English

V Uničově hořela pila a zásobníky s pilinami, škoda bude v miliónech

Novinky.cz / Domácí

Požár ve čtvrtek odpoledne zachvátil pilu v Uničově na Olomoucku a způsobil škodu za několik miliónů korun. Hasiči už oheň dostali pod kontrolu, nikdo nebyl zraněn, řekl jejich mluvčí Zdeněk Hošák.

V Uničově hoří sušička pilin, škoda půjde do milionů

iDNES.cz

V Uničově na Olomoucku zachvátil požár sušičku pilin. Při požáru, který hasiči stále likvidují, zatím nebyl nikdo zraněn.

V Uničově hoří pila a zásobníky s pilinami, škoda bude v milionech

ČeskéNoviny.cz

Uničov (Olomoucko) - Mohutný požár dnes odpoledne zachvátil pilu v Uničově na Olomoucku, kde vzplála technologie i piliny v zásobnících. Škoda bude několik milionů korun. Při požáru...

Obří požár v Uničově: Hoří pila a zásobníky s pilinami. Škody jdou do milionů

www.blesk.cz

Mohutný požár zachvátil ve čtvrtek odpoledne pilu v Uničově na Olomoucku, kde vzplála technologie i piliny v zásobnících. Škoda bude několik milionů korun. Při požáru zatím nebyl nikdo zraněn. Na místě zasahuje pět jednotek hasičů.

V Uničově hoří pila a zásobníky s pilinami, škoda je šest milionů korun

www.tyden.cz

Škodu za šest milionů korun způsobil požár, který odpoledne zachvátil zásobníky s pilinami v areálu dřevařského závodu v Uničově na Olomoucku. Při požáru nebyl nikdo zraněn, řekl mluvčí hasičů Zdeněk Hošák.

Pila v Uničově hořela. Škoda jde do milionů

Pilu v Uničově zachvátil požár. Hořela její technologická část i piliny v zásobnících. Oheň podle hasičů, kteří jsou na místě, způsobil škodu ve výši asi šesti milionů korun.