English

Světovým autem roku bude SUV. Škoda Kodiaq se mezi finalisty nevešla

automix.cars.cz

Pořadatelé tradiční ankety Světové auto roku (World Car of the Year) na právě probíhajícím autosalonu v Ženevě prozradili, které tři vozy mají šanci získat prestižní titul pro rok 2017. Vítěz bude vyhlášen 13. dubna v New Yorku.

More from cars.cz

Oct 15

Kodiaq GT je pro Čínu. Škoda ukázala první jeho skici

automix.cars.cz

Přepracovaná zadní partie vozu dává velkému SUV poměrně sportovní vzezření

Oct 12

Galerie: Představujeme kandidáty na titul Auto roku v ČR. Škoda letos chybí

automix.cars.cz

Celkem 26 nových typů automobilů figuruje na seznamu, z nichž bude odborná porota vybírat nového vítěze Auto roku v ČR. Jeden hlas má i redaktor portálu Automix.cz

Oct 2

Kodiaq RS má svoji cenu. Jedná se o nejdražší nabízený model značky Škoda

automix.cars.cz

Zájemci o nejrychlejší sedmimístné SUV na severní smyčce okruhu Nürburgring budou muset zaplatit nejméně 1 189 900 Kč

Jul 24

Tradiční první autosalon roku už nebude první...

automix.cars.cz

Tradiční autosalon v Detroitu se už nebude konat v zimě, ale v létě. Důvodů je vícero.

Jun 14

Škoda Kodiaq RS má rekord. Je nejrychlejším sedmimístným SUV na Nürburgringu

automix.cars.cz

Nedávno jsme se podivovali, jaký rekord chce Škoda se svým nejvýkonnějším SUV, které ještě nebylo oficiálně představeno, na legendární Severní smyčce Nürburgringu vlastně pokořovat. Teď už je vše jasné, nový Kodiaq RS se totiž může na…

Jun 7

Škoda už na Nürburgringu testuje Kodiaq RS. Co od ostřejšího SUV čekat?

automix.cars.cz

Chystaná výkonnější verze SUV Kodiaq byla Škodou už dříve potvrzena, nyní dokonce zřejmě podstupuje finální testovací kilometry na Severní smyčce Nürburgringu. A co už vlastně o ostrém Kodiaqu RS víme?

Mar 28

Volvo má další titul. XC60 je světovým autem roku

automix.cars.cz

Prestižní ocenění Světové auto roku (World Car of the Year, zkráceně WCOTY) 2018 putuje vůbec poprvé ke švédskému Volvu. Vavříny pro automobilku urvalo SUV XC60, které ve finálním hlasování porazilo soupeře velmi zvučných jmen.

Mar 23

Seat představí každý půl rok nové auto. Chystá i vlastní Kodiaq a elektromobil

automix.cars.cz

Vedení španělského Seatu se v rámci každoroční tiskové konference rozpovídalo o plánech značky do budoucna. Máme se prý těšit celou řadu nových modelů a rovněž nový elektromobil s dojezdem až 500 km.

Mar 8

Anketa Světové auto roku má tři finalisty, všechno to jsou "esúvéčka"

automix.cars.cz

Prestižní cena Světové auto roku (World Car of The Year, zkráceně WCOTY) bude na autosalonu v New Yorku 28. března přidělena jednomu z trojice vozidel, která se propracovala až do finálního výběru. Kromě toho se budou ceny rozdělovat ještě…

Feb 22

Malé SUV, omlazená Fabia a novinky pro další modely. Co ukáže Škoda v Ženevě?

automix.cars.cz

Škoda se samozřejmě chystá ukázat na březnovém autosalonu v Ženevě hlavně svůj koncept malého SUV Vision X, nicméně kromě toho se naživo představí i další novinky. Podívejte se, na co všechno se můžeme těšit.

Jan 25

Anketa Světové auto roku zná finalisty. Škoda Karoq mezi nimi chybí

automix.cars.cz

Prestižní cena Světové auto roku (World Car of The Year, zkráceně WCOTY) bude na autosalonu v New Yorku 28. března přidělena jednomu z deseti vozidel, která se propracovala až do užšího výběru. Kromě toho se budou ceny rozdělovat ještě v…

Jan 5

Českým Autem roku 2018 je Škoda Karoq. Porazila BMW řady 5 a Kiu Stinger

Deník.cz

Jako každým rokem se dozvídáme výsledky novinářské ankety Auto roku v České republice. Letos patří celkové vítězství menšímu SUV od Škody, které jen těsně porazilo sedan vyšší střední třídy ve formě BMW řady 5. Koho dalšího škodovka…

Nov 6

Potvrzeno: Kupé-SUV Škoda Kodiaq GT do Evropy zamíří. Ale trochu se zdrží

Deník.cz / Auto

Připravovaná Škoda Kodiaq GT, tedy „kupé“ verze Kodiaqu se "sportovní" zádí, se před několika dny poodhalila díky fotce z čínské prezentace mladoboleslavské automobilky. Přesto však stihla chystaná novinka zvednout obrovské emoce. A…

Sep 1

Škoda Kodiaq RS přijede už příští rok. Co bude mít pod kapotou?

Deník.cz

O velkém SUV automobilky Škoda ve sportovním provedení RS se toho už naspekulovalo opravdu dost. Nyní se však dostávají ven informace, že ostrého Kodiaqu se dočkáme už zanedlouho. A taky asi víme, co bude mít za motor.

Jul 13

Škoda Kodiaq Coupé prý do Evropy dorazí. Prodávat se začne v roce 2019

Deník.cz / Auto

Že česká automobilka Škoda chystá svoje první kupé-SUV, už nějakou dobu víme. A víme, že půjde o sportovněji vyhlížející variantu modelu Kodiaq. Design přesto pochopitelně zůstává tajemstvím. A otazníky panují i okolo prodeje v Evropě. Zdá…

Apr 12

Světovým autem roku se stal Jaguar F-Pace. A je i nejkrásnější

Deník.cz

První SUV automobilky Jaguar zvítězilo v leltošním ročníku tradiční ankety Světové auto roku (World Car of the Year). F-Pace uspěl v konkurenci dalších dvou "esúvéček".

Apr 11

Malé SUV od VW bylo nafoceno takřka bez maskování. Podobné auto nabídne i Škoda

Deník.cz

Německá automobilka Volkswagen by měla ještě v letošním roce rozšířit modelovou řadu o malý crossover. Jak bude novinka vypadat, naznačují snímky, na nichž si auto můžeme prohlédnout s minimálním maskováním.

Apr 2

Škoda Kodiaq Coupé se ukazuje na nové ilustraci. Takhle by se vám líbila?

Deník.cz

Že česká automobilka Škoda chystá svoje první kupé-SUV, už nějakou dobu víme. A víme, že půjde o sportovněji vyhlížející variantu modelu Kodiaq. Vzhledem k příjezdu nejdříve v roce 2018 však samozřejmě zatím zůstává tajemstvím vzhled.

Mar 14

Autem roku 2017 v Česku se stala Škoda Kodiaq

automix.cars.cz

Titul Auto roku 2016 v ČR získala Škoda Kodiaq. První velké SUV české automobilky uspělo v konkurenci vozů Alfa Romeo Giulia, Seat Ateca, Volkswagen Tiguan a Volvo V90.

Mar 8

Světovým autem roku bude SUV. Škoda Kodiaq se mezi finalisty nevešla

automix.cars.cz

Pořadatelé tradiční ankety Světové auto roku (World Car of the Year) na právě probíhajícím autosalonu v Ženevě prozradili, které tři vozy mají šanci získat prestižní titul pro rok 2017. Vítěz bude vyhlášen 13. dubna v New Yorku.