English

Být mladou mámou už prý nestihne: Vnadná Berenika Kohoutová mateřství odkládá

Super.cz

si sice v květinářství, kde jsme se potkali na Valentýna, vázala kytici, ale valentýnská to nebyla. "Já mám 15. února narozeniny, tak to u mne nějaký svátek, který doma stejně neslavíme, absolutně zastiňuje," smála se.

More from Super.cz

Feb 13

Grossová den před Valentýnem představila novou lásku: Randí se známým zpěvákem

Super.cz

Tanečnice Denisa Grossová zase září. Den před svátkem všech zamilovaných ukázala nového partnera. A opět zalovila v branži. Natálie našla lásku v Hudebním divadle v Karlíně.

Dec 1

Hrál mladou verzi Grinche, sám se dožil pouhých 20 let. V den hercovy smrti došlo k děsivé náhodě

Super.cz

Josh Ryan Evans hrál dětskou verzi Grinche ve stejnojmenném vánočním filmu s Jimem Carreym. Herec trpěl nemocí zvanou achondroplázie, formou trpaslictví, která vedla k četným zdravotním problémům.

Feb 10

Krampolova nová přítelkyně (25)? Tahle mladá zrzka s hercem tráví skoro každý den

Super.cz

velmi špatně. Známého herce, moderátora a dabéra trápily zdravotní potíže průduškami a srdcem. Nyní se ale karta obrací a Krampol opět vyzařuje pověstnou pozitivní energií.

Jul 2

Ráda se smála, a smála se krásně. Letití přátelé vzpomínali na Libuši Šafránkovou

Super.cz

proběhlo v kostele Nanebevzetí Panny Marie ve Šlapanicích, kde herečka strávila dětství a školní léta.

Feb 14

Drobounkou zpěvačku s italskými kořeny požádal přítel o ruku den před Valentýnem: Vyvdá atraktivní příjmení

Super.cz

Muzikálová zpěvačka Genny Ciatti je čerstvě zasnoubená. Její přítel nečekal romanticky na Valentýna, ale svoji milou požádal v kulisách večerní Prahy o ruku den předem. Drobounká zpěvačka s italskými kořeny i jménem si novým příjmením…

Oct 19

Hvězda Slunečné Eva Burešová a její syn jsou pátý den v izolaci kvůli koronaviru! Známe její aktuální stav

Super.cz

je pátý den v domácí karanténě i se synem Nathanem. Zatím má jen lehké příznaky, její syn Nathan je zcela zdravý. Přesto ho čekají testy na covid-19, i když je v izolaci se svojí maminkou.

Jun 14

Zkoušku z dospělosti má za sebou: Mladá zpěvačka Nelly Řehořová zvládla maturitu v den svých narozenin

Super.cz

Před pár měsíci byla zavalená prací a učit se skoro nestíhala. Nelly Řehořová (19) sice již pár let naplno zpívá, stále byla ale školou povinná. Nucené volno během epidemie koronaviru jí ale v poslední době přišlo vhod.

Feb 14

Sice patří mezi seniorky, ale na mladé polonahé muže se ráda podívá: Co ale Zuzaně Bubílkové na adeptech na Muže roku vadí?

Super.cz

Sice patří mezi seniorky, moderátorku Zuzanu Bubílkovou společnost kolem soutěže Muž roku i tak baví. Když byla pozvána do poroty, aby pomohla na prvním castingu aktuálního ročníku soutěže vybírat ty nejlepší mladé muže, neváhala. Pohled…

Jun 13

Vnadná Čarodějka sice plánuje svatbu, ale s miminkem ještě počká: Proč má zásnubní prsten s vltavínem?

Super.cz

Svatba do roka a do dne asi nebude. Zpěvačku Elis Ochmanovou, na niž se od září můžeme těšit v roli Elphaby v muzikálu Čarodějka v GoJa Music Hall, požádal minulý víkend přítel Karel o ruku.

Feb 25

Sice si nikde nezahrála, ale pozornost upoutala: Mladá modelka předvedla šaty s rozparky bez kalhotek

Super.cz

Pokud by se udíleli Oscaři za nejskandálnější šaty večera, cenu by s přehledem získala

Sep 3

Skoro celý den jim pršelo štěstí. Známe detaily svatby hvězdy StarDance Marka Dědíka

Super.cz

Včera jsme vás informovali o tom, že se sympatický účastník několika řad StarDance

Mar 22

Známe nový hlas Lízy Simpsonové: Která mladá herečka nahradila zesnulou Helenu Štáchovou?

Super.cz

Diváci byli na hlas Heleny Štáchové (✝72) v Simpsonových zvyklí šestadvacet let, takže zpráva o tom, že zesnula na následky vážné nemoci, v nich vzbudila nejen lítost, ale také zarmoucení nad tím, že si budou muset zvykat na nový hlas Lízy…

Mar 13

Exmanželka sice komplikuje slavnému zpěvákovi vídání syna, mladá milenka jej ale rozveseluje absencí kalhotek

Super.cz

Dramatické vztahy s exmanželkou Paulou Patton (41) sice zpěvákovi Robinu Thickemu přidělávají vrásky na čele, ale vzpruha v podobě nádherné a hodně spoře oděné partnerky April Love Geary (22) je jistě vítanou náplastí na všechny bolístky...

Feb 24

Být mladou mámou už prý nestihne: Vnadná Berenika Kohoutová mateřství odkládá

Super.cz

si sice v květinářství, kde jsme se potkali na Valentýna, vázala kytici, ale valentýnská to nebyla. "Já mám 15. února narozeniny, tak to u mne nějaký svátek, který doma stejně neslavíme, absolutně zastiňuje," smála se.

Feb 14

Valentýnské pokušení se zkušenou sexbombou: Vnadná modelka oslavila den zamilovaných v sexy prádélku

Super.cz

Co by to bylo za Valentýna bez trochy dráždivé provokace? O pikantní zpestření svátku, který je kromě lásky spjat i s erotikou, se postarala Claudia Romani (34).

Feb 14

Záplavu srdíček si užila jen před objektivem: Manžel sexy zrzavé modelky svatého Valentýna slavit odmítá

Super.cz

do starého železa, má smůlu. Se svou dokonalou postavičkou si je totiž stejně jistá jako před mateřstvím. Takže modeling rozhodně nepověsila na hřebík.

Mar 23

Vnadné české zpěvačce není do smíchu: Stala se obětí hackera

Super.cz

si první jarní dny představovala určitě trochu jinak. K péči o dva syny a pracovním závazkům, při kterých pendluje po republice, jí přibyla ještě starost o vlastní webové stránky. Ty jsou totiž od konce minulého týdne záhadně mimo provoz.…

Sep 17

Změna jako blázen! Vnadnou modelku po zásahu odborníků nepoznáte

Super.cz

Jednatřicetiletou hip-hop modelku Amber Rose si vzala do parády partička lidí, která se doslova vyřádila na změně jejího zevnějšku. V neděli večer byste ji tak v ulicích West Hollywoodu zaručeně nepoznali. Maminka dvouapůlletého Sebastiana…

Jul 30

Šilhánová má na Primě novou kolegyni: Tuhle vnadnou blondýnku

Super.cz

V moderování Miniduelu Odpoledních zpráv se s Lucií Šilhánovou bude nově střídat Veronika Sasková, která je také nováčkem v týmu reportérů VIP zpráv.

Jun 30

Vnadná Perkausová promluvila o svém konci v televizi

Super.cz

hodně mluvilo o tom, že skončil její televizní pořad. Někteří dokonce tvrdili, že ryze přírodní kráska českého šoubyznysu dostala padáka.