English

Brouci okupovali Modřany. Dostavili se i obojživelníci KdF. Úchvatná podívaná krásných aut

AutoRoad.cz

V pražských Modřanech se v sobotu 22. dubna uskutečnil další ročník Jarního VW Sprintu a i přes nepřízeň počasí se bylo znovu na co dívat.

More from AutoRoad.cz

May 31

Lucie Vondráčková se ani nemusela dívat do občanky: Trošku mě to vyděsilo!

stars24.cz

Lucie Vondráčková stále umí okouzlit fanoušky svým mladistvým vzhledem, ona už se ale na sebe možná dívá trochu jinýma očima. Naznačuje to vyjádření, které zaznělo z úst herečky a zpěvačky.

May 11

Žháři z Vítkova míří na svobodu, soud dnes rozhodl o podmíněném propuštění

Stars24.cz

Okresní soud v Šumperku dnes podmíněně propustil z vězení dva muže zodpovědné za žhářský útok na domek Romů ve Vítkově na Opavsku, k němuž došlo v roce 2009. Václav Cojocaru a Ivo Müller si odpykali 12 let, žalobce si u obou ponechal lhůtu…

Feb 13

Harry a Meghan zažijí potupu? Jazyk za zuby a jen se dívejte!

Stars24.cz

Harry a Meghan zřejmě na jaře navštíví Velkou Británii u příležitosti korunovace panovníka, vřelé přivítání je ale nečeká. Naopak je nejspíš budou svazovat velmi přísná pravidla, pokud se jim tedy kontroverzní pár podvolí.

Sep 19

Helena Vondráčková po vzpomínkovém koncertu: Snad se na nás Walda díval!

stars24.cz

V Praze se během uplynulého týdne vzpomínalo na Waldemara Matušku, letos by totiž oslavil 90. narozeniny. Proběhl speciální koncert, na němž nemohla chybět Helena Vondráčková.

Jul 27

Na co se budeme dívat o Vánocích? Krakonošovo tajemství bude nová pohádka ČT

stars24.cz

Režisér Peter Bebjak natáčí novou pohádku Krakonošovo tajemství. V premiéře ji Česká televize představí o vánočních svátcích. Krakonoše ztvární David Švehlík, v dalších rolích se představí Jakub Prachař, Ondřej Sokol, Jan Nedbal, Leona…

May 7

Do Česka přibyly ojeté skvosty, ale i auta, na která se dívalo přes prsty

AutoRoad.cz

Dovoz ojetých osobních aut od začátku roku do konce dubna vzrostl meziročně o 21,5 procenta na 57.729 vozů. Dovozy se téměř vyrovnaly prodejům nových aut. Ty byly ve stejném období jen o 4400 vozidel vyšší. Průměrné stáří dovážených…

Dec 27

Hromadná otrava v Modřanech: Co bylo příčinou?

stars24.cz

V rodinném domě v pražských Modřanech se o víkendu přiotrávilo oxidem uhelnatým víc než 30 lidí včetně několika dětí. Záchranáři odvezli 27 z nich do nemocnic, všichni byli při vědomí.

Oct 10

Kam až plánuje VW srazit ceny elektromobilů?

AutoRoad.cz

Většina automobilek světa pracuje v současné době na vývoji vlastních elektromobilů, které mají reprezentovat budoucnost dopravy. V současnosti ale celá myšlenka elektromobility bojuje hned s několika vážnými problémy. Tím jedním je stále…

Aug 11

Audi Q8 spatřena bez maskování, díváme se na produkční verzi?

AutoRoad.cz

Poměrně dlouhou dobu před plánovaným odhalením se na internetu objevila fotografie Audi Q8 bez jakéhokoliv maskování. Fotograf sice stihl zachytit pouze její bok a zadní část, ovšem i tak se jedná o zajímavý snímek, ze kterého si můžeme…

Apr 23

Brouci okupovali Modřany. Dostavili se i obojživelníci KdF. Úchvatná podívaná krásných aut

AutoRoad.cz

V pražských Modřanech se v sobotu 22. dubna uskutečnil další ročník Jarního VW Sprintu a i přes nepřízeň počasí se bylo znovu na co dívat.

Apr 18

Modřany zaplní brouci. Nemyslíme hmyz, ale klasické VW Brouk

AutoRoad.cz

V Modřanech se již pošestnácté odehraje Jarní VW sprint, během kterého se na jednom místě sjedou ty nejvýznamnější vozy, které odstartovaly zářnou dráhu značky Volkswagen.

Apr 11

Dnes byl zahájen prodej nového VW Crafter

AutoRoad.cz

Počínaje dneškem si budete moci domů nebo do své firmy pořídit největší model z rodiny Volkswagen Užitkové vozy.

Mar 20

Nový VW Polo na první fotografii. Je to poloviční Golf

AutoRoad.cz

Je to jen pár dní zpět, co jsme vám prozradili první detaily o nové generaci Volkswagenu Polo. Až dnes vám ale přinášíme první fotku vozu.

Jun 27

VW kopíruje Mercedes. Co bylo inspirací?

AutoRoad.cz

Už v polovině příštího roku se koncern Volkswagen pustí do montáže filtru pevných částic u vozidel vybavených benzinovými motory s přímým vstřikováním. Splní tak přísnější emisní normu.

Dec 19

Volvo S60 příští generace - Díváme se na jeho podobu?

AutoRoad.cz

Druhá generace Volva S60 je tady s námi už od roku 2010 a rozhodně nečekejme, že se bude vyrábět devět let, což u té první platilo. Je tak na místě se podívat, jak by mohl vypadat nástupce.

Nov 27

Díváme se na podobu příští generace Renaultu Fluence?

AutoRoad.cz

Příští generace sedanu Renault Fluence se pomalu ale jistě představuje světu. Není proto divu, že tu máme další příklad toho, jak by vůz mohl vypadat.

Jul 11

Renault Talisman Wagon - díváme se na nástupce Laguny Grandtour?

AutoRoad.cz

Včera jste mohli na našem webu shlédnout imaginární podobu sportovně naladěného Renaultu Talisman RS a dnes tu máme jeho další, pro tentokrát více pravděpodobnou verzi.

Jul 2

Foto: Supersporty Koenigsegg v Goodwoodu - bylo na co se dívat

AutoRoad.cz

Švédská auta byla vždy synonymem pro rozum. To ale platilo jen do dob, než se ukázala automobilka Koenigsegg. Ta je svým šílenstvím a zběsilostí proslulá. Na Festival rychlosti přivezli hned trojici svých vozů. Ty byly po celé 4 dny trvání…

Jun 13

Víme do kterých modelů VW se dostane motor W12 TSI

AutoRoad.cz

Nový dvanáctiválec se objeví hned v několika modelech z koncernu VW, mimo již zavedené modely i do několika unikátních aut.

Jun 13

Nejspokojenější zákazníky Toyoty v Česku má Toyota Tsuho - Modřany

AutoRoad.cz

Na akci ve španělském Madridu oznámila Toyota Motor Europe (TME) vítěze Evropské ceny spokojenosti zákazníků „Ichiban“ pro rok 2014.