English

RECENZE: Klus vydal živák z loňského turné

Novinky.cz / Kultura

Na svých vystoupeních v Brně a Olomouci pořídili Tomáš Klus a Jeho cílová skupina při loňském podzimním Recyklus Tour materiál pro své první koncertní album Živ je. Celé to turné přišlo po roční koncertní pauze.

More from Novinky.cz / Kultura

Jun 23

Tomáš Klus se představí se symfonickým orchestrem

Novinky.cz / Kultura

Symfonický orchestr hlavního města Prahy FOK a Tomáš Klus spojí síly 29. června 2022 od 19:30 hodin ve Smetanově síni Obecního domu pod vedením dirigenta Jana Kučery. Písničky Tomáše Kluse upravil pro velký orchestr Jan Lstibůrek.

Mar 17

Tomáš Klus vyráží na turné

Novinky.cz / Kultura

Loni na podzim vydal písničkář Tomáš Klus nové album Cítím. Na konci tohoto týdne s ním vyrazí na koncertní turné, které nazval Cítím – Tour 2022. Vyjíždí na ně poté, co dlouho uvažoval, zda je to v dnešní době vhodné.

Dec 8

Nová alba: Tomáš Klus, LP i Volbeat

Tomáš Klus vydává již třetí kolekci písní v letošním roce. Jmenuje se Cítím a on na ní po dlouhé době spolupracoval s producentem, který není členem jeho kapely. Na trh se v době předvánoční dostala i nová alba americké zpěvačky LP a…

Jul 14

Cesta na dovolenou: Nestačí hlídat podmínky cílové země, narazit můžete u dopravce

Novinky.cz / Ekonomika

Nejenže cestovatelé dnes musí před dovolenou nastudovat aktuální požadavky vstupu do země, kam míří, ale i podmínky návratu do Česka. Pozor si musí dát i na to, že dodatečné podmínky po nich může požadovat také třeba letecký dopravce.

May 18

Kapela Mirai chce do cílové rovinky lockdownu dorazit s diváky v autech

Novinky.cz / Kultura

Kapela Mirai věří, že by na začátku července mohla vyrazit na venkovní turné. S přísnými protiepidemickými opatřeními se chce rozloučit třemi koncerty pro posluchače v automobilech. Skupina v areálu Dolních Vítkovic v Ostravě 4. června a…

Jul 27

Nelly: Má cílová skupina poslouchá spíš hip hop. Já to ale nevzdám

Novinky.cz / Kultura

Nelly Řehořová, která na hudební scéně vystupuje jako Nelly, momentálně zkouší v pražském Hudebním divadle Karlín muzikál Rebelové. Ujala se role dívky Bugyny. Současně chystá se svou kapelou nové skladby, které vyjdou na jejím prvním albu…

Sep 11

RECENZE: Tomáš Klus milující a žijící

Novinky.cz / Kultura

Před třemi lety natočil Tomáš Klus se svou Cílovou skupinou své nejnaléhavější album Anat Život Není. Bylo přijato různě, v jeho tvorbě pak symbolizovalo další zápis o aktuálním myšlenkovém rozpoložení. Stejné je to i s novinkou Spolu.

Aug 6

Tomáš Klus to zkouší s filharmoniky

Na zámku Valeč u Třebíče vystoupí 8. srpna Tomáš Klus s neobvyklým doprovodem. Vedle jeho Cílové skupiny zahraje Moravská filharmonie Olomouc s dirigentem Janem Kučerou.

Jun 11

Tomáš Klus: Dobro není tak vidět, ale je ho víc

Novinky.cz / Kultura

Skladba Tichá voda, kterou v těchto dnech vydává písničkář Tomáš Klus, je o síle v lidech. Podle něho je výzvou k tomu, abychom konali dobro, které v nás je.

May 17

Tomáš Klus jede do Bohnic

Novinky.cz / Kultura

Písničkář Tomáš Klus už toho má dost. Bezohlednost světa ho žene doslova do Bohnic, kde se v areálu psychiatrické nemocnice vyřádí s dalšími 120 kapelami a divadly na festivale Mezi ploty. Koná se 26. a 27. května.

Jul 11

„Putinova mládež“ – nová cílová skupina Kremlu

Novinky.cz

Novým fenoménem ruské politiky je důraz na mladé pokolení. Na dorůstající generaci se cílevědomě zaměřuje jak opozice, tak mocenské struktury. Krátce před koncem školního roku se ruský prezident Vladimir Putin setkal s třídními učiteli a…

Apr 24

RECENZE: Klus vydal živák z loňského turné

Novinky.cz / Kultura

Na svých vystoupeních v Brně a Olomouci pořídili Tomáš Klus a Jeho cílová skupina při loňském podzimním Recyklus Tour materiál pro své první koncertní album Živ je. Celé to turné přišlo po roční koncertní pauze.

Apr 6

Tomáš Klus v porotě Czechtalentu

Kariéru písničkáře Tomáše Kluse pomohl odstartovat úspěch ve vyhledávací soutěžní přehlídce Czechtalent. V jejím letošním dvaadvacátém ročníku se stal porotcem a 20. května v ní vystoupí jako host.

Mar 10

V anketě Žebřík obhájil prvenství Klus, zpěvačkou roku je Farna

Novinky.cz / Kultura

V hudební anketě Žebřík obhájil Tomáš Klus své loňské prvenství v kategorii zpěváků, mezi zpěvačkami uspěla Ewa Farna. Klus dosáhl na nejvyšší příčku také v kategorii Skladba roku za píseň Dobré ráno a skončil druhý mezi akcemi s loňským…

Oct 2

Tomáš Klus vydává nový singl Dobré ráno

Písničkář Tomáš Klus představuje exkluzivně na Novinkách nový singl Dobré ráno. Právě se vrátil na koncertní pódia díky Recyklus Tour.

Sep 27

Tomáš Klus hrál na skládce odpadů

Novinky.cz / Kultura

Písničkář Tomáš Klus je známý ekologickým smýšlením. Ne náhodou tedy v pondělí 26. září odehrál speciální akustický koncert na netradičním místě – na skládce odpadů v Třebíči.

Sep 13

Česko není cílovou zemí migrantů, hájil Sobotka před poslanci dohodu s Tureckem

Novinky.cz

Česká republika není součástí žádné dominantní migrační trasy, počet uprchlíků v tuzemsku je nízký, řekl v úterý poslancům premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD). Ve svém vystoupení hájil dohodu Evropské unie s Tureckem. Část opozice ji naopak…

Aug 1

Klus hlásí podzimní Recyklus Tour

Písničkář Tomáš Klus ohlásil nejen termíny podzimního Recyklus Tour, ale i seznam písní. Základ playlistu odhlasovali sami fanoušci.

Apr 4

Česko by se mohlo stát cílovou zemí pro kuvajtské investice

Novinky.cz

Česká republika by mohla být zahrnuta mezi cílové země pro kuvajtské investice. Právě jeden z nejbohatších států má k dispozici čtyři investiční fondy, které vyvíjejí aktivní činnost v zahraničí.

Mar 19

Tomáš Klus oznámil vydání nového alba

www.novinky.cz

„Byl jsem letos na dovolené a tam jsem napsal desku. Během dubna bychom ji chtěli s kapelou natočit, vyjde do prázdnin,“ oznámil písničkář Tomáš Klus na čtvrtečním setkání s novináři.