopádně v plném proudu. V médiích dokonce koluje jméno…

Nov 13

Hádka kvůli StarDance! Česká televize se distancovala od výstavy, které půjčila šaty

stars24.cz

Česká televize (ČT) se dnes distancovala od výstavy šatů z televizní soutěže StarDance v Galerii Tančící dům v Praze. Projekt není aktivitou České televize a pořadatel spojení se soutěží StarDance užívá bez jejího souhlasu, uvedla dnes ČT…

Oct 14

StarDance 2023 naladíte už dnes večer: Které hvězdy budou tančit?

Stars24.cz

Čekání je u konce, již dnes večer si televizní diváci mohou zapnout přijímač, aby po dvou letech opět sledovali, jak to vypadá, když hvězdy tančí. StarDance 2023 je tady a s ní nejvyšší čas si připomenout, kdo letos zaujme jakou roli!

Oct 4

Farářka Kopecká promluvila o reakcích na coming out: Nesmírně si toho vážím!

Stars24.cz

Září přineslo jedno velmi nečekané oznámení z církevních kruhů. Farářka Martina Viktorie Kopecká, kterou proslavila účast v taneční show StarDance, vystoupila s tzv. coming outem. Přiznala tedy, že žije se ženou. Nyní poprvé promluvila o…

Sep 27

Farářka Kopecká po coming outu: Podpořili jí Nerudová, Maršálek či Musil!

stars24.cz

Nejen církevní kruhy zaskočila v tomto týdnu farářka Martina Viktorie Kopecká, když přiznala, že žije se ženou. Dalo se čekat, že přijdou i nějaké odsudky, avšak sympatickou duchovní zároveň podpořily mnohé známé osobnosti.

Sep 25

Farářka Martina Viktorie Kopecká šokuje: Žiju se ženou!

Stars24.cz

Blíží se další řada StarDance, jejíž zásluhou se vryla do povědomí českého národa. Nyní si farářka Církve československé husitské opět říká o pozornost. V nové knize totiž dochází na tzv. coming out. Sympatická duchovní přiznává, že žije…

May 26

"Simply the Best." Jak české hvězdy reagovaly na úmrtí Tiny Turner?

stars24.cz

Světem a pochopitelně i Českem otřásla v tomto týdnu jedna smutná zpráva z hudební branže. Zemřela legendární zpěvačka Tina Turner, která si zazpívala i u nás. Proto není divu, že měla fanoušky i mezi slavnými osobnostmi.

Apr 25

StarDance 2023: S kým budou hvězdy tančit? Nabízí se porotce, vítězové i nováčci!

Stars24.cz

Televizní diváci si od pondělí mohou vybírat svého favorita pro dvanáctou řadu StarDance. Výkony hvězdných osobností ale zásadně ovlivní i jejich taneční partneři. Na koho se můžeme na parketu těšit?

Mar 1

Justin Bieber rozesmutnil i české fanoušky: Koncerty nebudou!

Stars24.cz

Kanadský zpěvák Justin Bieber zrušil zbytek svého turné Justice World Tour, v rámci kterého měl vystoupit i v Praze. Umělec své koncerty už několikrát odložil kvůli zdravotním problémům, informoval dnes server BBC News.

Jun 24

Ján Zákopčaník (†63): Jak na jeho úmrtí reagovala Česká televize?

stars24.cz

Smutek dnes zavládl na Kavčích horách, kam dorazila zpráva o úmrtí někdejšího moderátora předpovědi počasí Jána Zákopčaníka. Jak na něj v České televizi vzpomínají?

May 30

Velkou cenu Monaka navštívily české i světové hvězdy!

stars24.cz

Tento víkend se v Monte Carlu jela každoroční velká cena Formule 1, která je korunou celého kalendáře. Celý víkend je totiž jedna veliká show a na té nesmí samozřejmě chybět ani světové celebrity.

May 21

Rallye Český Krumlov ovládl šampion Jan Kopecký

Stars24.cz

Úřadující domácí šampion Jan Kopecký ovládl posedmé v kariéře Rallye Český Krumlov a vyrovnal rekord Romana Kresty. Pilot vozu Škoda Fabia Rally2 Evo vyšel ve třetím závodě mistrovství České republiky v automobilových soutěžích vítězně z…

Dec 14

Martina Viktorie Kopecká: S finále StarDance už nepočítala?!

Stars24.cz

StarDance míří do velkolepého finále, již v sobotu večer budeme znát jméno letošního vítěze či vítězky. Ano, vyhrát může i dáma, konkrétně farářka Martina Viktorie Kopecká. Jak zhodnotila zatím poslední pokračování soutěže?

Sep 15

StarDance XI se blíží! Známe podrobnosti a víme, co budou páry tančit!

Stars24.cz

Motivem 11. ročníku taneční soutěže StarDance, kterou bude Česká televize vysílat od 16. října, bude čas a nový začátek. Poprvé budou taneční páry tančit charleston, zazní písně Jiřího Suchého a jeden z večerů se bude tančit na filmové…

Jun 14

StarDance 2021 už má čtyři páry: S kým budou tančit Cina a Godla?

Stars24.cz

Už čtyři taneční páry, které se na podzim utkají před televizními kamerami o titul krále a královny tanečního parketu, mají svou definitivní podobu. Kdo s kým utvořil třetí a čtvrtou dvojici?

May 18

Jan Pirk: Jeden z nejznámějších českých lékařů končí?!

Jan Pirk je bezpochyby jedním z nejznámějších a nejrespektovanějších lékařů v Česku, kterého lidé znají především jako tvář pražského IKEM. To sice bude platit i nadále, ale v trochu pozměněné roli.

Mar 14

Marek Lambora do StarDance? O osudu hvězdy Slunečné už je jasno!

stars24.cz

Kdo bude součástí letošní StarDance? To je otázka, na kterou se ptá řada fanoušků soutěže, a není proto divu, že se horlivě spekuluje o jménech. V jednom případě už je ale jasno.

Feb 25

StarDance 2021: Může soutěž ohrozit koronavirus?

stars24.cz

Ani letošní rok kulturním akcím příliš nepřeje. Epidemie koronaviru se nelepší a namísto slibovaných koncertů, kin a divadel se vše ruší nebo přesouvá. Jak to bude se StarDance?