English

AC Milán v městském derby remizoval s Interem, Schick a Krejčí slaví

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté AC Milán poskočili na třetí místo italské ligy poté, co na San Siru remizovali s městským rivalem Interem 2:2. Na famózním obratu skóre v utkání Sampdorie Janov se Sassuolem se podílel český útočník Patrik Schick, byť nastoupil…

More from iDNES.cz / Sport

Mar 18

Ibrahimovič je nejstarším střelcem italské ligy. AC Milán však Udine podlehlo

iDNES.cz / Sport

Zlatan Ibrahimovic se díky proměněné penaltě stal nejstarším střelcem v historii italské fotbalové ligy, víc důvodů k radosti v utkání 27. kola ale neměl. Mistrovský celek prohrál 1:3 v Udine, které se dočkalo první letošní domácí výhry.

Mar 13

Fotbalisté AC Milán v italské lize jen remizovali se Salernitanou

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté AC Milán vybojovali v dohrávce 26. kola italské ligy jen bod za remízu 1:1 se Salernitanou. Po předchozí prohře s Fiorentinou nedokázali obhájci titulu podruhé za sebou naplno bodovat a v tabulce jsou čtvrtí.

Jan 24

Fotbalisté Lazia nasázeli AC Milán čtyři góly a posunuli se na třetí místo

www.idnes.cz

Fotbalisté Lazia Řím ve šlágru 19. kola italské ligy porazili na svém hřišti 4:0 AC Milán a posunuli se na třetí místo o bod za dnešního soupeře. Obhájci titulu utrpěli třetí ligovou porážku v sezoně a na vedoucí Neapol ztrácejí 12 bodů.

Jan 18

Fotbalisté Interu obhájili výhru v italském Superpoháru, porazili AC Milán

www.idnes.cz

Fotbalisté Interu Milán vyhráli podruhé za sebou italský Superpohár. V Rijádu vítězové domácího poháru zdolali 3:0 úřadujícího ligového mistra AC Milán a sedmým triumfem se na městského rivala dotáhli v historické tabulce.

Apr 4

AC Milán jen remizoval s Boloňou, italskou ligu vede před Neapolí o bod

www.idnes.cz

Plánovali, že Neapoli v čele italské ligy zase odskočí na tři body. Jenže fotbalisté AC Milán v pondělní dohrávce 31. kola selhali střelecky a doma nedokázali porazit Boloňu. Po bezbrankové remíze tak vedou tabulku pouze o bod.

Feb 25

Fotbalisté AC Milán remizovali s Udine, Inter zase v Janově

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté AC Milán remizovali doma v 27. kole italské ligy s Udine 1:1. Na vedoucí „Rossoneri“ se mohl bodově dotáhnout jejich městský rival a obhájce titulu Inter, který však na hřišti předposledního FC Janov uhrál bezbrankovou remízu a…

Oct 26

Giroud dostal AC Milán na čelo italské ligy, Zima opět nehrál

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté AC Milán zdolali v 10. kole italské ligy FC Turín 1:0 a po šesté výhře za sebou se dostali do čela tabulky tři body před Neapol. Český reprezentační obránce David Zima se v dresu turínského týmu nedostal na hřiště v třetím…

Oct 23

AC Milán využil přesilovku proti Boloni a dostal se do čela italské ligy

www.idnes.cz

Fotbalisté AC Milán vyhráli v 9. kole italské ligy v Boloni 4:2 a dostali se do čela neúplné tabulky o bod před Neapol, kterou v neděli čeká duel na hřišti AS Řím. Boloňa dohrávala zápas bez dvou vyloučených hráčů.

Aug 23

Fotbalisté AC Milán vyhráli v italské lize na hřišti Sampdorie

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté AC Milán vstoupili do nové sezony italské ligy vítězstvím 1:0 na hřišti Sampdorie Janov. O triumfu úřadujících vicemistrů rozhodl už v deváté minutě Brahim Díaz.

May 11

Ibrahimovic se opět zranil a bude chybět AC Milán v závěru italské ligy

www.idnes.cz

Útočník Zlatan Ibrahimovic je opět zraněný a vynechá minimálně dva ze tří zápasů AC Milán v závěru italské fotbalové ligy. Devětatřicetiletý švédský kanonýr si poranil koleno v nedělním utkání s Juventusem, na jehož hřišti AC uspělo 3:0.

Feb 14

Inter střídá AC Milán na prvním místě italské ligy, AS Řím je před Juventusem

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Interu Milán jsou novými lídry italské ligy. Po vítězství 3:1 nad Laziem střídají na prvním místě AC Milán, který v sobotu nečekaně zaváhal.

Dec 20

Šest vteřin a gól. Leao z AC Milán dal nejrychlejší branku v historii italské ligy

iDNES.cz / Sport

Portugalský útočník Rafael Leao z AC Milán dal nejrychlejší gól v historii italské fotbalové ligy. Od výkopu mu na to stačilo šest vteřin. AC Milán tak v 13. kole vyhrál 2:1 v Sassuolu a upevnil si vedení v tabulce.

Jul 21

Ibrahimovic zařídil výhru AC Milán, Krejčí byl u porážky Boloni

iDNES.cz / Sport

Veterán Zlatan Ibrahimovic zařídil v italské fotbalové lize dvěma góly výhru AC Milán 2:1 nad Sassuolem. Vítězové jsou v neúplné tabulce na pátém místě, které zaručuj účast v Evropské lize. Jejich konkurenti AS Řím a Neapol ale mají zápas…

Jul 18

AC Milán rozstřílel Boloňu, Atalanta ve Veroně jen remizovala

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Atalanty Bergamo neudrželi ve 34. kole italské ligy vedení ve Veroně a po remíze 1:1 zůstali v tabulce třetí, bodově jsou na tom stejně jako druhý Inter. Na vedoucí Juventus, jenž má stejně jako milánský celek odehráno o zápas…

Dec 18

Fotbalisté AC Milán ztratili body i v Boloni, Krejčí jen přihlížel

iDNES.cz

Fotbalisté AC Milán remizovali v dohrávce 16. kola italské ligy v Boloni 0:0 a nejlepší trio tabulky se jim opět vzdálilo. Na třetí Inter ztrácejí pět bodů, za zády naopak mají velkou skupinu pronásledovatelů.

Dec 17

Juventus je po hladké výhře v Boloni druhý, AC Milán dostal tři góly

iDNES.cz / Sport

Juventus Turín v 17. kole italské ligy hladce vyhrál v Boloni 3:0 a vyšvihl se na druhou příčku tabulky od bod za Neapol. Oba elitní týmy přeskočily dosud vedoucí Inter Milán, které poprvé v sezoně prohrál. Nedařilo se ani AC Milán, padl…

Dec 18

Bravo Láďo, chválí Čecha v Boloni. A Krejčí doufá v další italské góly

iDNES.cz / Sport

Ke třem gólovým přihrávkám přidal v 17. kole premiérovou ligovou trefu v Itálii. Záložník Ladislav Krejčí se ujal nařízené penalty a poslal gólmana na druhou stranu. Boloňa tak i díky jeho brance zvítězila nad Pescarou 3:0.

Nov 26

AC Milán jasně vyhrál v Empoli a posunul se na druhé místo italské ligy

iDNES.cz / Sport

O vítězství v milánském derby přišli fotbalisté AC v minulém kole až v závěru. Na hřišti Empoli však ve 14. kole soutěže naplnili papírové předpoklady a vyhráli 3:1. V tabulce přeskočili AS Řím a jsou druzí za Juventusem.

Feb 22

Neapol remizovala s AC Milán, lídrem italské ligy zůstal Juventus

iDNES.cz

Juventus Turín zůstává v čele italské ligy, přestože v pátek ztratil body. Šanci znovu vystřídat lídra promarnili fotbalisté Neapole, kteří v dohrávce 26. kola remizovali s AC Milán 1:1.

Aug 24

Italský fotbalista Balotelli se vrací z Liverpoolu do AC Milán

iDNES.cz / Sport

Fotbalový útočník Mario Balotelli se po neúspěšném ročním působení v Liverpoolu vrací do AC Milán. Italský reprezentant míří do svého bývalého klubu na roční hostování bez opce na přestup. V úterý na San Siru podle klubové televize…