English

Zeman: Herman je lhář. Nenechám se vydírat jeho příbuzenskými vztahy

Týden.cz

Ministr kultury Daniel Herman je lhář, nenechám se vydírat jeho příbuzenskými vztahy. Protesty proti mně byly zahájením předvolebních kampaní, ať už do sněmovny nebo prezidentské.

More from Týden.cz

Feb 4

Ministr kultury Baxa měl pozitivní test, bude pracovat z domova

Týden.cz

Ministr kultury Martin Baxa (ODS) měl pozitivní test na covid-19, v následujících dnech bude pracovat z domova. Oznámil to na svém facebookovém profilu, kam přidal fotografii antigenního samotestu s pozitivním výsledkem.

Jul 19

Pokud se Johnson stane premiérem, plánují odejít tři ministři

Pokud se příštím britským premiérem stane Boris Johnson, mají v úmyslu z kabinetu odejít tři ministři, mezi nimi šéf resortu financí Philip Hammond. Na svých internetových stránkách o tom informuje britský list The Times.

Jul 9

Krajská ČSSD: Staněk by měl odejít z vlády

Týden.cz

Olomoucká krajská organizace ČSSD vnímá působení svého člena Antonína Staňka ve funkci ministra kultury negativně. Krajský předseda sociálních demokratů a poslanec Jiří Zemánek v úterý ČTK řekl, že sice zaznívají delší dobu i hlasy pro…

Jul 3

Duel Jaromíra Soukupa s ministrem kultury

Týden.cz

Diskusní pořad, který se nebojí žádného tématu, to je Duel Jaromíra Soukupa. V premiérovém dílu se pod palbou otázek ocitne ministr kultury Antonín Staněk (ČSSD).

Jun 20

Poche by neměl být ministrem, zopakoval prezident Zeman

Týden.cz / Domácí

Prezident Miloš Zeman při návštěvě Lounska zopakoval, že Miroslav Poche by podle něj neměl být ministrem zahraničí.

Apr 5

Bývalý ministr kultury Herman kandiduje na Chrudimsku do Senátu

Lidovci vybrali do senátních voleb pro chrudimský obvod bývalého ministra kultury Daniela Hermana.

Mar 23

Herman by měl kandidovat do Senátu na Chrudimsku

Týden.cz / Domácí

Bývalý ministr kultury Daniel Herman (KDU-ČSL) by se měl ucházet o křeslo senátora ve volebním obvodě Chrudim. Návrh schválil celostátní výbor lidovců, napsal Herman na twitteru.

Mar 5

Slovenský ministr kultury abdikuje

Slovenský ministr kultury Marek Maďarič předal prezidentovi Andreji Kiskovi abdikační list, zatím ale zůstane ve funkci ministra. Maďarič oznámil rezignaci kvůli vraždě novináře Jána Kuciaka minulý týden.

Feb 25

Ministr kultury ocenil rytíře a dámy české kultury

www.tyden.cz

Ministr kultury v demisi Ilja Šmíd v pražském Divadle na Vinohradech ocenil rytíře a dámy české kultury. Dámami se staly dramatička Helena Albertová a historička a spisovatelka Zora Dvořáková. Rytíři pak jsou český básník, prozaik a…

Jul 31

Herman nehájí české zájmy, zaútočil Grebeníček na ministra

Týden.cz / Domácí

Ministr kultury Daniel Herman podle poslance KSČM Miroslava Grebeníčka nehájí zájmy ČR, ale v dikci landsmanšaftu útočí na právní pořádek a nepravdivě obviňuje republiku z údajné etnické čistky na Němcích.

Apr 28

Babiš: Sobotka nabídne Zemanovi i hlavu ministra Hermana

Týden.cz

Šéf hnutí ANO Andrej Babiš v souboji s premiérem Bohuslavem Sobotkou z ČSSD přitvrzuje.

Apr 7

Lidovce povede v Praze do voleb ministr Herman

Lídrem pražské KDU-ČSL do voleb do sněmovny je ministr kultury Daniel Herman. Na druhém místě je starosta Prahy 7 Jan Čižinský a třetí lékař a zastupitel Prahy 6 Marián Hošek. Na čtvrtém místě je pak místostarostka Prahy 12 Daniela Rázková.

Dec 12

Daniel Herman a Posselt dostali cenu česko-německého porozumění

Týden.cz / Domácí

Český ministr kultury Daniel Herman obdržel v německém městě Sulzbach-Rosenberg letošní Uměleckou cenu česko-německého porozumění.

Nov 8

Prezident Zeman trvá na tom, že by Herman měl opustit vládu

Prezident Miloš Zeman podle svého mluvčího Jiřího Ovčáčka trvá na tom, že vládu by měl opustit ministr kultury Daniel Herman. Zdůvodnil to tím, že Herman prý poškodil zájmy ČR a nedodržuje zahraniční politiku.

Nov 7

Herman: Prezident Zeman má právo vyjádřit svůj názor

Prezident Miloš Zeman má právo vyjádřit svůj názor, řekl ministr kultury Daniel Herman (KDU-ČSL) k nedělnímu prohlášení prezidenta, že by měl skončit ve vládě, protože poškodil zájmy státu.

Nov 7

Daniel Köppl: Konečně dostal slovo i Miloš Zeman

Týden.cz

Je mi líto, že si nevzpomínám, kde jsem ten příběh četl nebo slyšel. Ale pamatuji si ho, a rád ho dávám k dobrému jako ukázku toho, že spoléhat jen a čistě na matematický výpočet pravděpodobnosti se nevyplácí. Příběh je následující:…

Nov 6

Podle Zemana by měl ministr kultury Herman odejít z vlády

Týden.cz

Ministr kultury Daniel Herman (KDU-ČSL) by měl odejít z vlády, řekl prezident Miloš Zeman v rozhovoru pro Parlamentní listy. Ministr podle něj poškodil zájmy státu. Zřejmě tak narážel na Hermanovo setkání s dalajlamou.

Oct 23

Lavičku Václava Havla odhalí v Izraeli ministr Herman

www.tyden.cz

Na třídenní návštěvu Izraele odjíždí v neděli ministr kultury Daniel Herman, ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová a ministryně práce Michaela Marksová.

Apr 14

Babiš bude českým prezidentem, předpovídá list

www.tyden.cz

Lídrovi hnutí ANO a českému ministrovi financí Andreji Babišovi vyhrály volby a přinášejí mu velkou popularitu peníze, charisma a pracovitost. Přesvědčil lidi o tom, že svá jednoduchá hesla myslí vážně.