English

V Rusku stahují kvůli technickým potížím několik modelů Škoda

iDNES.cz / Auto 17 sources

Volkswagen svolá na ruském trhu 3463 automobilů, včetně vozů Škoda Octavia, Yeti a Rapid. Koncern o tom informoval tamní úřady. Podle nich jsou důvodem technické problémy.

Z ruského trhu stahují tisíce aut koncernu Volkswagen, problém se týká i modelů Škody Auto

Auto.cz

V Rusku bude staženo z trhu 3463 automobilů německého koncernu Volkswagen, včetně vozů Škoda Octavia, Yeti a Rapid. Podle úřadů jsou důvodem možné technické problémy.

V Rusku stahují kvůli technickým potížím několik modelů Škoda

Moskva - V Rusku bude staženo z trhu 3463 automobilů německého koncernu Volkswagen, včetně vozů Škoda Octavia, Yeti a Rapid. Informovala o tom agentura Reuters s odvoláním na ruské úřady....

VW svolává v Rusku 3463 aut. Do servisů musí i Škoda Octavia či Rapid

Lidovky.cz / Byznys

Volkswagen svolává z ruského trhu 3463 automobilů, včetně vozů Škoda Octavia, Yeti a Rapid. Informovala o tom v pátek agentura Reuters s odvoláním na ruské úřady. Podle nich jsou důvodem technické problémy.

Automobily v Rusku nesvoláváme, dementuje Škoda zprávu Reuters

Echo24.cz / Byznys

Německá automobilka Volkswagen v Rusku svolá podle agentury Reuters 3463 automobilů, včetně vozů Škoda Octavia, Yeti a Rapid. Důvodem mají být možné technické problémy. Tiskový mluvčí Komunikace produktu Citigo, Fabia a Rapid Pavel Jína…

Volkswagen v Rusku svolává 3463 vozů, včetně škodovek

Novinky.cz / Ekonomika

Ruská vládní agentura Rosstandart v pátek oznámila, že z trhu bude staženo 3463 automobilů německého automobilového koncernu Volkswagen včetně vozů Škoda Octavia, Yeti a Rapid. Důvodem jsou technické problémy, uvedl Rosstandart podle…

Ruské potíže VW, některé modely mají technické problémy

Týden.cz / Auta

Německý koncern Volkswagen v Rusku svolá 3463 automobilů, včetně vozů Škoda Octavia, Yeti a Rapid. S odvoláním na ruské úřady o tom informovala agentura Reuters. Důvodem jsou možné technické problémy.

V Rusku stahují z trhu několik modelů Volkswagenu včetně Škody Octavia. Důvodem jsou prý technické problémy

IHNED.cz

Německý Volkswagen svolává téměř tři a půl tisíce automobilů v Rusku.

V Rusku stahují octavie a rapidy. Mají tam technické problémy

Info.cz

V Rusku bude staženo z trhu 3463 automobilů německého koncernu Volkswagen, včetně vozů Škoda Octavia, Yeti a Rapid. Informovala o tom dnes agentura Reuters s odvoláním na ruské úřady. Podle nich jsou důvodem technické problémy.