English

Počet firem z daňových rájů loni po deseti letech klesl

Deník.cz / Ekonomika 9 sources

Praha - Na konci roku 2016 mělo vlastníka se sídlem registrovaným v daňovém ráji 13.185 českých firem, což bylo o 234 méně než před rokem. Jde o první pokles za deset let. Statistiky zveřejnila poradenská společnost Bisnode.

Počet firem z daňových rájů loni poprvé po deseti letech klesl

E15.cz / Zprávy

Na konci roku 2016 mělo vlastníka se sídlem registrovaným v daňovém ráji 13 185 českých firem, což bylo o 234 méně než před rokem. Jde o první pokles za deset let. Statistiky dnes zveřejnila poradenská společnost Bisnode.

Zájem českých firem o daňové ráje klesl, poprvé za deset let

Praha - Statistiky poradenské společnost Bisnode ukazují, že na konci roku 2016 mělo vlastníka se sídlem registrovaným v daňovém ráji 13.185 českých firem, což bylo o 234 méně než před rokem. Klesl zájem o Nizozemí, naopak se zvýšil o USA.

Počet firem z daňových rájů klesl, poprvé po deseti letech

Týden.cz / Byznys

Na konci roku 2016 mělo vlastníka se sídlem registrovaným v daňovém ráji 13 185 českých firem, což bylo o 234 méně než před rokem. Jde o první pokles za deset let.

Klesl počet majitelů českých firem z daňových rájů. Poprvé po deseti letech

iROZHLAS

Poprvé po deseti letech loni klesl počet českých firem vlastněných z daňových rájů. A to o 234 na zhruba 13 tisíc. Vyplývá to ze statistik, které zveřejnila společnost Bisnode. Jako daňové ráje se označují země s nízkým nebo žádným…

Počet českých firem v daňových rájích po deseti letech klesl. Stále v nich sídlí přes 13 tisíc společností

IHNED.cz

Poprvé za deset let klesl počet českých firem se sídlem registrovaným v daňovém ráji.

Průzkum Bisnode: Poprvé za deset let klesl počet firem z daňových rájů

Počet českých společností, které mají vlastníka se sídlem v daňovém ráji, ke konci roku 2016 dosáhl 13 185 a meziročně poklesl o 1,7 procent (234 firem). Majitelé z destinací považované za daňový ráj kontrolují 2,9 procent českých firem, a…

Českých firem v daňových rájích loni poprvé po deseti letech ubylo

www.ceskatelevize.cz

Na konci roku 2016 mělo vlastníka se sídlem registrovaným v daňovém ráji 13 185 českých firem, což bylo o 234 méně než před rokem. Jde o první pokles za deset let. Statistiky zveřejnila poradenská společnost Bisnode.