English

Exmanažer Piškulovy tanečnice: Jestli vyhrají, tak podvodem!

Blesk.cz

Pokud se dnes večer stane králem tanečního parketu ve StarDance Zdeněk Piškula (18), nebude to prý čestná výhra. Jeho tanečnice Veronika Lálová (25) čelí nařčení, že se dopustila podvodu!

More from Blesk.cz

Feb 13

Tanečnice ze StarDance Veronika Lálová: Rozpálila Rio! A ukázala sexy zadeček

Blesk.cz / Celebrity

Zářila jako sluníčko. A svými paprsky to pořádně rozpálila. Veronika Lálová (32) byla i letos tzv. musou, tedy jednou z hlavních tanečnic slavného karnevalu v brazilském Riu de Janeiro.

Sep 19

Tanečnice ze StarDance Veronika Lálová ve špitálu: Děsivý úraz!

Blesk.cz / Celebrity

Jeden pohyb způsobil ošklivý úraz! Profesionální tanečnice Veronika Lálová (31) musela kvůli zranění v posilovně do nemocnice. Přiznala, že se nemůže vůbec hýbat a musela zrušit celý svůj program.

Sep 13

Tanečnice ze StarDance Veronika Lálová: Sexy zadečkem pobláznila Španěly!

Blesk.cz / Celebrity

Tanečnice Veronika Lálová (30) získala džob snů, ve španělské Seville bude vyučovat flamenco! Ale než kurzy začnou, s maminkou vyrazila k moři do nedaleké Málagy.

Nov 6

Tanečnice Veronika Lálová: Promluvila o náhlém krachu ve StarDance!

www.blesk.cz

Do povědomí televizních diváků se tanečnice Veronika Lálová (29) zapsala především díky StarDance, které se letos zúčastnila již potřetí. Zatímco s hercem Zdeňkem Piškulou (23) si vytancovala zlato a s moderním pětibojařem Davidem Svobodou…

Oct 16

Trávníčkova tanečnice ze StarDance Lálová: Spřáhla se s jeho ženou!

www.blesk.cz

Přebrala mu tanečnici! Už dnes večer poprvé vtančí na parket StarDance Pavel Trávníček (71) s Veronikou Lálovou (29). Sexy tanečnici si ale »přivlastnila« i jeho žena!

Jul 24

Sexy tanečnice Veronika Lálová ze StarDance: V Itálii předvedla neskutečné křivky!

Blesk.cz / Celebrity

Svůdná Veronika Lálová (29), která si získala nemalý počet fanoušků nejenom coby tanečnice samby, ale i jako tanečnice z populárního pořadu StarDance…když hvězdy tančí, moc dobře ví, jak potěšit své příznivce. Například sdílením fotek ze…

Mar 5

Tanečnice ze StarDance Lálová: Nejkrásnějším zadečkem vrtí na Tenerife!

Nejen Alice Bendová (47), ale už i další hvězdy opustily Česko a vydaly se ohřát do teplých krajin na Tenerife. »Uvízla« zde například i tanečnice Veronika Lálová (29) ze StarDance.

Feb 24

Tanečnice ze StarDance Lálová: Sexy zadečkem vrtěla na festivalu v brazilském Riu!

Blesk.cz / Celebrity

Tanečnice s nejhezčím zadečkem. Takové přízvisko měla Veronika Lálová (28), když tančila ve StarDance. V pátek však svými hýžděmi ohromila na karnevalu v brazilském Riu de Janeiro. V průvodu se objevila už loni, ale letos se dočkala…

Dec 4

Sexy tanečnice ze StarDance Lálová: Vyšpulila nahý zadeček při tanci pro charitu

Nahý zadeček Veronika Lálová (27) nevyšpulila na diváky poprvé. Její vytancované pozadí už předvedla ve StarDance, když se Zdeňkem Piškulou (20) zatančila sambu jen v tangách. Teď se odhalila při tanci pro charitu.

Feb 16

Piškulova tanečnice Lálová ze StarDance: Zadečkem se provrtěla do Brazílie

Blesk.cz / Celebrity

Nechybí jí odvaha. Veronika Lálová (25), která v poslední řadě StarDance vytancovala s hercem Zdeňkem Piškulou (19) zlato, sbalila kufry a vyrazila na karneval do Ria.

Feb 9

Vítěz StarDance Zdeněk Piškula po boku půvabné brunetky, je už snad zadaný?

Herec Zdeněk Piškula (18) ještě nedávno tvrdil, že nemá žádnou přítelkyni. Sice se spekulovalo, že má něco s tanečnicí Veronikou Lálovou, on však vše popřel. Nyní byl zachycen po boku půvabné brunetky.

Jan 20

Vítěz StarDance Zdeněk Piškula dostal kšeft snů: Točí s Pirátem z Karibiku!

Blesk.cz / Celebrity

Jako ve snu si teď musí připadat Zdeněk Piškula (18). Vítěz StarDance dostal roli v zahraničním seriálu Genius o Albertu Einsteinovi (†76), kterého hraje Geoffrey Rush (65) neboli kapitán Barbossa z Pirátů z Karibiku.

Dec 12

Taneční král Zdeněk Piškula (18): O lžích během StarDance! A jestli je stále zadaný…

Blesk.cz

Čerstvý král tanečního parketu Zdeněk Piškula (18) je nadšený ze svého umístění. Vítěz již osmé řady taneční soutěže StarDance po svém triumfu prozradil, že plánuje vlastní taneční projekt a že se jeho boj neobešel bez zdravotních…

Dec 10

Exmanažer Piškulovy tanečnice: Jestli vyhrají, tak podvodem!

Blesk.cz

Pokud se dnes večer stane králem tanečního parketu ve StarDance Zdeněk Piškula (18), nebude to prý čestná výhra. Jeho tanečnice Veronika Lálová (25) čelí nařčení, že se dopustila podvodu!

Dec 2

Hvězda StarDance Zdeněk Piškula (18): Chce opustit Česko!

Herec Zdeněk Piškula (18) se rozhodl k odvážnému kroku. Plánuje opustit Česko, a to na dost dlouho. Co ho k tomu vede?

Nov 23

Favorit StarDance Piškula: „Podvodnice“ Lálová z něj udělala akrobata

Blesk.cz / Celebrity

Dlouhé ruce a nohy umí ovládat. Nejmladší účastník StarDance Zdeněk Piškula (18) v sobě objevil skrytý talent. Jeho tanečnice Veronika Lálová rozhýbala jeho 185 centimetrů vysoké tělo a on teď skáče jako akrobat v cirkuse.

Nov 22

Favorit StarDance Zdeněk Piškula: Okradli ho hackeři! Nezbylo nic...

Blesk.cz / Celebrity

Účastník taneční soutěže StarDance Zdeněk Piškula (18) musí řešit nepříjemný problém. Nějaký „dobrák“ se mu totiž naboural na instagramový účet a mladý herec během okamžiku ztratil veškeré své sledovatele, fotografie a kamarády…

Nov 12

Piškulova tanečnice ze StarDance přiznala podvod! Nikomu nic nedlužím…

Blesk.cz

Když se díky Blesku provalilo, že si taneční partnerka Zdeňka Piškuly (18) ze StarDance kupuje choreografie u jiných, Veronika Lálová (24) zarytě mlčela. Teď ale promluvila!

Nov 8

Piškulova tanečnice Lálová: Televize prověřuje její podvod!

Blesk.cz

Údajné porušování pravidel Veroniky Lálové (25) ve StarDance nezůstane bez odezvy. Tanečnici, která prý nakupuje své choreografie jinde, si proklepne Česká televize. Hrozí jí trest za porušení smlouvy!

Oct 12

Zdeněk Piškula na pokraji sil: Soutěž StarDance ho vyčerpává!

www.blesk.cz

V sobotu se odvysílal premiérový přímý přenos z taneční show StarDance. Všichni na vystoupení pilně trénovali a dali do toho všechno. Zdeněk Piškula však hned po prvním kole ztratil sílu a nadšení.