English

Zemřela první gorila na světě narozená v zoo, bylo jí 60

Deník.cz / Ze světa 6 sources

Columbus (USA) - První gorila na světě narozená v zoologické zahradě zemřela v 60 letech v zoo ve městě Columbus v americkém státě Ohio. Samice jménem Colo byla podle agentury AP také patrně nejdéle žijící gorilou v USA.

Zemřela první gorila na světě narozená v zoo, bylo jí 60 let

Aktuálně.cz

První gorila na světě narozená v zoologické zahradě zemřela v 60 letech v zoo ve městě Columbus v americkém státě Ohio. Samice jménem Colo byla podle agentury AP také patrně nejdéle žijící gorilou v USA. Colo, která na světě pobyla o 20…

Zemřela nejstarší gorila na světě, samici Colo bylo 60 let

iROZHLAS / Sport

Colo, první gorila narozená v zoo a hlavní postava proslulé gorilí rodiny a americkém Columbusu, zemřela několik týdnů po svých šedesátých narozeninách. Předpokládanou délku života překonala o více dvě dekády.

Zemřela první gorila na světě narozená v zoo: Bylo jí rekordních 60 let!

www.blesk.cz

První gorila na světě narozená v zoologické zahradě zemřela v 60 letech v zoo ve městě Columbus v americkém státě Ohio. Samice jménem Colo byla podle agentury AP také patrně nejdéle žijící gorilou v USA.

Zemřela první gorila na světě narozená v zoo, bylo jí šedesát

www.tyden.cz

První gorila na světě narozená v zoologické zahradě zemřela v šedesáti letech v zoo ve městě Columbus v americkém státě Ohio.

Zemřela nejstarší gorila na světě. Dožila se 60 let

www.info.cz

Samice jménem Colo byla první gorila narozená v zoo a také nejstarší známá gorila na světě. Chovali ji v Columbusu v americkém státě Ohio.