English

Renault Master 4x4 L3H2 2.3 DCI Biturbo: Pracovní čtyřkolka

Auto.cz

Renault ve spolupráci s německou firmou Oberaigner postavil největší model s pohonem všech kol. Vyzkoušeli jsme 3,5tunovou verzi.

More from Auto.cz

Apr 19

Motor Renault 1.5 dCi (K9K): Tak jak je to tedy s tou spolehlivostí?

Auto.cz

Vznětové motory značky Renault nemají mezi motoristickou veřejností příliš dobrou pověst. Jsou však stížnosti skutečně na místě?

Apr 16

Renault Master L1H1 2.3 DCI Biturbo 170 Quickshift: Spojení siláků

Auto.cz

Renault začal v Česku nabízet nejsilnější verzi motoru 2.3 dCi 170 ve spojení s automatizovanou převodovkou Quickshift. Jak si spolu rozuměly?

Jan 26

Naftová éra nekončí! Renault pracuje na nových turbodieselech 1.7 dCi a 2.0 dCi

Auto.cz

Francouzská značka bude pokračovat v upsizingu. Po nedávno odhalené třináctistovce přijde s novou sedmnáctistovkou a upraveným dvoulitrem.

Sep 21

Motor Renault 1.9 dCi (F9Q): Opravdu je tak špatný?

Auto.cz

Skoro každý, kdo se trochu zajímá o auta, se při vyslovení spojení „Renault 1.9 dCi“ škodolibě usměje a řekne něco ve smyslu, že je to jeden z nejhorších dieselů na trhu. Ale je to skutečně tak?

Aug 16

Koupí Fiat Chrysler Číňané? Schůzky už probíhají...

Auto.cz

Představitelé čínských zájemců o italsko-americký koncern se už sešli nejen se zástupci FCA, ale také se zástupci největších prodejců této automobilky.

May 21

Fiat Chrysler bude opravovat auta kvůli emisím

Auto.cz

Italsko-americká automobilka Fiat Chrysler Automobiles plánuje ve Spojených státech provést softwarovou úpravu u 104.000 naftových vozů, kterých se týká obvinění z manipulace s emisemi.

Apr 28

Fiat Chrysler zvýšil tržby i zisk, překonal očekávání

Auto.cz

Provozní zisk italsko-americké automobilky Fiat Chrysler Automobiles (FCA) v prvním čtvrtletí vzrostl meziročně o 11 procent na 1,54 miliardy eur (41,5 miliardy Kč).

Apr 24

Renault Master 4x4 L3H2 2.3 DCI Biturbo: Pracovní čtyřkolka

Auto.cz

Renault ve spolupráci s německou firmou Oberaigner postavil největší model s pohonem všech kol. Vyzkoušeli jsme 3,5tunovou verzi.

Apr 15

Fiat Chrysler si prý nakonec partnera nehledá

Auto.cz

Automobilka Fiat Chrysler (FCA) v současnosti již nehledá partnera pro fúzi a místo toho se zaměří na rozvoj svého podnikatelského záměru. Řekl to dnes generální ředitel automobilky Sergio Marchionne.

Mar 15

Šéf Volkswagenu nevyloučil jednání o spojení s Fiat Chrysler

Auto.cz

Generální ředitel německé automobilové skupiny Volkswagen Matthias Müller nevyloučil jednání se šéfem italsko-americké skupiny Fiat Chrysler Sergiem Marchionnem o možném spojení.

Jan 12

Další Dieselgate? Fiat Chrysler obviněn z použití podvodného softwaru!

Auto.cz

Na obzoru se rýsuje další emisní skandál. Americké úřady obvinily koncern FCA, že používal software schopný obejít emisní normy.

Oct 26

Automobilka Fiat Chrysler se ve čtvrtletí vrátila k zisku

Auto.cz

Automobilka Fiat Chrysler Automobiles (FCA) se ve třetím čtvrtletí vrátila k zisku díky silnému výkonu v Severní Americe. Čistý zisk činil 606 milionů eur (16,4 miliardy Kč) po ztrátě 387 milionů eur ve stejném období předchozího roku.

Apr 27

Automobilka Fiat Chrysler zdvojnásobila provozní zisk

Auto.cz

Italsko-americká automobilová skupina Fiat Chrysler Automobiles (FCA) v prvním čtvrtletí zdvojnásobila provozní zisk na 1,4 miliardy eur (38 miliard Kč), a to zejména díky dobrým výsledkům v Severní Americe.

Apr 23

Fiat Chrysler svolává ke kontrole 1,1 milionu vozů

Auto.cz

Automobilka Fiat Chrysler Automobiles (FCA) svolává po celém světě ke kontrole více než 1,1 milionu osobních a sportovně užitkových vozů.

Apr 16

Fiat Chrysler by se mohl spojit s Toyotou, Fordem nebo Volkswagenem

Auto.cz

Loni chtěl šéf FCA provést spojení s automobilkou General Motors, na to ale nedošlo. Nyní to zkouší jinde.

Dec 12

Fiat Chrysler vyfasoval od NHTSA další tučnou pokutu

Auto.cz

Koncern FCA dostal v USA sedmdesátimilionový "flastr" kvůli nenahlášení zraněných a usmrcených lidí, souvisejících s poruchami aut.

Nov 28

Renault Talisman 1.6 dCi – Něco pro štěstí

Auto.cz

Renault se rozhodl ve střední třídě změnit všechno: techniku, styl karoserie i jméno. A pro úspěch se dovolává i duchovních sil.

Aug 24

Renault Trafic L1H1P1 Van 1.6 DCI Biturbo: Silák v malém

Auto.cz

Do nejmenší verze Renaultu Trafic se nastěhoval motor 1.6 dCi/88 kW se standardně dodávaným Start-stop systémem. Jak se mu dařilo?

May 9

Americká část skupiny Fiat Chrysler se vrátila k zisku

www.auto.cz

Americká část automobilové skupiny Fiat Chrysler Automobiles hospodařila v letošním prvním čtvrtletí s čistým ziskem 2,6 miliardy dolarů (63 miliard Kč), zatímco minulý rok byla ve ztrátě.

Apr 2

Fiat Chrysler Automobiles má nového šéfdesignéra, autora Viperu

www.auto.cz

Nový šéfdesignér koncernu Fiat Chrysler Automobiles Ralph Gilles v minulosti navrhl Dodge Viper nebo Chrysler 300.