English

Tenhle podivný prototyp se prohání v Česku. Není to nová Škoda Yeti?

Auto.cz

Již za pár měsíců se dočkáme odhalení nové Škody Yeti, a tak by se nabízelo, že přiložené video zachycuje prototyp tohoto auta. Opak je ale pravdou.

More from Auto.cz

Oct 1

Škoda Vision RS odhaluje budoucnost modelů RS i nástupce Rapidu

Auto.cz

Škoda Vision RS ukazuje, jak si v Mladé Boleslavi představují budoucnost svých sportovních vozů a zároveň nabízí pohled na budoucí model, který zamíří do kompaktní třídy a nahradí současný Rapid.

Feb 20

Škoda auto zahajuje v Rusku výrobu SUV Kodiaq

Auto.cz

Automobilka Škoda Auto zahajuje v Rusku výrobu sportovně užitkového vozu Kodiaq v rámci partnerství koncernu Volkswagen s ruskou automobikou GAZ.

Feb 2

Na nové SUV Škoda Karoq čekají lidé déle než na jiné modely

Auto.cz

Zájemci o nové SUV Škoda Karoq si na nový vůz počkají déle než na jiný model této značky. Podle automobilky jsou delší čekací lhůty způsobené zvýšenou poptávkou.

Nov 8

Euro NCAP 2017: Škoda Karoq – Pět hvězd pro nástupce modelu Yeti

Auto.cz

Škoda Karoq si z testů organizace Euro NCAP odváží plný počet hvězd a je již jedenáctým zástupcem mladoboleslavské značky, který se může tímto úspěchem pochlubit.

Sep 27

Automobilka Škoda Auto vyrobila 20 milionů automobilů

Auto.cz

Automobilka Škoda Auto vyrobila automobil s pořadovým číslem 20 milionů. Jubilejním vozem se stal sportovně-užitkový Karoq, který sjel z linky ve výrobním závodě v Kvasinách na Rychnovsku.

Sep 13

Světové auto roku 2018: Má Škoda Karoq šanci?

Auto.cz

Soutěž o světové auto roku existuje od ledna 2004. Nyní je na řadě volba pro rok 2018. Po včerejším startu na IAA celé klání vyvrcholí 28. března 2018 v New Yorku.

Aug 31

Nové SUV Škoda Karoq se bude kromě Kvasin vyrábět i v Boleslavi

Auto.cz

Automobilka Škoda Auto začne své nové SUV Karoq vyrábět také v Mladé Boleslavi. Snaží se tím optimalizovat výrobní kapacity závodů s cílem dodat vozy zákazníkům v co nejkratší době.

Jul 26

Škoda Karoq už se vyrábí! Z linek v Kvasinách začínají sjíždět první kousky

Auto.cz

Druhé SUV v nabídce mladoboleslavské automobilky začíná počínaje dneškem opouštět výrobní linky. První vozy dorazí k zákazníkům v říjnu letošního roku.

Jul 3

Takhle vypadá nejlevnější Škoda Karoq! Automobilka spustila konfigurátor nového SUV

Auto.cz

Zatímco nejlevnější verze Karoqu aktuálně přesahuje půl milionu korun, při zájmu o nejširší výbavu se můžete dostat na dvojnásobek.

May 27

Technika Škody Karoq v porovnání s předchůdcem: Bude opravdu lepší než yeti?

Auto.cz

I když se škodováci snaží tvrdit, že karoq není přímým nástupcem yetiho, bude srovnáván právě s ním. Pojďme se na příkladu Seatu Ateca, dvojčete karoqu, podívat, kam se vlastnosti menšího škodováckého SUV posunou.

May 18

Škoda Karoq oficiálně: Nástupce Yetiho se představuje ve Stockholmu

Auto.cz

Očekávaný následník Yetiho je tu. Vypadá svébytně a mohutně, i když neměří ani 4,4 m. Nabídne pět verzí motorů a pohonu všech kol se nevzdává.

May 12

Škoda Karoq poprvé bez maskování. Nový yeti odhalil i detaily v interiéru! (+videa)

Auto.cz

Již za týden budeme znát úplnou podobu nové Škody Karoq. Automobilka však na premiéru láká už nyní, zveřejnila první snímky karoserie a interiéru bez špetky maskování.

Apr 28

Exkluzivní jízdní dojmy se Škodou Karoq. Poprvé za volantem nástupce yetiho

Auto.cz

V Estonsku jsme se poprvé svezli s nástupcem yetiho, karoqem. To ale nebylo jediné překvapení, které na nás čekalo.

Apr 28

Škoda Karoq konečně oficiálně! Nový Yeti má 1.5 TSI, ovládání gesty a digitální štít

Auto.cz

V Estonsku právě probíhají první testy Škody Karoq. Než zveřejníme první jízdní dojmy, pojďme si shrnout vůbec první oficiální informace.

Mar 21

Škoda bude mít 4 SUV modely. Jedním z nich by mohl být Karoq

Auto.cz

Koncem dekády bude mít Škoda už čtyři SUV modely, za tímto účelem si nechala registrovat nové označení, které by jeden z nich mohl nést.

Oct 7

Škody Yeti vyrazí hledat Yettiho

Auto.cz

Že na to někdo přišel až teď... Expedice vozů Škoda Yeti vyrazí zanedlouho do Bhútánu po stopách legendárního sněžného muže.

Jul 21

Ojetá Škoda Yeti: Český recept na úspěšné SUV

Auto.cz

V roce 2005 jako studie, o čtyři roky později přetavená v realitu. První české SUV slavilo a stále slaví prodejní úspěchy. A má proč. Je to totiž veskrze povedený vůz, nějaké slabiny ale i tak má.

Jun 10

Škoda testuje SUV Kodiaq v ulicích Prahy. Stále jako mulu připomínající Yeti (+video)

Auto.cz

Připravované sedmimístné SUV Škoda Kodiaq si odbude světovou premiéru už na podzim v Paříži, zatím ale stále neznáme jeho skutečnou podobu. Vůz se stále testuje dokonce i v centru Prahy.

Aug 8

Škoda zvýhodnila modely Octavia a Yeti v oblíbené verzi Fresh

Auto.cz

Octavia a Yeti v provedení Fresh jsou vybaveny klimatizací, zadními parkovacími senzory nebo vyhřívanými předními sedadly.

Jun 30

Škoda Auto vyrobila půlmiliontý exemplář modelu Rapid

Auto.cz

Škoda Rapid se v České republice prodává od roku 2012. Jubilejní půlmiliontý kousek červené barvy dnes sjel z linky hlavního výrobního závodu Škody Auto v Mladé Boleslavi.