English

Telička byl zvolen jedním z místopředsedů EP

ČeskéNoviny.cz 28 sources

Štrasburk - Český europoslanec Pavel Telička (za ANO) byl dnes zvolen jedním z místopředsedů Evropského parlamentu. V příštím období, které trvá dva a půl roku, tak bude jedním ze...

Šéf europoslanců ANO Telička se stal místopředsedou Evropského parlamentu. Ve funkci bude dva a půl roku

IHNED.cz

Český europoslanec Pavel Telička se stal místopředsedou Evropského parlamentu.

Pavel Telička byl zvolen místopředsedou Evropského parlamentu

E15.cz

Český europoslanec Pavel Telička (za ANO) byl zvolen jedním z místopředsedů Evropského parlamentu. V příštím období, které trvá dva a půl roku, tak bude jedním ze 14 zástupců nového předsedy EP Antonia Tajaniho.

Pavel Telička bude místopředsedou Evropského parlamentu, zvolili ho už v prvním kole

Aktuálně.cz

V předchozím období, tedy od posledních voleb v roce 2014, Česká republika svého zástupce mezi místopředsedy EP neměla.

Telička byl zvolen jedním z místopředsedů Evropského parlamentu

EuroZprávy.cz

Štrasburk - Český europoslanec Pavel Telička (za ANO) dnes byl zvolen jedním z místopředsedů Evropského parlamentu. V příštím období, které trvá dva a půl roku, tak bude jedním ze 14 zástupců nového předsedy EP Antonia Tajaniho.

Telička se stal místopředsedou Evropského parlamentu

Deník.cz

Štrasburk - Europoslanci dnes na plenárním zasedání zvolili jedním z místopředsedů Evropského parlamentu (EP) Čecha Pavla Teličku. V příštím dvaapůlletém období tak bude poslanec Telička (ANO) jedním ze 14 zástupců nového předsedy EP…

Telička byl zvolen místopředsedou Evropského parlamentu

Europoslanci dnes na plenárním zasedání zvolili jedním z místopředsedů Evropského parlamentu (EP) Čecha Pavla Teličku. V příštím dvaapůlletém období tak bude poslanec Telička (ANO) jedním ze 14 zástupců nového předsedy EP Antonia Tajaniho.

Vedení Evropského parlamentu má českého zástupce. Místopředsedou bude Telička

Český europoslanec Pavel Telička (ANO) byl zvolen jedním ze 14 místopředsedů Evropského parlamentu. Dostal 313 hlasů již v prvním kole volby.

Pavel Telička byl zvolen místopředsedou Evropského parlamentu

Europoslanci ve středu na plenárním zasedání zvolili jedním z místopředsedů Evropského parlamentu českého europoslance Pavla Teličku (ANO). V příštím dvouapůlletém období tak bude jedním ze 14 zástupců nového předsedy EP Antonia Tajaniho.

Top Related Stories
67

Jan 18

Šéf europoslanců ANO Telička se stal místopředsedou Evropského parlamentu. Ve funkci bude dva a půl roku

IHNED.cz open event

Český europoslanec Pavel Telička se stal místopředsedou Evropského parlamentu.

Jan 18

Europoslanci volí do čela místopředsedy a „hlídače“ peněz, šanci má i Telička

Blesk.cz open event

Europoslanci dnes budou na plenárním zasedání ve Štrasburku volit místopředsedy Evropského parlamentu (EP) na další dvouapůlleté období. Jedním z místopředsedů, jichž je celkem 14, by se mohl stát i český europoslanec Pavel Telička.

Jan 17

Novým šéfem Evropského parlamentu je lidovec Tajani

EuroZprávy.cz open event

Štrasburk - Novým předsedou Evropského parlamentu (EP) na další dvouapůlleté období byl dnes ve Štrasburku zvolen kandidát nejsilnější frakce, evropských lidovců, Ital Antonio Tajani.

Jan 17

Sledujte: Europoslanci si volí nového šéfa. Kdo se hlásí do čela?

Blesk.cz open event

Europoslanci si v úterý ve Štrasburku volí nového předsedu na další dva a půl roku. Na rozdíl od předchozích voleb je výsledek zcela otevřený, jelikož již neplatí dohody mezi nejsilnějšími frakcemi v Evropském parlamentu (EP). Dvě největší…

Jan 12

Telička je kandidátem na funkci místopředsedy europarlamentu

Brusel - Europoslanec Pavel Telička by se mohl příští týden stát jedním ze 14 místopředsedů Evropského parlamentu. Do funkce jej navrhuje jeho liberální frakce ALDE spolu se stávajícím místopředsedou Alexandrem Lambsdorffem. Řekl to sám…