English

Exkluzivně: Studii Škoda Vision E jsme důkladně prozkoumali před premiérou

Novinky.cz / AutoMoto

Studie Škoda Vision E ve světové premiéře debutovala na šanghajském autosalonu. My jsme měli možnost vidět ji už začátkem dubna a důkladně ji prozkoumat. Na speciální akci v Ingolstadtu byli jenom dva novináři z celého světa.

More from Novinky.cz / AutoMoto

Jan 2

Suzuki ukázalo divoké koncepty pro tokijský autosalon

Trojice konceptů, kterou značka Suzuki plánuje ukázat na tokijském autosalonu, představuje drobnou individualizaci hatchbacku, snahu o zlepšení rodinných vztahů či nápad na terénní přestavbu malé dodávky.

Sep 22

Škoda ukazuje koncept závodního vozu Vision GT

Novinky.cz / AutoMoto

Designové oddělení mladoboleslavské Škody představuje veřejnosti nový koncept s názvem Vision GT. Automobil má být podle jeho autorů moderní interpretací a poctou pro legendární Škodu 1100 OHC, která se vyráběla v roce 1957.

Mar 11

Škoda Auto má ohroženou polovinu modelů, chybí díly z Ukrajiny

Novinky.cz / AutoMoto

Po elektrickém vozu Škoda Enyaq bude muset mladoboleslavská automobilka v nejbližších dnech zastavit i výrobu dalších modelů. Vypnout se budou muset linky na výrobu modelů Scala a Kamiq. Nejsou do nich kabelové svazky, jejichž výroba na…

Nov 30

Škoda Octavia RS a Scout na nových fotografiích

Novinky.cz / AutoMoto

Nejdražší provedení Škody Octavia jsou světu známá už nějaký ten pátek, ovšem těsně před novinářskou premiérou zveřejnila automobilka nové fotografie obou vozů.

Feb 5

Škoda poodhaluje Octavii ve verzi RS

Mladoboleslavská automobilka Škoda ukazuje první tři designérské nákresy varianty RS pro čtvrtou generaci Octavie. Představí se 3. března na autosalonu ve švýcarské Ženevě, 20 let po premiéře první Octavie RS.

Jan 7

Nová Škoda Octavia RS má být nejsilnější v historii

Až Škoda představí Octavii RS čtvrté generace, a to by se mohlo stát už za dva měsíce, měli bychom se dočkat dvou prvenství - benzínová verze má být nejsilnější v historii a v nabídce má být i plug-in hybridní varianta.

Oct 9

Škoda Rapid se poprvé ukazuje v nové generaci

Že byl Rapid nahrazen Scalou? V Evropě ano, ale v Rusku se pořád prodává, a dokonce i s atmosférickými motory. A má dostat i novou generaci, která se vizuálně přiblíží naší Scale, ale techniku si dost možná zachová starou.

Dec 6

Škoda odhalila nový model Scala, nástupce Rapidu

Novinky.cz

Zbrusu nový model automobilky Škoda s názvem Scala se poprvé ukázal veřejnosti celý a nekamuflovaný. Stalo se tak ve čtvrtek v izraelském Tel Avivu. Je v téměř všech směrech větší než Rapid, který nahradí. Bude k mání s benzínovým i…

Nov 22

Volvo nepřiveze na autosalon ani jedno auto

Novinky.cz / AutoMoto

V Los Angeles bude za pár dnů velký autosalon. Zúčastní se ho i značka Volvo. Bude mít pěkný velký stánek. Ale na něm překvapivě nebude ani jedno auto.

Oct 9

Škoda ukázala první fotku nástupce rapidu

Studie Škody Vision RS se ukázala před pár dny na stále probíhajícím pařížském autosalonu, mladoboleslavská automobilka ovšem chce sériové provedení nástupce rapidu ukázat ještě letos. A tady je první upoutávka.

Oct 1

Škoda Vision RS kompletně odhalena, designem zaujme

Škoda na autosalonu v Paříži kromě Kodiaqu RS ukáže i studii následovníka rapidu, jehož prodeje zůstaly za očekáváním. Nové auto - Vision RS - si vyšlápne přímo na VW Golf a jeho sériová podoba se ukáže ještě letos.

Sep 26

Škoda odtajnila všechny detaily k Vision RS

Novinky.cz / AutoMoto

Premiéra studie Škody Vision RS je za dveřmi. Automobilka Škoda Auto na speciální akci pro novináře odhalila model a uvedla všechny podstatné informace. Sériové provedení se ukáže už brzy.

Sep 25

Škoda Kodiaq RS ukazuje interiér

Novinky.cz / AutoMoto

Už jen týden zbývá do odhalení kodiaqu RS na autosalonu v Paříži a mladoboleslavská automobilka publikum na své první „ostré” SUV řádně žhaví. Nejnověji ukazuje přední sedačky a palubní desku.

Sep 6

Škoda Vision RS ukázala interiér

Čtyři sportovní sedačky, karbon se stoprocentně recyklovaným polyesterem a potahy sedaček z alcantary najdeme v konceptu Škoda Vision RS. Má prý sportovní geny, ale druhá skica naznačuje důraz na praktičnost.

Aug 30

Škoda poprvé ukázala nástupce rapidu

Novinky.cz / AutoMoto

První dva snímky chystaného nástupce modelu rapid ukazují to, co jsme psali již měsíce - nový model bude designově revoluční, na poměry Škody velice odvážný. Studie se v reálné podobě ukáže již v říjnu na pařížském autosalonu.

Mar 5

Škoda Vision X se nečekaně ukázala den před zahájením ženevského autosalonu

Nultý den ženevského autosalonu znamená pro fanoušky značky Škoda nečekané odhalení - představil se koncept Vision X. Že ho uvidíme a že v roce 2019 přijde na svět jeho produkční verze, víme již z dřívějška.

Jan 31

Tři tajemné koncepty pro nadcházející autosalony

Novinky.cz / AutoMoto

Jen okamžik po autosalonu v Detroitu a také veletrhu elektroniky CES 2018 v Las Vegas, kde bylo možná víc automobilových novinek než na autosalonu, už automobilky lákají na své stánky v Ženevě nebo v Novém Dillí. Čekají nás hned tři…

Jan 22

Elektrická Škoda Vision E bude sériová

Novinky.cz

Futuristicky a vizionářsky vyhlížející, plně elektrický model Škoda Vision E se přepracovává pro sériovou výrobu. Linky pro ni už se začínají chystat v Mladé Boleslavi.

Sep 12

Škoda ukázala karoq a oprášený koncept Vision E

Novinky.cz / AutoMoto

Překvapení se nekonalo, mladoboleslavská automobilka Škoda v pravé poledne na autosalonu IAA ve Frankfurtu nad Mohanem ukázala vše, co již bylo dopředu avizováno (a ukázáno): karoq, evropskou premiéru studie Vision E a dva výbavové stupně…

Apr 18

Exkluzivně: Studii Škoda Vision E jsme důkladně prozkoumali před premiérou

Novinky.cz / AutoMoto

Studie Škoda Vision E ve světové premiéře debutovala na šanghajském autosalonu. My jsme měli možnost vidět ji už začátkem dubna a důkladně ji prozkoumat. Na speciální akci v Ingolstadtu byli jenom dva novináři z celého světa.