English

Osm křížků byste mu jistě nehádali. Kaskadérská legenda se udržuje ve formě pobíháním po zahradě v Adamově rouše

Super.cz

Plavbu parníkem po Vltavě společně s fanoušky seriálu Třicet případů majora Zemana si nenechal ujít nejen představitel hlavní postavy Vladimír Brabec, ale recesistického setkání se účastnil také Zdeněk Srstka, který se jako kaskadér…

More from Super.cz

Apr 17

Setkali se při natáčení filmu: Tento známý herec a dabér je švagrem Karla Rodena

Super.cz

a jeho švagr Ernesto Čekan si spolu zahráli ve filmu. Je to teprve podruhé, co se před kamerou setkali, a to ve snímku Promlčeno Roberta Sedláčka.

Jan 27

Zemřel herec známý z Melrose Place. Bylo mu 70 let

Super.cz

Zemřel herec Morgan Stevens. Bylo mu 70 let. Rodák z Tennessee si zahrál mimo jiné v populárním seriálu z 90. let Melrose Place, kde se objevil v sedmi epizodách čtvrté série coby postava právníka Nicka Diamonda.

Nov 29

Zemřel legendární australský herec z filmu Krokodýl Dundee. Bylo mu 68 let

Super.cz

Ve věku 68 let zemřel australský herec David Gulpilil. Od roku 2017 se potýkal s rakovinou plic. Zprávu oznámil premiér Jižní Austrálie Steven Marshall.

Jul 30

V 69 letech zemřel herec Vladimír Marek

Super.cz

V srpnu měl oslavit 70. narozeniny, těch se ale bohužel herec Vladimír Marek nedožil.

Jan 8

Zemřel poručík Láďa z 30 případů majora Zemana. Herci malých rolí bylo 91 let

Super.cz

Ve věku 91 let zemřel herec Ivo Niederle. O jeho skonu informoval Blesk s tím, že poslední rok dožil v Alzheimer centru. Diváci si ho pamatují zejména z menších rolí v seriálech a filmech. Patřil také k dlouholetým členům Městských divadel…

Dec 28

Zemřel herec Ladislav Mrkvička. Bylo mu 81 let

Super.cz

Zemřel herec Ladislav Mrkvička. Bylo mu 81 let. „V neděli v pozdních hodinách nás náhle opustil emeritní člen Činohry Národního divadla Ladislav Mrkvička. Čest jeho památce!“ informovalo o smutné události Národní divadlo.

Oct 3

Po vážné nemoci zemřel brněnský herec Martin Havelka. Bylo mu 62 let

Super.cz

Ve věku 62 let zemřel herec Martin Havelka, známý z filmů Balada pro banditu, Učitelka, Po strništi bos nebo ze seriálu Rédl. O skonu herce informoval režisér Jan Hřebejk.

Aug 21

Herec z Lajny se stal ve 24 letech otcem: Podívejte se, jak mu to sluší s miminkem

Super.cz

Herec Štěpán Kozub, známý z filmu Přes prsty nebo ze seriálů Lajna či sKORO NA mizině, se ve svých 24 letech stal tatínkem. Před měsícem se sympaťákovi ze zábavného tria Tři tygři narodila holčička Anežka.

Jul 31

Zemřel herec a dabér Josef Nedorost (✝64)

Super.cz

Ve věku 64 let zemřel v ústraní herec a dabér Josef Nedorost. Jeho tělo bylo nalezeno v bytě v Českých Budějovicích, jak uvedla policie. Příčinu smrti by měla objasnit až nařízená pitva.

Jun 15

Slavného indického herce našli doma mrtvého. Bylo mu 34 let

Super.cz

Indický herec Sushant Singh Rajput byl v neděli nalezen mrtvý ve svém bytě v Bombaji. Filmové i televizní hvězdě bylo 34 let.

Aug 31

Herec z dětských filmů a známý dabér je po smrti: Ve 39 letech spáchal sebevraždu

Super.cz

Herec a dabér Jan Kalous, který svůj hlas propůjčil Kevinovi McCallisterovi z populární komediální série Sám doma, je po smrti. Bylo mu pouhých 39 let.

Feb 20

Herec Miloš Kopecký (✝73) nemá 22 let po smrti hrob: Urnu s jeho ostatky má manželka stále doma

Super.cz

Před pár dny uplynulo už dvaadvacet let od okamžiku, kdy do hereckého nebe odešel populární herec Miloš Kopecký (✝73). Jeho v pořadí třetí manželka Jana Kopecká po letech na muže, který v jejím srdci zůstal nezastupitelný, s láskou…

Oct 31

Slavný herec je oficiálně legendou. Mezi prvními mu gratulovala jeho o 39 let mladší žena

Super.cz

Za své herecké aktivity, filmové, seriálové a také divadelní, si Patrick Stewart (77) vysloužil řadu ocenění. Tím nejvzácnějším je medaile a titul Sir, jež mu udělila britská královna Alžběta II. A koncem minulého týdne k nim přibylo další…

Sep 9

Tichá vzpomínka na Majora Zemana Vladimíra Brabce (✝83), který si nepřál pohřeb: Loučila se rodina i kolegové

Super.cz

Herec Vladimír Brabec (✝83), který minulý týden zemřel, si nepřál klasický pohřeb. A rodina jeho přání respektovala a místo pohřbu pro herce uspořádala neformální rozloučení.

Sep 6

Major Zeman Vladimír Brabec (✝83): Přísný zákaz pohřbu!

Super.cz

V pátek zesnulý skvělý herec a dabér Vladimír Brabec (✝83) se nedočká klasického pohřbu. „Nepřál si ho,“ uvádí jeho rodina. Vnučka muže, kterého proslavila nejvíc role v 30 případech majora Zemana, přestože jich na kontě měl stovky, a to…

Apr 16

Zemřel herec ze dvou bondovek, bylo mu 95 let

Super.cz

Hollywoodský a zároveň i válečný veterán Clifton James se dožil téměř stovky. Herec skonal v sobotu jen pár bloků od svého rodného domu v americkém Portlandu.

Jun 10

Majoru Zemanovi se zhroutil svět: Vladimír Brabec přišel o milovanou manželku

Super.cz

Herec, který zůstane navždy spojován se seriálem 30 případů majora Zemana, se musí smířit s odchodem manželky Naděždy (✝84), která podlehla mozkové mrtvici. Vladimír Brabec (82) s ní tvořil pár dlouhých 62 let.

Aug 17

Herec, bavič a dabér se těšil na druhého potomka, ale potkala ho tragédie: Manželka potratila

Super.cz

Herec Martin Sobotka, jehož hlas známe z mnoha dabingových rolí, ale působí i v několika divadlech, se těšil na druhého potomka. Ještě v červnu plánoval, jak s manželkou a tříletým synem stráví dovolenou v Česku, aby těhotná žena nemusela…

Jul 25

Major Zeman Vladimír Brabec: Péče o těžce nemocnou ženu ho dostala na pokraj smrti

Super.cz

Už tři srdeční kolapsy má za sebou představitel legendárního majora Zemana Vladimír Brabec (81). Jak se nyní ukazuje, za vším bude pravděpodobně starost o jeho manželku, která je sama těžce nemocná. Naděžda (84) má Alzheimerovu chorobu.

Jul 16

Vladimír Brabec (81) skončil v nemocnici: Problémy se srdcem

Super.cz

Herec Vladimír Brabec (81) musel být hospitalizován. Příčinou byly problémy se srdcem, kvůli nimž upadl do bezvědomí. Z toho se již probral, v nemocnici zůstává.