English

Prouzu vystřídá ‚paní Brexit‘. Ohlídá práva českých zaměstnanců v Anglii

Lidovky.cz / Zprávy z domova 9 sources

Tomáše Prouzu čekají poslední dva dny v úřadu státního tajemníka pro EU. Český tým pro odchod Británie z EU bude řídit ekonomka Soňa Machová. Ohlídá práva českých zaměstnanců v Anglii. Prouza se Strakovou akademií, kam ho před třemi roky z…

Český tým pro brexit bude řídit Soňa Machová. Nahradí Tomáše Prouzu

Echo24.cz / Svět

Český tým pro odchod Velké Británie z Evropské unie bude koordinovat ekonomka Soňa Machová. V této roli nahradí končícího státního tajemníka pro evropské záležitosti Tomáše Prouzu. Napsaly to dnes Lidové noviny (LN).

LN: Český tým pro odchod Británie z EU bude řídit Soňa Machová

ČeskéNoviny.cz

Praha - Český tým pro odchod Velké Británie z Evropské unie bude koordinovat ekonomka Soňa Machová. V této roli nahradí končícího státního tajemníka pro evropské záležitosti Tomáše...

Český tým pro odchod Británie z EU povede Soňa Machová, nahradí Prouzu

E15.cz / Zprávy

Českou skupinu zabývající se odchodem Velké Británie z Evropské unie bude koordinovat ekonomka Soňa Machová. V této roli nahradí končícího státního tajemníka pro evropské záležitosti Tomáše Prouzu. Napsaly to dnes Lidové noviny. Záměr…

Místo Prouzy "paní Brexit". Český tým pro rozvod s Brity řídí žena

Týden.cz / Domácí

UVNITŘ ANKETA. Český tým pro odchod Velké Británie z Evropské unie bude koordinovat ekonomka Soňa Machová. V této roli nahradí končícího státního tajemníka pro evropské záležitosti Tomáše Prouzu. Napsaly to Lidové noviny.

Prouzu na pozici tajemníka nahradí Machová, bude hájit zájmy Čechů v Británii

www.rozhlas.cz

Český tým pro odchod Velké Británie z Evropské unie bude koordinovat ekonomka Soňa Machová. V této roli nahradí končícího státního tajemníka pro evropské záležitosti Tomáše Prouzu, který odešel do soukromého sektoru.

Noviny: Český tým pro odchod Británie z EU bude řídit Soňa Machová

Český tým pro odchod Velké Británie z Evropské unie bude koordinovat ekonomka Soňa Machová. V této roli nahradí končícího státního tajemníka pro evropské záležitosti Tomáše Prouzu. Napsaly to dnes Lidové noviny (LN). Záměr opustit EU, pro…

Top Related Stories
89

Mar 30

LN: Český tým pro odchod Británie z EU bude řídit Soňa Machová

Praha - Český tým pro odchod Velké Británie z Evropské unie bude koordinovat ekonomka Soňa Machová. V této roli nahradí končícího státního tajemníka pro evropské záležitosti Tomáše...

Mar 29

Velká Británie odchází z EU. Už teď nám chybíte, tvrdí Tusk

Týden.cz open event

Britská premiérka Theresa Mayová ve středu v parlamentu v Londýně potvrdila, že předseda Evropské rady Donald Tusk obdržel dopis ohlašující odchod země z Evropské unie.

Mar 29

Jan Čermák: Británie oficiálně zahájila rozlučku s EU, libra ve střehu

Brexit se stal skutečností. Včera britská premiérka Mayová odeslala oficiální dopis, kterým žádá o aktivování článku 50. Lisabonské smlouvy, jenž aktivuje dvouletý proces k opuštění Evropské unie.

Mar 29

ŽIVĚ: Brexit začíná. První země v historii opustí EU

EuroZprávy.cz open event

Londýn - 24 let od vstupu do Evropské unie. Devět měsíců od referenda. Velká Británie dnes oficiálně zahájí proces opouštění unie. Začíná tak dvouletá lhůta, během níž by Británie a Brusel měly vyjednat podmínky budoucího vzájemného vztahu.

Mar 29

Velký rozvod začíná, zkomplikují ho dluhy. Británie odmítá zaplatit 60 miliard eur, EU na nich trvá

Aktuálně.cz open event

Sporných bodů je spousta a jednání můžou podle odborníků zkrachovat.

Mar 29

Brexit je tady, vláda oficiálně zahájí vystoupení z EU. Vyjde draho Británii a možná i celou Unii

IHNED.cz open event

Británie ve středu ostatním zemím Evropské unie oznámí, že chce ze společenství vystoupit.

Mar 28

Británie dává sbohem EU, jako první použije článek 50 lisabonské smlouvy

Londýn - Britská premiérka Theresa Mayová 20. března oznámila, že 29. března oficiálně ohlásí Bruselu úmysl své země odejít z Evropské unie, začnou tak rozhovory Londýna se zbytkem unie o podmínkách brexitu.

Mar 20

Británie již brzy oficiálně požádá o odchod z Evropské unie

Britská premiérka Theresa Mayová 29. března oficiálně oznámí Bruselu úmysl své země odejít z Evropské unie. Britské zastoupení při EU již o chystaném kroku informovalo předsedu Evropské rady Donalda Tuska. O odchodu Spojeného království z…

Mar 14

Odchod z EU nebude zadarmo, vzkazuje Brusel Londýnu. Uděláme z Británie daňový ráj, kontruje Mayová

Aktuálně.cz open event

Britská premiérka se inspirovala Donaldem Trumpem. Pokud se s EU nedohodne na zóně volného obchodu, chce radikálně snížit daně a zavést dovozní cla.

Mar 13

Britské premiérce tlačící na Brexit hrozí vzpoura poslanců. Hraje se o práva ostatních členů EU

Aktuálně.cz open event

Pokud zákon projde, spustí britská premiérka Mayová článek 50 Lisabonské smlouvy. Tím začnou vyjednávání s EU o konkrétních podmínkách tzv. Brexitu.