English

Feri míří k soudu, hraje se o tříleté vězení natvrdo

Seznam Zprávy

Bývalý poslanec TOP 09 Dominik Feri je obžalovaný ze dvou znásilnění a jednoho pokusu. Soudní verdikt, který padne v pondělí, už bude pravomocný.

More from Seznam Zprávy

Nov 2

TMBK: První den Dominika Feriho ve vězení

www.seznamzpravy.cz

Dominik Feri byl zatím nepravomocně odsouzen ke 3 letům vězení za znásilnění. Pokud Feri skutečně nastoupí do vězení, mohla by se v něčem tak trochu zopakovat historie. Další koláž populárního grafika pro SZ.

Nov 2

Komentář: Dominik Feri prohrál. Hlavně sebe a svůj odkaz

www.seznamzpravy.cz

Někdejší mladá politická hvězda, někdejší vzor toho, jak se má dělat politika pro mladé, se při své obhajobě proti obviněním ze sexuálních deliktů zachoval jako nejposlednější z boomerů.

Nov 2

Muž, který změnil Česko jinak, než se čekalo. Příběh Dominika Feriho

Seznam Zprávy

Tři roky vězení za dvě dokonaná znásilnění a jeden pokus. Proti nepravomocnému rozsudku se bývalý politik obratem odvolal. Dominik Feri „změnil tvář své země“ poněkud jinak, než od něj někteří očekávali.

Oct 31

Fotky: Dominik Feri si přišel poslechnout návrh trestu

www.seznamzpravy.cz

Bývalý poslanec Dominik Feri si k soudu přišel poslechnout návrh trestu, který pro něj požaduje státní zástupkyně za případy sexuálních deliktů, z nichž je obžalovaný. Expolitik vinu odmítá, hrozí mu roky ve vězení.

Feb 15

TMBK: Dominik Feri zveřejnil jméno oběti

www.seznamzpravy.cz

Když už se všechny ty hrozné věci na světě dějí, nezbývá nic jiného než se jim smát. Další satirická koláž populárního grafika reagující na aktuální zprávy.

Dec 15

Pět případů z kauzy Dominika Feriho spadlo pod stůl

Seznam Zprávy

Exposlanec za TOP 09 Dominik Feri míří před soud. Nakonec je obviněný ze dvou znásilnění a pokusu o něj. „Kriminalisté vybrali ty nejsilnější kauzy, se kterými si myslí, že dokáží důkazně obstát,“ říká reportér SZ Vojtěch Blažek.

Dec 13

Dominik Feri půjde před soud

Seznam Zprávy

Státní zastupitelství obžalovalo bývalého poslance Dominika Feriho ze znásilnění, zjistily Seznam Zprávy.

Oct 20

Policie navrhla obžalovat Dominika Feriho

www.seznamzpravy.cz

Policie navrhla obžalovat bývalého poslance Dominika Feriho ze tří případů znásilnění. Dříve vyšetřovatelé uvedli, že mu hrozí až deset let vězení.

May 28

Exposlanec Feri je v nemocnici. Policie mluví o pokusu o sebevraždu

Seznam Zprávy

Bývalý poslanec Dominik Feri, který čelí obvinění ze sexuálního obtěžování a znásilnění, byl převezen do nemocnice. Policejní mluvčí uvedl, že se podle prvotních informací pokusil o sebevraždu.

Apr 28

Sněmovna mění kancléře, bude jím bývalý poslanec TOP 09

www.seznamzpravy.cz

Poslanecká sněmovna bude mít od 1. května nového kancléře. Stane se jím někdejší poslanec za TOP 09 Martin Plíšek. Organizační výbor Sněmovny výměnu na postu odsouhlasil ve čtvrtek odpoledne.

Dec 9

Exposlanec Šnajdr a bývalá šéfka Bulovky čelí dalšímu obvinění

Seznam Zprávy

Šnajdr a Vrbovská byli předloni obviněni kvůli údajné manipulaci zakázky na obnovu lineárních urychlovačů Nemocnice Na Bulovce.

Oct 13

Policie stále nevyslechla Dominika Feriho

Seznam Zprávy

Vyšetřování aféry exposlance Dominika Feriho se vleče. V případu se měnil vyšetřovatel i státní zástupce a podle informací magazínu Neovlivni.cz nebyl Feri ani na výslechu.

Jul 24

Překvapení v průzkumech: TOP 09 obírá Piráty, navzdory Feriho kauze

Seznam Zprávy

S tím, jak oslabují v předvolebních průzkumech Piráti, sílí naopak TOP 09. Takový vývoj ještě před časem málokdo čekal. Podle analytika se tak děje z důvodu, že část mladých voličů nepřesvědčil pirátský program.

Jun 1

Blog: Návod pro boomery, jak se vyjadřovat ke kauze Dominika Feriho

Seznam Zprávy

Příznačné mi přijde, že kauza Dominika Feriho vzrušuje všechny kromě těch, jichž se nejvíc týká, tedy jeho vrstevníků. Taková je moje zkušenost.

May 31

Šťastné pondělí: „Užij si volby jako sex,“ radil Dominik Feri. Tohle video nezestárlo dobře

Seznam Zprávy

„Sdílíme stejné hodnoty,“ řekl Dominik Feri. „Ano, lidé se příliš nemění,“ přikývl Karel Schwarzenberg. Další díl satirického pořadu.

May 28

Spor o Feriho v TOP 09. Za „pokrytecké orgie“ se Schwarzenberg neomluví

Seznam Zprávy

Obvinění Dominika Feriho (TOP 09) ze sexuálního násilí přerostlo ve vnitrostranický spor. Bývalý předseda Karel Schwarzenberg označil kauzu za „pokrytecké orgie“. Omlouvat se za svá slova nehodlá. To mu vyčítá jeho nástupkyně.

May 28

Feri opustil TOP 09. Koalice Spolu už maže stopy po jeho kampani

Seznam Zprávy

Exposlanec Dominik Feri vystoupil z TOP 09, z internetu zmizela stránka s jeho kampaní.

May 25

Poslanec Feri se měl dopustit sexuálního násilí na ženách. Řeší to policie

Seznam Zprávy

Dominik Feri se měl v posledních letech vůči ženám a dívkám opakovaně dopouštět nevhodného chování, ale i sexuálního nátlaku a násilí. Poslanec TOP 09 se za své chování omluvil. Násilí na ženách ale popřel.

Sep 27

Zemřel Ivo Vykydal, bývalý poslanec za KDU-ČSL a člen TOP 09

Seznam Zprávy

Ve věku nedožitých 56 let zemřel exposlanec za KDU-ČSL a bývalý náměstek ministra dopravy Ivo Vykydal. Posledních 11 let byl členem TOP 09.