English

Hyundai láká na kombi i30 první fotografií. Premiéry se dočkáme v Ženevě

AutoRevue.cz 5 sources

Model i30 ve variantě kombi nebude v sortimentu automobilky Hyundai novinkou. Vůz se oficiálně představí na ženevském autosalonu už za dva týdny.

Hyundai i30 kombi se odhaluje na první fotce

Praha - Nová generace populárního modelu Hyundai i30 se představí ve verzi kombi. Stane se tak na blížícím se autosalónu v Ženevě a Hyundai zveřejnil první fotky.

Hyundai poprvé ukázal snímek nového modelu i30 kombi

Týden.cz / Auta

Nová generace populárního modelu Hyundai i30 se představí ve verzi kombi. Stane se tak na blížícím se autosalónu v Ženevě a Hyundai zveřejnil první fotky, které ovšem zatím jen naznačují. Nový člen rodiny i30 zachovává nadčasový design…

Hyundai i30 ve verzi kombi se odhaluje na první fotce

Novinky.cz / AutoMoto

Podobu vozu Hyundai i30 už nějakou dobu známe. Jeho verzi kombi ale nechává automobilka až na ženevský autosalon, který začíná zanedlouho. Podle temné fotky vypadá auto moc pěkně.

Hyundai poprvé ukázal fotografii nové i30 kombi

AutoRoad.cz

Nová generace populárního modelu Hyundai i30 se představí ve verzi kombi. Stane se tak na blížícím se autosalónu v Ženevě a Hyundai zveřejnil první fotky.

Top Related Stories
17

Feb 24

Nový fastback Hyundai i30 půjde po krku Octavii. Prohlédněte si prototyp

Ještě letos, možná dokonce už na podzim, Hyundai představí další karosářskou verzi modelu i30. Po pětidveřovém hatchbacku a kombíku se dostane i na provedení, které se přímo postaví Škodě Octavia.

Feb 22

Hyundai představil novou generaci i30 kombi. Má kufr jen o pár litrů menší než Octavia Combi

Na autosalonu v Ženevě začátkem března bude mít světovou premiéru také kombi nižší střední třídy Hyundai i30 kombi. Druhá karosářská varianta nové generace modelové řady i30 byla navržena, vyvinuta i testována v Evropě a je určena pro…

Feb 22

Nový Hyundai i30 zaujme skvělým podvozkem. Dojem ale kazí hrubě vrčící a vibrující tříválcový motor

Aktuálně.cz testovalo třetí generaci jednoho z nejoblíbenějších nových aut na českém trhu. Nový Hyundai i30 potěší jízdními vlastnostmi, poměrem ceny a výbavy nebo perfektně rozvrženou přístrojovou deskou. Slabiny představuje nekultivovaný…

Feb 20

Hyundai poprvé ukázal snímek nového modelu i30 kombi

Nová generace populárního modelu Hyundai i30 se představí ve verzi kombi. Stane se tak na blížícím se autosalónu v Ženevě a Hyundai zveřejnil první fotky, které ovšem zatím jen naznačují. Nový člen rodiny i30 zachovává nadčasový design…

Feb 18

Hyundai láká na nový kombík i30. Podívejte se na první obrázek

Třetí generace Hyundai i30 se teprve začíná prodávat, ale automobilka už láká na další verzi. Po pětidveřovém hatchbacku totiž brzy uvede na trh také praktičtější kombi.

Feb 17

Hyundai i30 kombi na prvním snímku. Do premiéry moc času nezbývá!

Auto.cz open event

Nová generace Hyundai i30 je zatím nabízena pouze jako hatchback. Už na březnovém autosalonu v Ženevě se však představí praktičtější varianta kombi.

Feb 9

Hyundai letos skončí s výrobou oblíbeného modelu ix20. Začne dovážet nové malé SUV

Nejprodávanější vůz kategorie MPV (víceúčelová auta) na českém trhu, malý Hyundai ix20, to má sečtené. Jeho výroba v Nošovicích letos skončí. Nepřímým nástupcem se stane malé SUV, tedy zástupce čím dál populárnější kategorie poloterénních…

Feb 9

Řídili jsme nový Hyundai i30. Jaký je? A jak moc se změnil proti předchůdci?

Hyundai i30 byl u nás v loňském roce nejprodávanějším vozem za suverénními škodovkami. Šlo pochopitelně ještě o druhou generaci, tu třetí totiž automobilka uvádí na český trh právě v těchto dnech.