English

Aktuálně nejlepší smartphone na světě. Samsung zase předběhl konkurenci

iDNES.cz

Samsung představil svůj letošní top model S8. Respektive hned dvě verze lišící se velikostí displeje. Jinak jsou oba přístroje stejně vybavené. Zahnutý a roztažený displej je spektakulární, v praxi zajímavější je schopnost telefonu…

More from iDNES.cz

Aug 7

Telefon s perem je poprvé ve dvou velikostech. Samsung představil Note 10

iDNES.cz

Jako první z velkých výrobců představil Samsung svůj špičkový smartphone z nové „podzimní“ záplavy novinek. Asi největší změnou je, že model řady Note poprvé přichází ve dvou velikostech. Note 10 má stejné velikosti jako jeho předchůdce,…

Aug 22

Prodeje Galaxy S8 nemusí být růžové, pomoci by mohl Note 8

iDNES.cz

Samsung při zmínce o prodejích svého nového top modelu pouze sdělil, že se prodává nejlépe v historii, ale žádná čísla neuvedl. Nyní to vypadá, že prodeje novinky tak skvělé nejsou.

Jul 21

Galaxy S9 má mít stejný displej jako S8, ale s integrovanou čtečkou

iDNES.cz

Podle nových zpráv si příští generace špičkových samsungů ponechají displeje se stejným rozlišením a stejným tvarem jako u současných modelů.

May 26

Odolná verze Galaxy S8 odhalena. Active přijde o zaoblený displej

iDNES.cz

Samsung tradičně připravuje odolné varianty svých špičkových modelů. Změnit by se to nemělo ani u novinky Galaxy S8. Oproti běžnému provedení má mít verze se zvýšenou odolností plochý displej.

May 13

Samsung má vylepšený Galaxy S8+. Ale neprodává ho zatím všude

iDNES.cz

Samsung by mohl nabídnout vylepšenou verzi supersmartphonu Galaxy S8+ i na jiných trzích než jen v Koreji. Oproti běžnému provedení má tamní verze větší operační paměť i úložiště.

Apr 13

Takhle parádně fotí Samsung Galaxy S8, chlubí se výrobce

iDNES.cz

Profesionální krajinářský fotograf Matthew Cattell nafotil pro Samsung sérii nejzajímavějších míst ve Velké Británii jejich nejnovějším modelem Galaxy S8. Výsledné fotografie ukazují, že se Samsung rozhodně má čím chlubit.

Apr 7

Podívejte se, co se stane, když upustíte Samsung Galaxy S8 na zem

iDNES.cz

Ještě se ani neprodává, ale na internetu už se s ním hází o zem. První, poměrně tradiční crashtest Samsungu Galaxy S8 společně s novou barevnou variantou iPhonu 7 zveřejnil na YouTube kanál TechRax.

Mar 29

Samsung představil S8 s displejem skoro bez rámečků

iDNES.cz

Rozměrný displej, absence středového tlačítka a čtečka otisků prstů umístěná na zádech jsou společnými jmenovateli nových samsungů řady Galaxy S. Modely S8 a S8+ představil Samsung po třech letech opět na samostatné akci, a to současně v…

Mar 29

Samsung Galaxy S8 počítá hodiny do premiéry, nebude dražší než předchůdce

iDNES.cz

Samsung ve středu večer představí svůj nový vlajkový model Galaxy S8. Těsně před odpolední premiérou, z níž vám přineseme on-line reportáž, se objevily informace o ceně; překvapivě se oproti loňskému modelu S7 nezvýší.

Mar 2

Samsung Galaxy S8 unikl v celé kráse, představen bude 29. března

iDNES.cz

Samsung s uvedením očekávaného topmodelu Galaxy S8 vyčkává. Premiéra bude totiž až 29. března, tedy později, než své vrcholné modely představí konkurence. Ovšem ve skutečnosti není nadcházející samsung už nyní žádným tajemstvím.

Feb 22

Samsung Galaxy S8 už není tajemstvím, prohlédnout si ho můžete už teď

iDNES.cz

Do představení Samsungu Galaxy S8 zbývá ještě nějaký čas, premiéra bude na přelomu března a dubna. Jeho vzhled už však není tajemstvím. Nové úniky ukazují chystanou novinku ze všech stran. Nechybí ani snímek zachycující zapnutý telefon.

Feb 11

Samsung Galaxy S8 dostane po fiasku Notu 7 i japonské baterie

iDNES.cz

Samsung by měl v chystaném topmodelu Galaxy S8 použít i japonské baterie od společnosti Murata Manufacturing Works. Větší část přístrojů ovšem bude mít články z vlastní produkce od divize Samsung SDI.

Jan 24

Samsung kouzlí. S8 bude mít obrovské displeje, ale nebude větší

iDNES.cz

Díky výrobcům krytů už známe pravděpodobnou podobu chystaného Samsungu Galaxy S8. Uniklé výkresy prozrazují rozměry i zvětšené verze Plus.

Jan 18

Samsung Galaxy S8 v Barceloně nepředstaví

iDNES.cz

Samsung si letos dá na čas a svůj vrcholný model nepředstaví na veletrhu MWC, kde v poslední době své topmodely tradičně ukazoval.

Jan 13

Bez tlačítek na čele. Takto by měl vypadat Samsung Galaxy S8

iDNES.cz

Do představení Samsungu Galaxy S8 zbývá ještě nějaký čas. Výrobci krytů se však už činí, díky nim se tak můžeme podívat, jak by měl nový topmodel jihokorejského výrobce vypadat.

Jan 11

Funkce Galaxy S8 by měly být ohromující. Samsung opisuje od konkurence

iDNES.cz

Premiéra špičkového Samsungu Galaxy S8 se blíží a s tím se také objevují stále nové spekulace, co bude umět. Podle posledních zpráv se inspiruje u Applu i Microsoftu.

Dec 24

Téměř jistota: Samsung Galaxy S8 nebude mít konektor jack pro sluchátka

iDNES.cz

Už je to téměř jisté. Chystaný špičkový samsung nebude mít audio konektor jack pro připojení běžných sluchátek. Ta bude možné připojit jen přes redukci.

Nov 16

Samsung Galaxy S8 má mít velký displej, chystá se i 6,2palcová verze

iDNES.cz

Samsung Galaxy S8 je nejočekávanější smartphone začátku příštího roku. Sice bude představen až za několik měsíců, ale frekvence spekulací se zvyšuje už teď. Podle nich se dočkáme i opravdového obra.

Sep 19

Samsung urychlí příchod Galaxy S8, vedou ho k tomu problémy s Notem 7

iDNES.cz

Nového vrcholného Samsungu Galaxy S8 bychom se mohli dočkat dříve, než bylo původně plánováno. Nový model by totiž měl „zakrýt“ problémy, kterými trpí novinka Galaxy Note 7

Jun 14

Samsung Galaxy S8 bude mít neuvěřitelně jemný displej

iDNES.cz

Samsungu Galaxy S8 se dočkáme až za osm měsíců, ale už nyní se objevují první informace o jeho možné výbavě. Dostat by měl displej s ultravysokým rozlišením.