English

»Paroháč« Noid Bárta dlouho po ženě netruchlil: Sbalil zadanou sexy sousedku!

Blesk.cz

Tak to moc dlouho netruchlil! Muzikant Vašek Bárta (36) už není sám. Poté, co ho opustila manželka Gabriela (28), byla jedinou ženou jeho života jejich dvouapůlletá dcera Terezka. Ale tak už tomu náhle zase není. Noid sbalil sexy…

More from Blesk.cz

Dec 5

Vašek Noid Bárta (43) pokračuje v plození: Po třech dcerách bude Vašík?

Před narozením nejmladší dcery Anny (1,5) se muzikant Vašek Noid Bárta (43) zařekl, že už další dítě ne. Ale otec tří dcer otočil a s manželku Eliškou (32) se pokusí o Vašíka.

May 10

Kutil Noid Bárta: Rozseknuté čelo!

Blesk.cz / Celebrity

Český Harry Potter? Muzikant Vašek Noid Bárta (42) se netají tím, že je velký kutil a dokonce nějakou dobu natáčel videa Kutil Wenciš, kde předváděl, že nemá jen zlato v hrdle, ale i zlaté ručičky.

Jan 16

Vašek Noid Bárta a jeho princeznička: Krása prostřední dcery bere dech!

Blesk.cz / Celebrity

Muzikant Vašek Noid Bárta (42) je otcem tří dcer a už teď je jasné, že si za pár let pořídí vzduchovku na odhánění nápadníků. Nejstarší Terezka (8) i prostřední Eliška (2,5) jsou roztomilá děvčátka. Nejmenší Aničce ještě nebyl rok, ale i…

Sep 3

Vašek Noid Bárta se potřetí oženil! Krásné Elišce řekl ANO na nebezpečně plodném místě

Do třetice všeho dobrého a zlého si řekl dvakrát rozvedený Noid a opět do toho praštil. V malebném Mlýně v Černovicích řekl v sobotu 3. září v 11 hodin ANO tanečnici a mamince jejich dvou dcer Elišce Grabcové (31).

May 3

Trojnásobný otec Vašek Noid Bárta do toho potřetí praští! Svatbu už má objednanou

Konečně se rozhoupal! Vašek Noid Bárta (41) prozradil, že si matku svých dvou dětí vezme už letos v září. S tanečnicí Eliškou Grabcovou (30), která je ještě v šestinedělí, už mají vše domluvené.

Apr 20

Vašek Noid Bárta potřetí tátou! Eliška přivedla na svět princezničku

Blesk.cz / Celebrity

Muzikant Vašek Noid Bárta (41) se stal potřetí tátou! Přítelkyně Eliška Grabcová přivedla na svět holčičku, které dali jméno Anna. A tak má zpěvák už tři princezny.

Mar 15

Jsem „buřt“ na kříži! Vašek Noid Bárta hlásí 91 kilo a hodlá hubnout... Kolegové se mu smáli

Blesk.cz / Celebrity

Váha muzikanta Vaška Noida Bárty (41) připomíná jojo – jednou je nahoře, jednou dole. Momentálně nabral a všimli si toho i jeho kolegové z karlínského divadla, kde Václav hraje Ježíše v muzikálu Jesus Christ Superstar.

Oct 20

Zpěvák Václav Noid Bárta se raduje: Bude nás pět! Jeho Eliška je opět těhotná

Blesk.cz / Celebrity

Zpěvák a skladatel Václav Noid Bárta (40) spolu s krásnou partnerkou Eliškou Grabcovou se svěřili, že jejich rodina se rozroste. Čekají spolu druhé miminko!

Jan 7

Noid Bárta ujel do hor, sexy přítelkyně mu vyrazila dech! Vašku, hlídej si ji

Po víc jak dvaceti letech se Vašek Noid Bárta (38) vypravil lyžovat. Společně s bratrem Štěpánem jeli do Rakouska a místo hotelu si vzali dodávku, kde přespávají a jí. Aby neměl roupy, tak mu jeho partnerka do hor poslala fotky, kde je…

Nov 2

Noid a jeho Gábina: Rozvedeni! Prokázaná nevěra a soud o otcovství

Přestože to z počátku vypadalo na pořádně divokou rozvodovou bitvu, nakonec Václav Noid Bárta (38) a Gábina Dvořáková (28) zkrotli jako beránci. U soudu se na bez jakýchkoliv třenic na všem domluvili. I když...

Aug 2

Vašek Noid Bárta s dcerou na dovolené. Luxus rozhodně nečekejte!

Když před rokem a půl prasklo, že Gabriela Dvořáková (28) má milence, tak to její manžel Vašek Noid Bárta (37) těžce nesl a jedinou jeho starostí bylo, aby se mohl vídat s dcerou Terezkou (4). Zpočátku nebylo jednoduché se společně…

Jan 10

Vašek Noid Bárta s Gábinkou u soudu: Zásadní zvrat v péči o dceru!

Blesk.cz

Nic si nepřál Václav Noid Bárta (37) víc, něž klid zbraní s manželkou Gábinou Bártovou (29)! Věčné tahanice o dceru Terezku (3) ho vysilovaly. Jenže došlo k zásadnímu zlomu a Vašek se vzdal žádosti o společnou péči u soudu!

Dec 17

Vašek Noid Bárta: Štědrý večer jsem vymazal! Ale dárky vymýšlel s bývalkou

Blesk.cz / Celebrity

Letošní Vánoce nebudou pro Vaška Noida Bártu (37) nejveselejší. Na Štědrý večer bude sám a ani klasickou večeři nebude mít. Ale s manželkou Gábinou Dvořákovou se aspoň dohodli, kdy uvidí dceru Terezku.

Aug 22

Noid Bárta a jeho Gábina: Už mají termín prvního rozvodového stání!

Blesk.cz / Celebrity

Téměř půl roku už trvá válka mezi manželi Václavem Noidem Bártou (36) a modelkou Gábinou Dvořákovou (28). Teď to ale vypadá, že se věci kolem rozvodu začínají konečně hýbat. Už mají termín prvního rozvodového stání.

May 12

Noid po rozchodu s Gábinou přiznal: Chybí mi sex!

Blesk.cz

Zásadní problém trápí Václava Noida Bártu (36) po rozchodu s manželkou Gábinou Dvořákovou (28) – nedostatek sexu! S krásnou houslistkou Andreou Jiskrovou (31), jak tvrdí, prý setrvávají v pouze pracovním vztahu.

Apr 6

Odkopnutý a pohublý Vašek Noid Bárta: Návrat do náruče exmanželky!

I když osm let nejsou manželé, tak se za něj postavila a je mu velkou oporou. Muzikant Vašek Noid Bárta (36) zažívá těžké chvíle z odchodu manželky Gabriely (28) a dcery, ale naštěstí má okolo sebe lidi, co ho podporují. Jednou z nich je i…

Feb 9

Vašek Noid Bárta: Vojenský výcvik s profíky!

Muzikant Vašek Noid Bárta (36) na opravdové vojně nebyl, a tak to teď dohání. Jeho záliba v army stylu je nepřehlédnutelná. Nedávno zažil rychlokurz s profesionálními vojáky.

Jun 9

Vašek Noid Bárta si splnil sen: Obývák konečně vyměnil za obří halu!

Pražský koncert hudebního projektu Michala Dvořáka (50) a Jaroslava Svěceného Vivaldianno přilákal celebrity, ale i plnil dětské sny. Vašek Noid Bárta (35) měl od čtrnácti let sen zazpívat si píseň z muzikálu Jesus Christ Superstar a ve…

May 16

Vašek Noid Bárta v slzách. Proč jede na dovolenou bez dcery?

Blesk.cz / Celebrity

Uronil slzu, lehce si přiťukl šampáňem, rozdal pár polibků, vystřídal v objetí řadu kolegyň, ale i kolegů. Vašek Noid Bárta se s partou, která „dělala“ úspěšný muzikál Lucie, větší než malé množství lásky rozloučil se stejným dojetím, s…

Feb 4

Vašek Noid Bárta stěhuje rodinku do nového: Domek ze dřeva vyšel na milion

No konečně! Vašek Noid Bárta (34) s manželkou Gábinou (26) a dcerou Terezkou (1) měli v plánu v novém domku prožít vánoční svátky, ale práce na domě se protáhly, takže Vánoce slavili u Gábininých rodičů a do nového se stěhují až teď.