English

Zemřela Olga Hejná, autorka skřítka Hajaji

Echo24.cz / Domov 7 sources

V 89 letech zemřela dnes spisovatelka a ilustrátorka pohádkových knížek Olga Hejná. Informovala o tom její dcera Markéta Hejná. Olga Hejná dlouhodobě spolupracovala s Československým rozhlasem a je autorkou jména Hajaja, známého…

Zemřela spisovatelka Olga Hejná, autorka Hajaji

Novinky.cz / Kultura

V 89 letech zemřela spisovatelka a ilustrátorka pohádkových knížek Olga Hejná, informovala její dcera Markéta Hejná. Olga Hejná dlouhodobě spolupracovala s Československým rozhlasem a je autorkou jména Hajaja, známého rozhlasového skřítka.

Zemřela spisovatelka pohádek Olga Hejná, autorka Hajaji

Deník.cz / Kultura

V 89 letech zemřela dnes spisovatelka a ilustrátorka pohádkových knížek Olga Hejná. Dlouhodobě spolupracovala s Československým rozhlasem a je autorkou jména Hajaja, známého rozhlasového skřítka.

Zemřela spisovatelka pohádek Olga Hejná, autorka Hajaji

iROZHLAS

V 89 letech zemřela ve středu spisovatelka a ilustrátorka pohádkových knížek Olga Hejná. Dlouhodobě spolupracovala s Československým rozhlasem a je autorkou jména Hajaja, známého rozhlasového skřítka.

Zemřela spisovatelka pohádek Olga Hejná, autorka Hajaji

www.ceskenoviny.cz

Praha - V 89 letech zemřela dnes spisovatelka a ilustrátorka pohádkových knížek Olga Hejná. ČTK o tom informovala její dcera Markéta Hejná. Olga Hejná dlouhodobě spolupracovala s Československým...

Zemřela spisovatelka pohádek Olga Hejná, autorka skřítka Hajaji

www.tyden.cz

V 89 letech zemřela spisovatelka a ilustrátorka pohádkových knížek Olga Hejná. Olga Hejná dlouhodobě spolupracovala s Československým rozhlasem a je autorkou jména Hajaja, známého rozhlasového skřítka.

Zemřela Olga Hejná, autorka Hajaji

www.ceskatelevize.cz

Zemřela spisovatelka a ilustrátorka Olga Hejná, bylo jí 89 let. Hejná patřila mezi zakladatele moderní pohádky, byla také autorkou jména Hajaja, známého rozhlasového skřítka.