English

Trump vyzval k posílení jaderného arzenálu Spojených států

iROZHLAS 14 sources

Budoucí americký prezident Donald Trump napsal na svůj twitterový účet, že je nutné výrazně posílit jaderný arzenál země. Dosavadní politika USA vedla přitom spíše k jadernému odzbrojování.

Trump vyzval k posílení a rozšíření jaderného arzenálu Spojených států

iDNES.cz

Nově zvolený americký prezident Donald Trump prohlásil, že Spojené státy musí posílit a rozšířit svůj jaderný arzenál. Trump se takto vyjádřil několik hodin poté, co ruský prezident Vladimir Putin před ruskou generalitou prohlásil, že…

Trump: Musíme rozšířit jaderný arzenál

Novinky.cz

Spojené státy „musí výrazně posílit a rozšířit své jaderné schopnosti”. Ve čtvrtek to prostřednictvím Twitteru oznámil nastupující prezident Donald Trump.

Dokud svět nepřijde k rozumu, výrazně rozšiřme jaderný arzenál USA, vyzval Trump

Trumpova výzva přišla pár hodin po prohlášení Vladimira Putina, že ruské rakety musí být schopny spolehlivě překonávat systémy protiraketové obrany.

Trump vyzývá k výraznému posílení jaderného arzenálu USA. Reaguje tak na Putina

IHNED.cz / Zahraničí

Nový americký prezident Donald Trump vyzval k výraznému posílení a rozšíření jaderného arzenálu.

Trump vyzval k rozšíření amerického jaderného arzenálu

Washington – Budoucí prezident Spojených států Donald Trump vyzval k výraznému posílení a rozšíření jaderného arzenálu USA.

Trump vybídl k rozšíření jaderného arzenálu Spojených států

Deník.cz / Ze světa

Washington - Nově zvolený americký prezident Donald Trump vyzval k výraznému posílení a rozšíření jaderného arzenálu Spojených států. Podle Trumpa, který se nejvyšší funkce ujme příští měsíc, musejí Spojené státy podniknout tyto kroky, …

Trump vybídl k rozšíření jaderného arzenálu USA

Echo24.cz / Svět

Nově zvolený americký prezident Donald Trump vyzval k výraznému posílení a rozšíření jaderného arzenálu Spojených států. Podle Trumpa, který se nejvyšší funkce ujme příští měsíc, musejí Spojené státy podniknout tyto kroky, „dokud svět…

Trump vybídl k rozšíření jaderného arzenálu USA

ČeskéNoviny.cz

Washington - Nově zvolený americký prezident Donald Trump vyzval k výraznému posílení a rozšíření jaderného arzenálu Spojených států. Podle Trumpa, který se nejvyšší funkce ujme...

Top Related Stories
78

Dec 30

Vyhoštění Rusů? Trump: Je načase posunout se k lepším věcem

Týden.cz open event

Spojené státy by se měly posunout kupředu a věnovat se větším a lepším věcem, uvedl budoucí americký prezident Donald Trump poté, co Barack Obama vyhlásil nové protiruské sankce kvůli hackerským útokům.

Dec 30

USA by se měly posunout k lepším věcem, reagoval Trump na nové protiruské sankce

Spojené státy by se měly posunout kupředu a věnovat se větším a lepším věcem, uvedl budoucí americký prezident Donald Trump poté, co Barack Obama vyhlásil nové protiruské sankce kvůli hackerským útokům. Trump se chce se prý nicméně setkat…

Dec 26

Příběh roku 2016: nikdo mu nevěřil. Přesto bude Donald Trump příštím prezidentem USA

iROZHLAS open event

Jednou z největších událostí roku 2016 v USA byly bezpochyby prezidentské volby. Souboj mezi Hillary Clintonovou a Donaldem Trumpem sledoval celý svět. Přestože většina lidí favorizovala někdejší první dámu, příštím prezidentem USA se…

Dec 22

Trump: Musíme rozšířit jaderný arzenál

Novinky.cz open event

Spojené státy „musí výrazně posílit a rozšířit své jaderné schopnosti”. Ve čtvrtek to prostřednictvím Twitteru oznámil nastupující prezident Donald Trump.

Dec 20

Trump se stane prezidentem USA. Získal rozhodující počet volitelů

Donald Trump v pondělí získal více než 270 hlasů volitelů, a překročil tak hranici nutnou pro zvolení prezidentem Spojených států. Do funkce nastoupí republikán Trump jako 45. prezident v lednu příštího roku.

Dec 13

Šéf ropné firmy Exxon Mobil má být ministrem zahraničí USA, oznámil Trump

Budoucí americký prezident Donald Trump nominuje na post ministra zahraničí šéfa ropné firmy Exxon Mobil Rexe Tillersona.

Dec 7

Trump chce jmenovat šéfa diplomacie příští týden

New York - Nastávající prezident USA Donald Trump chce zveřejnit jméno budoucího ministra zahraničí příští týden. Řekl to dnes v televizi NBC.