English

Kapitán Pála: Využít Vondroušovou, když je v laufu? Nabízí se to

iDNES.cz / Sport

Ještě dva dny zbývají tenistkám do startu semifinále Fed Cupu v USA. Na Floridě se připravují na střet s domácími favoritkami. Na pozice singlistek původně jasně aspirovaly Kateřina Siniaková s Kristýnou Plíškovou. Nicméně triumfem na…

More from iDNES.cz / Sport

Nov 10

Češky vstoupily do finále Fed Cupu výtečně, Strýcová i Siniaková vyhrály

iDNES.cz / Sport

České tenistky mají skvěle našlápnuto k zisku šestého fedcupového triumfu za posledních osm let. Ve finále proti Spojeným státům americkým vedou 2:0 na zápasy, ve vyprodané O2 areně nejprve Barbora Strýcová přehrála 6:7, 6:1 a 6:4 Sofii…

Nov 3

Zraněná Plíšková vynechá finále Fed Cupu v Praze. Nahradí ji Krejčíková

iDNES.cz / Sport

Tenistka Karolína Plíšková nezasáhne do finále Fed Cupu, které se odehraje za týden v Praze. Světová osmička po návratu z Turnaje mistryň podstoupila vyšetření, která diagnostikovala natržený lýtkový sval a obnovení chronických problémů se…

Oct 31

České tenistky nastoupí do finále Fed Cupu s hvězdami, USA bez nich

iDNES.cz / Sport

V nominaci českých tenistek na pražské finále Fed Cupu s USA jsou opory Petra Kvitová, Karolína Plíšková, Kateřina Siniaková a Barbora Strýcová. Američanky v nejsilnější sestavě nenastoupí. Do Prahy dorazí Danielle Collinsová, Sofia…

Oct 31

Na papíře se nevyhrává, říká kapitán Pála před finále Fed Cupu s USA

iDNES.cz / Sport

Za týden v pražské O2 areně zakončí desátý rok na lavičce českého fedcupového výběru. A věří, že to proti výběru USA bude ve vítězných kulisách. Vždyť v minulosti platilo: pokud kapitán Petr Pála dovedl svůj výběr do finále, české tenistky…

Oct 8

O překážku míň. Vandewegheová nebude hrát finále Fed Cupu proti Češkám

iDNES.cz

Americké tenistky nastoupí v listopadovém finále Fed Cupu proti českým tenistkám v Praze bez hlavní tahounky loňského vítězného týmu. Coco Vandewegheová oznámila na sociálních sítích, že se závěrečného souboje nezúčastní.

Sep 26

Serena ukončila sezonu, přijde tím i o finále Fed Cupu s Češkami

iDNES.cz / Sport

Americká tenisová ikona Serena Williamsová oznámila předčasné ukončení sezony. Vítězka 23 grandslamů nejspíš vynechá i pražské finále Fed Cupu proti Češkám. Původně přitom účast zvažovala.

Jun 12

České tenistky zvolily pro finále Fed Cupu proti USA tvrdý povrch

iDNES.cz / Sport

Na osvědčeném tvrdém povrchu budou české tenistky usilovat o jedenáctý triumf ve Fed Cupu. Taková volba jim má pomoci k vítězství v atraktivním finále proti americkému výběru, které bude 10. a 11. listopadu hostit pražská O2 arena.

Apr 21

Skvělá Kvitová a suverénní Plíšková. Češky jsou výhru od finále Fed Cupu

iDNES.cz / Sport

České tenistky vedou v semifinále Fed Cupu nad Německem 2:0. Od postupu do listopadového finále dělí reprezentantky jediná výhra. První bod zajistila po skvělém výkonu Petra Kvitová, domácí jedničku Julii Görgesovou přehrála 6:3 a 6:2. Ve…

Apr 12

O finále Fed Cupu se porve mládež. Hvězdy se kapitánu Pálovi omluvily

iDNES.cz / Sport

Nejnovější verze fedcupového týmu se vůbec nepodobá té suverénní partě šampionek, která vyhrála posledních deset utkání. V semifinále v USA se české tenistky představí bez hvězd. Karolína Plíšková, Barbora Strýcová, Lucie Šafářová i Lucie…

Mar 3

České tenistky budou hrát semifinále Fed Cupu na floridské antuce

iDNES.cz

Americké tenistky přivítají v semifinále Fed Cupu české obhájkyně titulu v Tampě. Pro zápas, který se bude hrát na slunné Floridě 22. a 23. dubna, zvolily antukový povrch. Dějištěm zápasu bude resort Saddlebrook.

Nov 6

Češky mají před finále Fed Cupu formu. Je potřeba toho využít, velí Pála

iDNES.cz / Sport

Když v šedivém podzimním ránu odpovídal fedcupový kapitán Petr Pála novinářům, v daleké Číně zrovna Petra Kvitová nastupovala do finále „béčkového“ Turnaje mistryň. Ve francouzském Štrasburku Pála přivítá před soubojem o týmový titul…

Jun 20

České tenistky v prvním kole Fed Cupu vyzvou doma Španělsko

iDNES.cz / Sport

České tenistky nastoupí v prvním kole Fed Cupu v domácím prostředí proti Španělsku. Hrát se bude v termínu 11. a 12. února 2017. Rozhodl o tom los v Záhřebu.

Jan 27

Nečekaná komplikace pro české tenistky. Halepová ve Fed Cupu nastoupí

iDNES.cz / Sport

České tenistky budou v 1. kole Fed Cupu čelit i umění Simony Halepové. Světová dvojka sice původně ohlásila, že hrát nebude, ale rozhodla se odložit operaci nosu a za Rumunsko nastoupí.

Nov 11

Finále Fed Cupu s Ruskem se blíží. Ptejte se českých tenistek

iDNES.cz / Sport

Už v sobotu odstartuje pražské finále tenisového Fed Cupu mezi Českem a Ruskem. Jak přípravu na duel prožívají české hráčky? Zeptejte se jich. My jim otázky předáme a odpovědi zprostředkujeme.

Oct 13

České tenistky požene za úspěchem ve finále Fed Cupu vyprodaná hala

iDNES.cz

Potřetí požene české tenistky v pražské O2 Areně za ziskem titulu ve Fed Cupu vyprodaná hala. Češky přivítají ve finále Rusko a měsíc před zápasem, který se uskuteční ve dnech 14. a 15. listopadu, je třináctitisícová kapacita zaplněná.

Jun 8

Finále Fed Cupu mezi českými tenistkami a Ruskem bude hostit O2 arena

sport.idnes.cz

V pražské O2 areně slavily triumfy ve Fed Cupu v letech 2012 i 2014 a stejné kulisy české tenistky využijí i při letošní obhajobě. O dějišti finále proti Rusku je rozhodnuto.

Jun 3

České tenistky se ve Fed Cupu 2016 nejprve postaví Rumunkám

sport.idnes.cz

České tenistky budou hrát v prvním kole Světové skupiny Fed Cupu 2016 v Rumunsku. Rozhodl o tom los´, který se konal v pařížském muzeu Francouzské tenisové federace během Roland Garros. Zápas se uskuteční 6. a 7. února.

May 10

Šarapovová proti Češkám ve finále Fed Cupu? Ani ano, ani ne

sport.idnes.cz

Hvězdná ruská tenistka Maria Šarapovová nechává otázku své účasti v listopadovém finále Fed Cupu proti českému výběru otevřenou. O startu se bývalá světová jednička rozhodne až v závěru sezony.

Apr 19

Ruské tenistky udolaly Německo. Ve finále Fed Cupu vyzvou český tým

sport.idnes.cz

Do cesty českých tenistek za obhajobou triumfu ve Fed Cupu se postaví Rusky. Ty ve druhém semifinále v Soči udolaly Němky až díky triumfu v závěrečné čtyřhře. Finálový duel se bude hrát 14. a 15. listopadu na české půdě, nejspíš v Praze.

Feb 23

České tenistky budou hrát semifinále Fed Cupu s Francií v Ostravě

sport.idnes.cz

Dějištěm souboje českých tenistek s Francií v semifinále Fed Cupu bude ostravská ČEZ Aréna. Předprodej vstupenek na atraktivní zápas, který se uskuteční 18. a 19. dubna, bude zahájen v druhé polovině března.