English

V Manchesteru útočil 22letý Salman Abedi, potvrdila policie

Týden.cz

UVNITŘ ON-LINE. Dvaadvacet mrtvých včetně osmileté holčičky a 59 zraněných si vyžádal v noci na úterý atentát v multifunkční hale v severoanglickém Manchesteru, kde koncertovala americká zpěvačka Ariana Grande.

More from Týden.cz

Aug 23

Módní policie: outfity z koncertů

sedmicka.tyden.cz

Nejen světové, ale také české celebrity jsou pod neustálým drobnohledem médií. Každý by se měl umět dobře reprezentovat a snažit se ve společnosti vypadat co nejlépe. Ne vždy se to bohužel vydaří. Pojďte se podívat, které slavné tváře…

Aug 2

Ariana Grande bude mít virtuální koncert ve Fortnitu

www.tyden.cz

Další z řady koncertů ve hře Fortnite se zhostí popová americká zpěvačka Ariana Grande. Uskuteční se 7. a 8. srpna přičemž časy potěší i fanoušky u nás.

Sep 11

Policie vyšetřuje úmrtí dvou lidí. Našli je mrtvé před domem

Týden.cz

Teplická policie vyšetřuje od rána úmrtí dvou lidí, které kolemjdoucí našli před věžovým panelovým domem v Alejní ulici. Policisté zatím nevyloučili žádnou z možných příčin úmrtí.

Sep 2

Na koncert Ariany Grande musí mít fanoušci průhlednou tašku

www.tyden.cz

Na středečním pražském vystoupení zpěvačky Ariany Grande budou zavedena speciální bezpečnostní opatření. Do haly nebudou vpuštěni návštěvníci s klasickými zavazadly včetně peněženek nebo kabelek. Veškerý majetek si zpěvaččini fanoušci…

Jan 2

Útočník z Manchesteru je podle policie duševně nemocný

Týden.cz

Britská policie se domnívá, že muž, který na Silvestra pobodal v centru Manchesteru tři lidi, trpí psychickou chorobou.

Jan 1

Muž pobodal v Manchesteru tři lidi, zadržela ho policie

Týden.cz

Muž vyzbrojený kuchyňským nožem pobodal v pondělí večer v centru Manchesteru na stanici železnice a tramvaje tři osoby - muže, ženu a policistu. Informoval o tom zpravodajský server BBC. Policie následně potvrdila, že útok vyšetřuje jako…

Jul 13

Zpěvačka Ariana Grande se stala čestnou občankou Manchesteru

www.tyden.cz

Britské město Manchester udělilo ve středu čestné občanství americké zpěvačce Arianě Grande.

Jun 13

Policie v Manchesteru vyšetřuje vypálené košer restaurace

Policie v Manchesteru vyšetřuje případ žhářství v židovských košer restauracích JS a Ta'am. Během útoku nebyl nikdo zraněn. Organizace na obranu židovské komunity tvrdí, že antisemitismus je ve Velké Británii na vzestupu.

Jun 5

One Love Manchester. Na koncertě Grandeové se sešlo 50 tisíc lidí

Týden.cz

V britském Manchesteru, který se stal před dvěma týdny terčem teroristického útoku, se v neděli sešlo přes 50 tisíc lidí na charitativním koncertě americké zpěvačky Ariany Grandeové.

Jun 4

Koncert v Manchesteru uctil oběti útoků teroristů

Za přísných bezpečnostních opatření se v Manchesteru odehrál koncert na podporu obětí teroristického útoku, při kterém před dvěma týdny v tomto anglickém městě zahynulo 22 lidí. Hudební vystoupení se konalo v napjaté atmosféře po nočním…

Jun 3

Zpěvačka Grande navštívila děti zraněné při teroru na koncertě

Americká popová zpěvačka Ariana Grandeová v pátek v manchesterské dětské nemocnici nečekaně navštívila své mladé fanoušky zraněné při nedávném teroristickém atentátu na jejím koncertě v tomto anglickém městě. Grandeová podepisovala trička…

Jun 2

Evakuace v Manchesteru. Policie objevila vůz spojený s Abedim

V Manchesteru probíhá evakuace kvůli nálezu vozu, který by mohl být spojen s případem teroristy Salmana Abediho, jenž pomocí výbušného zařízení 22. května zabil na koncertu Ariany Grande 22 lidí, převážně dětí a teenagerů, a desítky lidí…

May 30

Manchester uctí oběti benefičním koncertem, zazpívá i Grandeová

V anglickém Manchesteru, kde před týdnem sebevražedný atentátník zabil 22 lidí a dalších zhruba šest desítek zranil, se v neděli uskuteční charitativní koncert na podporu obětí a pozůstalých.

May 28

Atentátník Abedi: co dělal před útokem?

Britská policie zveřejnila snímky předpokládaného pachatele pondělního teroristického útoku v Manchesteru.

May 27

Zásah v Manchesteru. Policie zatkla další dva podezřelé

Týden.cz

Ozbrojení policisté budou o víkendu střežit stovky akcí po celé Británii. Posílení bezpečnostních opatření následuje po pondělním bombovém útoku v Manchesteru, uvedla stanice BBC na svém webu.

May 24

Útok v Manchesteru má na svědomí celá síť lidí, míní policie

Britská policie je přesvědčena o tom, že za pondělní teroristický útok v Manchesteru je odpovědná celá skupina lidí.

May 23

Češka z Manchesteru: Bezpečnost na koncertu byla nulová

Týden.cz / Domácí

Pondělní výbuch v multifunkční hale v anglickém Manchesteru, kde se večer odehrál koncert zpěvačky Ariany Grande, tamní policie vyšetřuje jako teroristický čin. Při útoku zemřelo nejméně 22 lidí, dalších více než 50 lidí utrpělo zranění.

May 23

V Manchesteru útočil 22letý Salman Abedi, potvrdila policie

Týden.cz

UVNITŘ ON-LINE. Dvaadvacet mrtvých včetně osmileté holčičky a 59 zraněných si vyžádal v noci na úterý atentát v multifunkční hale v severoanglickém Manchesteru, kde koncertovala americká zpěvačka Ariana Grande.

May 5

Policie honila pašeráky lidí na dálnici, jeden mrtvý

Smrtí jednoho člověka a zraněním dalších osob skončila ve čtvrtek ráno na dálnici v severní Francii honička, při níž belgická policie pronásledovala auto podezřelé z pašování migrantů.

Dec 28

Nutnost? Americká policie zastřelila bezmála 1000 lidí

Týden.cz

Policie ve Spojených státech v letošním roce zastřelila téměř tisíc lidí. Jde o počet, který pravděpodobně rozdmýchá už tak dost vášnivou diskusi o brutalitě americké policie.