English

Film zachytí Jacksona z pohledu bodyguardů

Novinky.cz / Kultura

Krátce po skandálu s epizodou ze série Urban Myths, která byla stažena z vysílání po protestech Jacksonovy dcery, je tu další film o zesnulém králi popu, nazvaný Searching for Neverland.

More from Novinky.cz / Kultura

Jan 22

Michaela Jacksona si zahrají jeho synovec i devítiletý fanoušek. Natáčení filmu začalo

Novinky.cz / Kultura

Podle plánu padla v pondělí první klapka natáčení životopisného filmu o Michaelu Jacksonovi nazvaného Michael. Krále popu v něm ztvární dva herci. Hlavní role připadla umělcovu synovci Jaafaru Jacksonovi, coby mladičkého člena kapely…

Jan 31

Michaela Jacksona ztvární ve filmu jeho synovec Jaafar

Novinky.cz / Kultura

Amerického popového zpěváka Michaela Jacksona ztvární v připravovaném životopisném filmu nazvaném Michael jeho synovec, šestadvacetiletý Jaafar Jackson. Oznámila to produkční společnost Lionsgate.

Jan 23

Diváci utratili za Avatar: The Way of Water přes dvě miliardy dolarů. Je šestým nejvýdělečnějším filmem historie. Zatím

Novinky.cz / Kultura

Šest týdnů stačilo novému snímku Jamese Camerona k překonání jedné z vysněných hranic všech hollywoodských filmařů. Jeho Avatar: The Way of Water před překročil dvě miliardy dolarů (asi 44,2 mld. Kč). Tolik zaplatili diváci v kinech za to,…

Oct 23

Hit Michaela Jacksona opět ožil, díky tisícovkám fanoušků

Novinky.cz

Halloween bez slavného hitu Michaela Jacksona Thriller si řada Američanů neumí ani představit. Obzvlášť v Kentucky, kde se každoročně u příležitosti tohoto svátku koná masová akce, na které davy lidí napodobují choreografii z ikonického…

Oct 13

Cena bytů bere dech, ale prodají se

Novinky.cz / Finance

Ceny bytů pořád letí nahoru, ale i tak se většina prodá. V případě menších jednotek 2+1 a 2+kk do měsíce. Osmdesátimetrové byty a větší do dvou měsíců.

Aug 12

Vydělali miliardy dolarů a pak přišli o všechno

Novinky.cz / Ekonomika

Když se mluví o dolarových miliardářích, člověka napadne, jak těžké asi musí být vydělat tolik peněz. Mnohem těžší ale může být o tyto peníze nepřijít. Server Commodity.com přišel s přehledem dolarových miliardářů, kteří přišli o všechno.

Aug 27

Existuje tajný Jacksonův testament?

Novinky.cz / Kultura

Michael Jackson v červnu 2009 nečekaně zemřel. Jeho právníci poté postupovali podle testamentu, který sepsal v roce 2002. Správa jeho majetku tedy byla svěřena rodinnému trustu a jeho matka Katherine Jacksonová se stala zákonnou…

Aug 24

Dosud nevydaná skladba George Michaela ve filmu

Novinky.cz / Kultura

Dosud nezveřejněná šestiminutová písnička zesnulého britského popového zpěváka a skladatele George Michaela zazní v nové romantické komedii Last Christmas, v níž jeho tvorba hraje důležitou roli. Film, jenž režíroval Američan Paul Feig,…

Jun 28

Divácká cena Práva bude letos jen pro nové filmy

Novinky.cz / Kultura

Až půjdete do kina, vezměte si u dveří kinosálů podávaný modrý lístek. Je sice malý, ale všechny dohromady mají velkou sílu. Jen a jen ony určují toho, kdo si z Varů odveze prestižní Diváckou cenu Práva.

Feb 22

Film obviňuje Michaela Jacksona z pedofilie, HBO teď čelí žalobě

Novinky.cz / Kultura

Správci pozůstalosti po Michaelu Jacksonovi žalují televizní společnost HBO kvůli dokumentárnímu snímku, v němž dva muži zesnulého zpěváka obviňují ze zneužití. Film byl s velkým úspěchem v předpremiéře promítnut v lednu na americkém…

Jun 27

Zemřel hudební manažer Joe Jackson, otec Michaela Jacksona

Novinky.cz / Kultura

Ve věku 89 let zemřel ve středu hudební manažer Joe Jackson, který stál za vznikem popové formace Jackson 5, kde působily jeho děti včetně pozdějšího „krále popu“ Michaela Jacksona. Uvedla to na webu televizní stanice Fox News.

Jun 20

Muzikál s hudbou Michaela Jacksona bude v roce 2020

Novinky.cz / Kultura

Bylo jen otázkou času, kdy někdo o mrtvém králi popu udělá muzikál. Na premiéru na newyorskou Broadway ale není třeba spěchat, hotovo bude až v roce 2020.

Jan 22

Cenu festivalu krátkých filmů má japonský film o teenagerech

Novinky.cz / Kultura

Hlavní cenu Festivalu krátkých filmů Praha pořádaného organizátory Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech dostal japonský snímek A tak jsme daly zlaté rybky do bazénu. Festival uvedl v 16 sekcích přes 100 nejlepších krátkých…

Nov 30

Jacksonův Thriller je po 35 letech stále nejprodávanějším popovým albem

Novinky.cz / Kultura

Před 35 lety, 30. listopadu 1982, vyšlo šesté studiové album amerického zpěváka Michaela Jacksona Thriller, které se s prodejem podle některých zdrojů přes 100 miliónů kusů stalo komerčně nejúspěšnějším albem v dějinách pop-music.

Jul 24

Zemřel Bobby Taylor, pomohl nastartovat kariéru Michaela Jacksona

Novinky.cz / Kultura

Americký zpěvák a producent Bobby Taylor zemřel v sobotu na leukémii ve věku 83 let. Kromě toho, že sám vydal spoustu soulových desek, přivedl do kultovní stáje Motown malého Michaela Jacksona a skupinu The Jackson 5 a pomáhal jim s…

Jan 17

Film zachytí Jacksona z pohledu bodyguardů

Novinky.cz / Kultura

Krátce po skandálu s epizodou ze série Urban Myths, která byla stažena z vysílání po protestech Jacksonovy dcery, je tu další film o zesnulém králi popu, nazvaný Searching for Neverland.

Jan 13

Televize se lekla a stáhla příběh s bílým představitelem Michaela Jacksona

Novinky.cz / Kultura

Údajně urážlivý příběh ze série Urban Myths se nebude vysílat. Dcera Michaela Jacksona Paris vyvolala tento týden velký poprask kolem toho, jak v něm zpěvák vypadá.

Sep 16

Kytarový festival navštíví i spoluhráčka Michaela Jacksona

Novinky.cz / Kultura

Dlouholetá spoluhráčka Michaela Jacksona a Jeffa Becka Jennifer Batten zahraje v Česku v rámci festivalu Kytara napříč žánry, který proběhne 9. října až 26. listopadu v několika městech.

Jan 27

Michaela Jacksona má hrát Angličan Joseph Fiennes

Novinky.cz / Kultura

Televize Sky Arts chystá film, v němž má zesnulého krále popu Michaela Jacksona hrát Joseph Fiennes, Angličan ze Salisbury, který Jacksona moc nepřipomíná.

Jan 22

Swingující Paris Combo i Collier s variacemi na Michaela Jacksona

Novinky.cz / Kultura

Skupina Paris Combo, multiinstrumentalista Jacob Collier či držitel Grammy Kris Bowers zavítají do Prahy během dubna v rámci festivalu Mladí ladí jazz. Studentům nabízí zvýhodněné vstupné.