English

Škoda Vision E zřejmě naznačuje podobu nového kupé-SUV. Je tu první obrázek

Deník.cz

Že česká automobilka Škoda na letošním autosalonu v Šanghaji ukáže koncept elektrického auta, už několik dnů víme. Nyní se ale můžeme podívat na první obrázek.

More from Deník.cz

Apr 28

Ty nejzajímavější koncepty z autosalonu v Pekingu

Deník.cz / Auto

V čínském Pekingu aktuálně probíhá, a ještě pár dní bude probíhat, autosalon Auto China, který se koná jednou za dva roky. Současný ročník nemá úplně velký mezinárodní dosah a naprostá většina prezentovaných vozů jsou čínské značky, určené…

Nov 5

Českou republiku i Škodu Auto nově propaguje v Dubaji elektromobil Enyaq

rakovnicky.denik.cz

Českou republiku zviditelní nová škodovka – a zároveň Česká republika zviditelní toto auto světu. Tak lze vnímat nově ohlášenou mladoboleslavskou účast na Všeobecné světové výstavě Expo 2020 v Dubaji.

Feb 14

Zkoušeli jsme vyhřát vymrzlé auto. Jak uspěly levná Dacia, SUV a elektromobil?

www.denik.cz

Tři nové osobní vozy, venkovní teplota mínus osm stupňů Celsia, tři řidiči a krátký městský okruh. Takové byly podmínky redakčního testu účinnosti topení.

Apr 25

BMW ukázalo koncept iX3. Elektrické SUV ujede přes 400 km na nabití

Deník.cz / Auto

V rámci očekávané ofenzivy na poli elektromobilů představuje BMW svůj další koncept, který bude v podstatě elektrickou verzí středně velkého SUV X3. Produkční verze bychom se přitom měli dočkat už do dvou let.

Mar 8

Mission E Cross Turismo je koncept elektrického Porsche. Má blízko výrobě

Deník.cz / Auto

Na elektrickou budoucnost se pečlivě chystá také Porsche. Německá automobilka to dokazuje i na ženevském autosalonu, kde překvapivě představila koncept Mission E Cross Turismo, který má prý blízko sériové výrobě.

Mar 6

Prozkoumali jsme Škodu Vision X. Čím nás studie malého SUV zaujala?

Deník.cz / Auto

Škoda v Ženevě oficiálně představila svůj nový koncept Vision X, který dokáže zaujmout jak po stránce techniky, tak designu. Odvážně vypadající studii jsme měli konečně možnost pořádně „prošmejdit“ a zjistit, čím zrovna tento koncept od…

Jan 11

Kia představila koncept elektrického SUV. Niro EV slibuje dojezd okolo 380 km

Deník.cz / Auto

Model Niro je v nabídce značky ojedinělý tím, že je nabízen výhradně s hybridním pohonným ústrojím. Nyní chce však Kia zajít ještě o něco dál a na veletrhu spotřební elektroniky CES 2018 v Las Vegas ukazuje koncept Niro EV vybavený…

Sep 12

Škoda ve Frankfurtu ukazuje upravený elektromobil Vision E a nové verze Kodiaqu

Deník.cz / Auto

/Zpravodajství z Frankfurtu/ Česká automobilka Škoda ještě před oficiálním zahájením autosalonu ve Frankfurtu ukázala novinky, které si pro letošní ročník připravila. A i když jsme se žádného překvapení nedočkali, stánek mladoboleslavské…

Aug 14

Škoda má s elektromobily velké plány. Chystá víc aut, nejen SUV, ale i sporťák

Deník.cz / Auto

Čeká automobilka Škoda plánuje, podobně jako celý mateřský koncern Volkswagen, velkou elektrickou ofenzívu. Její součástí bude hned několik modelů. A mezi nimi třeba i sportovní auto.

Apr 26

Škoda Vision E jako pick-up asi nemá na výrobu šanci. Jak by se vám líbila?

Deník.cz / Auto

Škodovka nedávno představila elektrický koncept Vision E, který tvarem karoserie pokračuje v trendu kupé SUV se splývavou zádí. Jak by se vám ale studoe Vision E líbila jako pick-up?

Apr 18

Elektrická Škoda Vision E je konečně venku. Podívejte se

Deník.cz

Už několik týdnů víme, že se česká automobilka Škoda chystá na autosalonu v Šanghaji vyrukovat s novým konceptem, který bude představovat elektrifikované kupé-SUV budoucnosti. A nyní je konečně tady.

Apr 6

Škoda Vision E má interiér budoucnosti. Podívejte se

Deník.cz / Auto

Po odhalení skic plně elektrického konceptu Vision E přichází Škoda také s ilustracemi interiéru. Ten pojala mladoboleslavská automobilka úplně jinak než u všech stávajících vozů. Návrh vnitřního prostoru vznikl takříkajíc „od podlahy".

Mar 29

Škoda ukázala koncept Vision E. Jde o kupé-SUV budoucnosti

Deník.cz

Již za dva týdny přiveze Škoda do Šanghaje elektrický koncept Vision E, postavený na koncernové platformě MEB se zabudovanými bateriemi v podlaze. Studie prý naznačuje budoucnost značky v oblasti elektrického pohonu.

Mar 23

Škoda Vision E zřejmě naznačuje podobu nového kupé-SUV. Je tu první obrázek

Deník.cz

Že česká automobilka Škoda na letošním autosalonu v Šanghaji ukáže koncept elektrického auta, už několik dnů víme. Nyní se ale můžeme podívat na první obrázek.

Feb 16

Škoda Auto chystá elektromobily a hybridy

Deník.cz / Ekonomika

Mladá Boleslav - Asi čtvrtinu produkce Škody Auto budou v roce 2025 tvořit elektromobily nebo hybridy. Vyrábět by se měly v Mladé Boleslavi. Na dnešním setkání manažerů automobilek se zástupci vlády to uvedl předseda představenstva Škody…

Nov 5

Autosalon v Lysé nad Labem představí i nové SUV Škoda Kodiaq

Lysá nad Labem - Autosalon Kola 2016 v Lysé nad Labem předtaví i nové SUV Škoda Kodiaq. Na autosalonu, který se koná od 11. do 13. listopadu, návštěvníci ve zvláštní expozici uvidí také všechny finalisty ankety Auto roku 2017. Řekl to…

Oct 18

Škoda Auto zahájila v Kvasinách výrobu SUV modelu Kodiaq

Deník.cz / Ekonomika

Kvasiny (Rychnovsko) - Automobilka Škoda Auto dnes v závodě v Kvasinách na Rychnovsku zahájila sériovou výrobu velkého sportovně-užitkového vozu Kodiaq.

Jun 8

Mercedes chystá elektrické SUV. Koncept ukáže na podzim v Paříži

Deník.cz / Auto

Mercedes-Benz pracuje na novém SUV s elektrickým pohonem. Budoucí konkurent Modelu X od Tesly se ve formě konceptu představí už v říjnu na autosalonu v Paříži.

May 27

Seat potvrdil SUV velikosti Ibizy. Podobné auto nabídne i Škoda

Deník.cz / Auto

Španělská automobilka Seat by už příští rok měla představit svoje druhé SUV. Po modelu Ateca, který se začne vyrábět ještě letos v závodě české Škody Auto v Kvasinách, tak brzy dorazí menší vůz, který bude příbuzný s příští generací Ibizy.

Sep 15

Porsche Mission E: Elektrický koncept má 600 koní a dojezd 500 kilometrů

Deník.cz / Auto

Automobilka Porsche ve Frankfurtu představila nový koncept jménem Mission E. Čtyřmístný sportovní vůz se dvěma páry dveří pohání elektřina a jeho specifikace vypadají fantasticky.