English

Mercedes-AMG E 63 S: Nejrychlejší "éčko" má 612 koní, stovku dá za 3,4 sekundy

Deník.cz / Auto

Mercedes-Benz představil vrcholnou verzi nové třídy E. Supersedan s přeplňovaným osmiválcem nabídne dynamické schopnosti na úrovni supersportů.

More from Deník.cz / Auto

Mar 26

Nový Mercedes-Benz třídy G je jiný, ale pořád stejný

Deník.cz / Auto

Spousta aut se za svou existenci změní k nepoznání, některé dokonce úplně změní třídu, do které patří. Pak jsou tu ale stálice, u kterých se lze spolehnout na to, že zůstanou pořád stejné. Jednou z takových stálic je i Mercedes-Benz třídy…

Jun 21

Mercedes-Benz představuje třídu E taky jako kombík

Deník.cz / Auto

Byť je kategorie kombi v posledních letech na ústupu, průběžně nahrazována SUV modely, leckde se klasická podoba prostorného vozu ještě drží. Po dubnovém odhalení nové třídy E v sedanu, představuje Mercedes-Benz také praktičtější kombi…

Apr 26

Nový Mercedes-Benz třídy E: Vyšší důraz na elektroniku a plug-in hybridy

Deník.cz / Auto

Mercedes představil novou generaci třídy E. Vůz nově nese interní označení W214, přiváží lepší vnitřní elektronickou výbavu, lepší bezpečnostní prvky, materiály šetrné k přírodě, a taky vzhled, který do určité míry sdílí s elektromobily.…

Mar 27

Českým ženským autem roku je Mercedes-Benz GLC, bodoval ve všech disciplínách

Deník.cz / Auto

Známe výsledek české ankety Auto mého srdce. Odborná porota zolila rodinné SUV stuttgartské automobilky.

Jun 18

Za volantem historicky nejsilnějšího AMG. Projeli jsme také nový Mercedes-AMG SL

www.denik.cz

Značka AMG, která před 55 lety vznikla jako garážový úpravce sériových Mercedesů, získává v hierarchii struktur německé prémiové značky stále důležitější roli. Řadu jejích současných modelů jsme mohli vyzkoušet na prezentaci na jižní…

May 13

A nejdražším autem světa se stává... Zatím neověřeně Mercedes-Benz 300 SLR Coupe

Deník.cz

Auto bylo připravené pro závodní sezónu 1956. Ovšem po obrovské tragédii v Le Mans nakonec mohlo jezdit i po běžných silnicích.

Dec 14

Mercedes-Benz ukázal kupé třídy E. Je výrazně větší než předchůdce

Deník.cz / Auto

Mercedes-Benz představil další karosářskou verzi třídy E. Po sedanu, kombíku a oplastovaném kombi na vyšším podvozku přišla řada také na kupé.

Dec 10

Mercedes-Benz je největším výrobcem luxusních aut. Po letech překoná BMW

Deník.cz / Auto

Německá automobilka Mercedes-Benz se v letošním roce stane největším výrobcem luxusních vozů. Na vrchol se dostane poprvé od roku 2005.

Oct 28

Mercedes-AMG E 63 S: Nejrychlejší "éčko" má 612 koní, stovku dá za 3,4 sekundy

Deník.cz / Auto

Mercedes-Benz představil vrcholnou verzi nové třídy E. Supersedan s přeplňovaným osmiválcem nabídne dynamické schopnosti na úrovni supersportů.

Sep 18

Mercedes-AMG GT přišel o střechu. Jako roadster nabídne až 557 koní

Deník.cz / Auto

Sportovní Mercedes-AMG GT dostává dvě nové verze. Obě mají plátěnou střechu a přídomek Roadster, liší se ale výkonem a částečně i technikou.

Mar 12

Mercedes-AMG E 43 4Matic: První sportovní "éčko" nabídne 400 koní

Deník.cz / Auto

Mercedes-Benz představil první sportovní verzi nové generace třídy. Podílela se na ní divize AMG a pod kapotou ukrývá dvakrát přeplňovaný šestiválec.

Jan 5

Nový Mercedes-Benz třídy E je venku. Vypadá jako zmenšené "esko"

Deník.cz / Auto

Do oficiální premiéry nového Mercedesu třídy E sice ještě několik dní zbývá, přesto jeho podoba už není tajemstvím. První fotografie potvrzují, co se čekalo: "éčko" převzalo řadu společných rysů od vlajkové lodi značky, tedy od třídy S. Je…

Dec 15

Mercedes-AMG S 65 Cabriolet je nádherná rozmařilost s dvanáctiválcem a 630 koni

Deník.cz / Auto

Automobilka Mercedes-Benz představuje vrcholné provedení kabrioletu luxusní třídy S. To se chlubí především skvostnou motorizací, pod kapotu se totiž nastěhoval dvěma turbodmychadly přeplňovaný dvanáctiválec s šestilitrovým objemem.

Oct 17

Mercedes-Benz GLE 450: Poloviční AMG má 367 koní

Deník.cz / Auto

Mercedes-Benz představil další motorizaci nového modelu GLE, tedy nástupce vozu dříve označovaného jako ML. Varianta GLE 450 AMG představuje mezistupeň mezi standardními verzemi a vozy sportovní divize AMG.

Sep 6

Třída S od Mercedesu má po 44 letech otevřenou verzi. AMG umí stovku za 3,9 s

Deník.cz / Auto

Mercedes-Benz třídy S po 44 letech dostal otevřenou verzi. Naposledy měla vlajková loď Mercedesu tuto variantu v roce 1971 - konkrétně šlo o model 280SE série W111.

Jul 16

Volvo koupilo úpravce Polestar. Chce konkurovat AMG a "emkovým" BMW

Deník.cz / Auto

Automobilka Volvo se pochlubila zajímavou akvizicí. Koupila totiž společnost Polestar, která se zaměřuje především na úpravu vozů právě značky Volvo.

Jul 15

TEST: Mercedes-Benz CLS není bez chyb. Šarmu má ale na rozdávání

Deník.cz / Auto

Když Mercedes v roce 2004 představil model CLS, bylo to jako zjevení. Dlouhá, nízká limuzína s úzkými okny a siluetou kupé nepřipomínala nic, co v té době jezdilo po silnicích. Na stejný recept sází i aktuální druhá generace, která nedávno…

Jul 10

Chystaný Mercedes-Benz třídy E umí zaparkovat bez řidiče

Deník.cz / Auto

Mercedes-Benz na příští rok chystá uvedení nové generace třídy E. A i když se premiéra uskuteční zřejmě až v lednu na autosalonu v Detroitu, výrobce s předstihem upozorňuje na některé zajímavé technologie, které novinka dostane.

Jul 4

Mercedes omladil třídu A. Verze AMG je znovu nejrychlejších hatchbackem světa

Deník.cz / Auto

Nejmenší Mercedes-Benz prošel omlazením. "Áčko" dostalo mírně upravený vzhled, kvalitnější interiér a také modernizované pohonné jednotky. První vozy dorazí k zákazníkům koncem září.

May 10

Mercedes modernizoval klasické "géčko". Verze G 65 AMG má 630 koní

Deník.cz / Auto

První sériové provedení třídy G pro civilní trh Mercedes-Benz představil v roce 1979. A od té doby je hranatý offroad stálou součástí nabídky německé automobilky. Nyní Mercedes odhaluje lehce modernizovanou verzi.