English

Herečku Reginu Rázlovou zradilo zdraví: Embolie plic!

Super.cz 6 sources

Herečka Regina Rázlová (69) má od začátku roku vážné zdravotní problémy. Léčila se ze zápalu plic a její stav se minulý týden bohužel výrazně zhoršil. Ve čtvrtek byla převezena do nemocnice, kde jí diagnostikovali embolii. Naštěstí na…

Herečka Regina Rázlová (69): Embolie plic! Bleskový převoz do nemocnice

Blesk.cz / Celebrity

Boj o vlastní život svedla Regina Rázlová (69). Herečka je od Velikonoc v pražské Nemocnici Na Homolce. Postihla ji plicní embolie, zasahovala záchranka a následovala okamžitá hospitalizace!

Herečka Regina Rázlová je v nemocnici! Její diagnóza je vážná

TN.cz

Známá herečka Regina Rázlová byla akutně převezena záchranou službou do Nemocnice Na Homolce. Je hospitalizována kvůli plicní embolii. Její stav je vážný. Herečce se podle deníku Blesk udělalo špatně na Zelený čtvrtek. Museli jí přivolat…

Regina Rázlová v ohrožení života!

sedmicka.tyden.cz

Regina Rázlová trávila Velikonoce v nemocnici. Ve čtvrtek pro ni jela záchranka, protože herečce šlo o život! Co se stalo?

Rázlová (69) ve špitále: Boj o život!

www.ahaonline.cz

Regina Rázlová leží už od Velikonoc v pražské nemocnici na Homolce. Herečka totiž prodělala zápal plic a na Zelený čtvrtek se jí přitížilo natolik, že musela zasahovat záchranka. Vyšetření ukázalo, že ji postihla plicní embolie.