English

Zemřela bývalá dětská herecká hvězda (✝57), která kvůli závislosti na alkoholu skončila na ulici

Super.cz

Poslední dny herečky Erin Moran byly plné utrpení. Závislost ji dostala na absolutní dno a ruce od ní dal pryč i její manžel.

More from Super.cz

Mar 8

Robert Kodym z Lucie poprvé přiznal boj se závislostí na alkoholu

Super.cz

Robert Kodym z kapely Lucie poprvé přiznal, že se léčil se závislostí na alkoholu. Hudebník pobýval v psychiatrické léčebně Červený Dvůr. K pití se prý uchýlil v covidové době.

Nov 15

Martin Písařík promluvil o závislostech: Je pár mých kolegů, kteří už se nemohou dotknout alkoholu

Super.cz

jsme se setkali na neobvyklém místě, v protialkoholním centru. Byl totiž jedním z pozvaných hostů a kmotrů, které pozvala zakladatelka centra, spisovatelka Michaela Duffková.

Nov 8

Třicet let od smrti Ludánka (✝55) z Homolkových. Deprese utápěl v alkoholu, zemřel po osmi měsících v kómatu

Super.cz

Uťápnutý Ludánek, který má rád fotbalovou Spartu, ale manželka Heduš pro to nemá pochopení, a na uzdě ho drží i jeho rázná matka. Režisér Jaroslav Papoušek (✝66) hledal pro svůj film Ecce homo Homolka (1969) netradiční, méně známé tváře a…

Oct 7

Kdysi těžce závislý představitel Luciuse Malfoye oslavil 22 let bez drog a alkoholu: Gratulace od fanoušků ale nepřijímá

Super.cz

Je to 22 let, co je Jason Isaacs (57) čistý. Představitel Luciuse Malfoye v Harrym Potterovi byl v minulosti závislý na alkoholu i drogách. Na sociálních sítích se podělil o snímek s manželkou z doby těsně předtím, než začal abstinovat. S…

Dec 3

Brad Pitt promluvil o závislosti na alkoholu: Slova o poškozování i chybějících slzách!

Super.cz

se uvolil k rozhovoru pro Interview Magazine, pro který ho zpovídal kolega z oboru, herecká legenda Anthony Hopkins (81). A narazili na pár ožehavých témat. Jedním z nich byla i hercova závislost na alkoholu, ke které se přiznal krátce po…

Nov 20

6 slavných osobností, o kterých jste nevěděli, že byly závislé na drogách nebo alkoholu

Super.cz

Ve světě šoubyznysu je řada celebrit, které svými závislostmi prosluly. Je ale také mnoho těch, o jejichž problémech s drogami nebo alkoholem se toho mnoho neví. Podívejte se na závislé, kteří se ze svých problémů dokázali vyhrabat.

Nov 6

Nejmladší dcera Demi Moore v otevřené zpovědi: V 15 letech málem zemřela na otravu alkoholem

Super.cz

Dnes pětadvacetiletá Tallulah Willis je nejmladší dcerou

Jun 13

Talentovaná zpěvačka poprvé zavítá i do Česka: Promluvila o depresích, anorexii a závislosti na alkoholu

Super.cz

Je jednou z nejúspěšnějších zpěvaček současnosti a její úchvatný hlas často využívají i filmoví nebo seriáloví tvůrci. Florence Welch (32) z kapely Florence and the Machine se nyní vyzpovídala časopisu Vogue ze své temné minulosti. Ta…

Apr 24

Zemřela bývalá dětská herecká hvězda (✝57), která kvůli závislosti na alkoholu skončila na ulici

Super.cz

Poslední dny herečky Erin Moran byly plné utrpení. Závislost ji dostala na absolutní dno a ruce od ní dal pryč i její manžel.

Apr 3

Noid promluvil o své závislosti na alkoholu a rozpadu manželství

Super.cz

už vzdal záchranu manželství. Jeho manželka Gábina už měla dávno jiný život, o čemž neměl ani tušení. "Psychicky jsem na tom byl lépe, ale i hůře. Chtěl jsem Gábinu, než se ukázalo, že je zbytečné ji přesvědčovat o tom, jaký jsem," řekl…

Mar 6

Kdo se vám líbí víc? Chýlková s Peroutkou a jejich proměna ve zpěvačku, která ve 27 zemřela na otravu alkoholem

Super.cz

, která bohužel předčasně zemřela na otravu alkoholem, byla inspirací i pro show Tvoje tvář má známý hlas.

Sep 6

Legendární herec se v 72 letech léčí ze závislosti na alkoholu

Super.cz

Americký herec Chevy Chase, kterého proslavila komedie Bláznivá dovolená, musel kvůli svým dlouhodobým problémům s alkoholem vyhledat pomoc na specializované klinice.

May 30

Za sebou má závislost na alkoholu, pokus o sebevraždu a bojuje s vážnou nemocí: Talentovaný herec oslavil padesátku

Super.cz

bojuje s vážnou nemocí. Trpí nevyléčitelnou Crohnovou chorobou, což je chronické zánětlivé onemocnění trávicícho systému. Ani po letech boje a léčení se nemoc nezlepšila a Bareš musí pravidelně docházet do nemocnice.

Apr 2

Boris Hybner překonal rakovinu i závislost na alkoholu. Krátký boj s náhlou nemocí ale prohrál

Super.cz

Jeden z našich nejúspěšnějších mimů a klaunů Boris Hybner zemřel. Bylo mu 74 let. Syn herečky Vandy Hybnerové podlehl krátké nemoci.

Apr 1

Hrozila mu cirhóza i další mrtvice: Slavný český zpěvák promluvil o závislosti na alkoholu, která ho málem stála život

Super.cz

Wabi Daněk (69) od základů změnil svůj život. Protože se potýkal se závislostí na alkoholu, hrozily mu vážné zdravotní problémy. Od mozkové mrtvice (kterou už jednou prodělal) až po cirhózu jater.

Feb 17

Zemřel herec (✝98) z Policejní akademie: O 27 let přežil svého drogově závislého syna

Super.cz

Velitel Eric Lassard z komediální série Policejní akademie se dožil téměř stovky. George Gaynes skonal ve věku 98 let v domě své dcery jménem Iya Gaynes Falcone Brown.

Feb 9

Homosexuální zpěvák přiznal závislost na alkoholu a mládeži nepřístupných filmech

Super.cz

Britský zpěvák Will Young tvrdí, že přiznat se ve dvaceti k homosexualitě nebylo žádným vítězstvím. I po sedmnácti letech od přiznání své orientace rodině se stále stydí za to, že je přitahován stejným pohlavím. To ho prý dohnalo k…

Dec 20

Bořek Slezáček se léčil ze závislosti na alkoholu a přiznal: Pořád mám na skleničku občas chuť!

Super.cz

už ví, jak bude slavit příchod Nového roku. A jedno má jisté. Bude to absolutně bez alkoholu. Bořek se netají tím, že se léčil z alkoholismu, a další zaškobrtnutí si nemůže dovolit.

Jul 15

Po smrti manžela a závislosti na alkoholu opět na výsluní: Herečka ze Sestřiček bude točit s Jamiem Dornanem

Super.cz

Alenu Mihulovou, kterou vynesla na výsluní hned první role ve filmu Sestřičky v jejích sedmnácti letech, jsme moc nevídali. Poté, co zemřel její manžel, režisér Karel Kachyňa, propadla závislosti na alkoholu, z níž se vyléčila. Nyní…

Jul 9

Seriálový herec, který bojoval se závislostí na alkoholu, se po 16 letech rozešel s partnerkou

Super.cz

Jon Hamm (44) a Jennifer Westfeldt (45) tvořili stabilní pár, který ustál i hercovu slabost pro alkohol. Ani tato láska ovšem netrvala věčně.