English

Jak je na tom Zeman se zdravím? Rakovinu nemá, vyvrátilo konzilium

Echo24.cz 34 sources

Jak je na tom se zdravím prezident Miloš Zeman? Přinášíme vám video z briefingu prezidentova lékařského konzilia. Onkolog Luboš Petruželka na něm vyvrátil spekulace, že by prezident byl onkologicky nemocný.

Zeman je v dobré kondici, oznámil šéf lékařského konzilia

Novinky.cz

Podle šéfa prezidentského lékařského konzilia Martina Holcáta se Miloš Zeman cítí velmi dobře a je v dobré kondici. Podle ošetřujícího lékaře Miloslava Kalaše je Zeman schopen nadále vykonávat svůj úřad.

Zemanovo zdraví: neuropatie a cukrovka. Rakovinu nemá, řekl lékař

iDNES.cz

Prezidentův zdravotní stav je podle lékařů na takové úrovni, že je schopen dál vykonávat svou funkci hlavy státu, řekli v úterý lékaři z jeho zdravotního koncilia. „Pan prezident je v dobré kondici,“ řekl lékař Martin Holcát. Tři lékaři z…

Sledovali jsme ŽIVĚ: Jak je na tom Zeman? Lékaři hovořili o jeho zdraví

Praha - Jak je na tom po zdravotní stránce prezident Miloš Zeman? Podívejte se na živý přenos z briefingu lékařského konzilia prezidenta republiky pod vedením lékaře Martina Holcáta.

Zemanovo zdraví? Lékaři prozradili, jak je to s jeho rakovinou a jestli zvládne vykonávat funkci

EuroZprávy.cz

Praha . Na pražském hradě se dnes konal briefing lékařského konzilia prezidenta republiky Miloše Zemana pod vedením lékaře Martina Holcáta. A jak na tom hlava státu podle expertů vlastně je?

Lékaři: Zeman je v dobré psychické i fyzické kondici, rakovinu nemá

Týden.cz

Prezident Miloš Zeman je podle šéfa lékařského konzilia Martina Holcáta v dobré fyzické a psychické kondici a cítí se dobře. Společně s dalšími lékaři to řekl na dnešní tiskové konferenci. Odmítli, že by Zeman onemocněl rakovinou. Dotazy…

Zemanův zdravotní stav? 'Cukrovka pod kontrolou a žádné onkologické onemocnění,' tvrdí lékaři

iROZHLAS

Prezident Miloš Zeman je podle ošetřujícího lékaře Martina Holcáta v dobré fyzické a psychické kondici a cítí se dobře. Potvrdilo to prezidentovo lékařské konzilium na úterní tiskové konferenci. O Zemanově zdraví se často spekuluje.

Zeman rakovinu nemá, je ve velmi dobré kondici, další mandát zvládne, tvrdí jeho lékařské konzilium

Aktuálně.cz

Sledujete tiskový brífink lékařského konzilia prezidenta republiky Miloše Zemana pod vedením Martina Holcáta.

Lékaři: Stav Zemana je dobrý, rakovinu nemá

Deník.cz

Prezident Miloš Zeman je podle šéfa lékařského konzilia Martina Holcáta v dobré fyzické a psychické kondici a cítí se dobře. Společně s dalšími lékaři to řekl na dnešní tiskové konferenci. Odmítli, že by Zeman onemocněl rakovinou. Dotazy…

Top Related Stories
556

Jan 18

Zeman byl v nemocnici na zákroku v ústech

Novinky.cz open event

Prezident Miloš Zeman v úterý podstoupil drobný zákrok v ústní dutině. Novinkám to ve čtvrtek potvrdil mluvčí Hradu Jiří Ovčáček. Zprávu přinesl server Aktuálně.cz.

Jan 18

Zeman přijme demisi Babišovy vlády ve středu

Prezident Miloš Zeman přijme demisi vlády ve středu 24. ledna. Ve čtvrtek to uvedl mluvčí Hradu Jiří Ovčáček. Původně měl prezident demisi přijmout ještě v tomto týdnu, ale zabránil mu v tom nedostatek volného času.

Jan 15

Zeman je ochoten jít do čtyř debat s Drahošem, ten chce dvě

Novinky.cz open event

Prezident Miloš Zeman chce jít do duelů s Jiřím Drahošem na čtyřech televizních stanicích. Přijal nabídku TV Nova, Barrandov, Prima i České televize, uvedl v pondělí Zemanův mluvčí Jiří Ovčáček. Podle něj je Zeman ochoten jít až do čtyř…

Jan 14

Živě: Aktivistka, která polonahá vyběhla před Zemana, dostala podmínku. Čeká ji také roční vyhoštění z Česka

IHNED.cz open event

Vítězem prvního kola prezidentských voleb se stal současný prezident Miloš Zeman.

Jan 14

Zeman by se měl zbavit Mynáře a Nejedlého, tvrdí Babiš

EuroZprávy.cz open event

Praha - Prezident Miloš Zeman by se podle premiéra Andreje Babiše (ANO) měl před druhým kolem voleb hlavy státu zbavit kancléře Vratislava Mynáře a poradce Martina Nejedlého.

Jan 13

Zeman přijal výzvu Drahoše, půjde do debaty

Novinky.cz open event

Prezident Miloš Zeman na tiskové konferenci k prvnímu kolu voleb hlavy státu oznámil, že přijímá výzvu protikandidáta Jiřího Drahoše a půjde s ním do televizní debaty.

Jan 12

VIDEO: Zemana u voleb vyděsila polonahá Anželina

Týden.cz open event

První den volby prezidenta poznamenal incident, při kterém se polonahá aktivistka ve volební místnosti vrhla na prezidenta Miloše Zemana.

Jan 12

VIDEO: Zeman je Putinova coura, křičela nahá aktivistka. Ochranka prezidenta odvedla

Lidovky.cz open event

Volba nového prezidenta má první skandál. Prezident Miloš Zeman v pražských Stodůlkách napoprvé neodvolil, protože se tam svlékla do půli těla anglicky mluvící žena. Ochranka odvedla Zemana pryč a ženu zadržela. Pak se Zeman vrátil a…

Jan 11

Babiš bude na Hrad volit Zemana. Nekrade, drží slovo, řekl premiér

iDNES.cz open event

Den před prezidentskou volbou premiér a šéf hnutí ANO Andrej Babiš řekl, že bude volit na Hrad Miloše Zemana. „Nekrade, drží slovo. Je to vyjádření za Andreje Babiše, ne za hnutí ANO,“ řekl premiér. Není to překvapení. Oba politici jsou…

Jan 9

Zeman je v dobré kondici, oznámil šéf lékařského konzilia

Novinky.cz open event

Podle šéfa prezidentského lékařského konzilia Martina Holcáta se Miloš Zeman cítí velmi dobře a je v dobré kondici. Podle ošetřujícího lékaře Miloslava Kalaše je Zeman schopen nadále vykonávat svůj úřad.

Jan 7

Prezidentem bude buď znovu Zeman, nebo ho porazí Drahoš, ukazují průzkumy

Bývalý předseda Akademie věd Jiří Drahoš je podle průzkumů jediný kandidát, jenž má šanci porazit současného prezidenta Miloše Zemana.

Jan 3

Topolánek útočí na Zemana: Je to nemocný člověk, funkci nezvládne

Lidovky.cz open event

Pokud bude současný prezident Miloš Zeman opět zvolen do funkce hlavy státu, nebude schopen ji dalších pět let plnohodnotně vykonávat. Je to nemocný člověk. Na tiskové konferenci to ve středu řekl kandidát na prezidenta Mirek Topolánek.…

Dec 27

"Poselství tam mohl najít jedině Okamura." Média hodnotí Zemana

Týden.cz open event

Vánoční poselství prezidenta Miloše Zemana bylo podle komentářů českých médií částečně spíše předvolebním projevem. Zakódoval do něj prý několik strategických kroků, které plánuje v příštích týdnech, kdy se bude o hlavě státu rozhodovat.

Dec 26

Zeman v projevu: Předčasné volby nikdy nevypíšu a pozor na český tisk

Echo24.cz open event

Poslední vánoční poselství během svého současného volebního období pronesl v úterý ze zámku v Lánech prezident Miloš Zeman. Projev se týkal zejména situace po říjnových parlamentních volbách, ale hovořil i o ekonomické situaci a migračních…