English

TV Barrandov: Co baví moderní ženy? Návrat do historie

Týden.cz

Relax moderních žen: místo riflí a tenisek historický kostým. Honosné šaty jim mění chování, styl vyjadřování i chůzi.

More from Týden.cz

Mar 3

Poslankyně ANO chtějí zasáhnout penzijní novelou do státních náhrad církvím

Sněmovna bude hlasovat při schvalování sporné vládní předlohy o snížení červnové valorizace penzí také o pozměňovacích návrzích poslankyň opozičního hnutí ANO na určité omezení výše peněžitých náhrad pro církve v takzvaných církevních…

Jan 28

Soud odmítl stížnost muže, který se domáhal vrácení sochy Koněva na místo

Týden.cz

Ústavní soud odmítl stížnost muže, který nesouhlasil s odstraněním sochy sovětského maršála Ivana Koněva z náměstí Interbrigády v Praze a domáhal se vrácení pomníku na původní místo.

May 14

Místo náhrad mezd by Schillerová upřednostnila prominutí sociálních odvodů

Týden.cz / Domácí

Prominutí sociálních odvodů místo nynějšího proplácení náhrady mezd z kurzarbeitového programu Antivirus by upřednostnila ministryně financí Alena Schillerová (za ANO).

Feb 27

Návrh zdanění peněžitých náhrad církvím neprošel Senátem

Týden.cz / Domácí

Senát podle očekávání odmítl návrh KSČM na zdanění peněžitých náhrad, které církve dostávají od státu za majetek nevydaný v restitucích. Proti se postavili nejen zástupci nevládních stran, kteří mají v horní komoře většinu, ale i vládní…

Jan 23

Sněmovna je pro zdanění náhrad církvím, rozhodne asi Ústavní soud

Týden.cz / Domácí

Církve zřejmě budou muset danit peněžité náhrady, které dostávají od státu za majetek nevydaný v restitucích. Předpokládá to novela poslanců KSČM, kterou ve středu schválila Sněmovna. Zdanění náhrad, které patřilo k podmínkám komunistů pro…

Sep 11

Přerušte jednání o zdanění náhrad církvím, žádají Piráti

Týden.cz / Domácí

Piráti vyzvali vládu, aby předložila analýzu týkající se vyplácení finančních náhrad za restituce církevního majetku.

Sep 5

Pirát Michálek přikývl i s KSČM na zdanění náhrad církvím

Zdanění peněžitých náhrad církvím za majetek, který jim stát nevydal v restitucích, sněmovna možná schválí.

Jul 24

Naše zprávy TV Barrandov končí, vzniknou nové zpravodajské formáty

Týden.cz

Jedna z nejúspěšnějších tuzemských komerčních televizních stanic – TV Barrandov – zásadně mění strukturu svého zpravodajství. Od srpna ruší svou večerní zpravodajskou relaci Naše zprávy a místo toho od září nasadí nové zpravodajské formáty.

Jul 16

Britky se domáhají práva zdědit místo ve Sněmovně lordů

Pětice Britek zažalovala Británii u Evropského soudu pro lidská práva ve Štrasburku za to, že neumožňuje ženám nastoupit na uvolněná místa ve Sněmovně lordů. Informovala o tom organizace Thomson Reuters Foundation.

Feb 28

Návrh KSČM na zdanění církevních náhrad získal podporu

Týden.cz / Domácí

Stát možná bude zdaňovat peněžité náhrady, které posílá každoročně církvím za majetek nevydaný v restitucích. Sněmovna předlohu KSČM v úvodním kole navzdory odporu ODS, KDU-ČSL a TOP 09 podpořila.

Jan 11

Zdanění náhrad církvím není možné, tvrdí kardinál Duka

Týden.cz / Domácí

Zdanění finančních náhrad církvím za nevydaný majetek v restitucích není z právního hlediska možné. Řekl to kardinál Dominik Duka.

Dec 20

KSČM opět navrhla zdanění peněžitých náhrad církvím

Týden.cz / Domácí

Zdanění finančních náhrad, které dostávají církve každoročně od státu za majetek nevydaný v restitucích, je opět ve hře. Předlohu podali do Sněmovny stejně jako v minulém volebním období poslanci KSČM. Pro zdanění finanční části církevních…

Feb 6

Naše zprávy na TV Barrandov dosáhly rekordní sledovanosti

Týden.cz

Hlavním tahounem úspěšné neděle Skupiny Barrandov se staly Naše zprávy z produkce Empresa Media, na které se dívalo 485 tisíc diváků. K dalším úspěšným pořadům se zařadila i talk show Jana Musila Nebezpečné vztahy, podíl Skupiny Barrandov…

Jul 5

Naše zprávy TV Barrandov v novém uhranuly Česko

Týden.cz

Včerejší nový zpravodajský blok televize Barrandov se výrazně podílel na celkovém úspěchu této televizní stanice. Včera dosáhla na 9,42 procenta podílu na trhu sledovanosti. Velkou měrou se na tom také podílel kanál Barrandov Kino, který…

May 27

TV Barrandov: Majetek rozdala bezdomovcům. Teď se stará o jejich psy

Týden.cz / Domácí

Svůj majetek rozdala bezdomovcům. Pak se rozhodla, že bude pomáhat i jejich psům. Milada Váňová přichystala setkání s veterináři, kteří zvířata bezplatně vyšetřili a dokonce i obdarovali. Žena, která se dlouhodobě věnuje charitě, ví, že…

Feb 29

Dohoda Hradu a církve o vrácení majetku: do konce týdne?

Týden.cz / Domácí

Dohoda mezi Pražským hradem a katolickou církví o majetkovém narovnání by mohla být podepsána koncem týdne, řekl hradní mluvčí Jiří Ovčáček. Smlouvu chtěly původně obě strany uzavřít do konce ledna, příprava se ale zpozdila.

Dec 19

O majetek se nikdo bát nemusí, uklidňují církve

Týden.cz

Církev je připravena domáhat se svého spravedlivého nároku na ukradený majetek. Tam, kde je podezření na nezákonný převod třetím osobám, podle generálního sekretáře České biskupské konference (ČBK) Tomáše Holuba musejí rozhodnout soudy.

Oct 16

Kdo vydělává na rohlíku? Speciál Našich zpráv na TV Barrandov

Týden.cz / Domácí

Jídlo jako zbraň obchodníků. Kdo vytahuje tisíce z našich peněženek? Kdo vydělává neuvěřitelné množství peněz na každém rohlíku a kostce másla, které denně potřebujeme? Opravdu musíme za jídlo platit tolik?

Jul 4

Církev: Je naší povinností pomoci migrantům

Týden.cz

Katoličtí biskupové českých a moravských diecézí nabídli vládě pomoc s migranty, kteří jsou v ohrožení života. Spočívá ve výzvě farnostem, aby po dohodě s místními samosprávami přijaly mezi sebe rodiny křesťanských běženců.

Feb 17

Důvěra v Zemana klesá. Nejvíce mu věří stoupenci KSČM

www.tyden.cz

Prezidentovi Miloši Zemanovi důvěřuje 43 procent lidí, což je méně proti říjnovým 57 procentům. Důvěru v premiéra Bohuslava Sobotku mají tři pětiny občanů.