English

Kutil Adam: Jak zabránit přehřívání notebooku

Máte problémy s přehříváním notebooku, ale nechcete utrácet peníze za drahé chladicí podložky? Kutilové Adam Novotný a Lucie Šprinclová z barrandovské show Kutil Adam přichází s jednoduchým řešením.

More from Týden.cz / Zahraničí

Nov 27

Kutil Adam: Jak vyrobit paličku na maso

Potřebujete naklepat maso, ale nemáte doma paličku na maso? Kutilové Adam Novotný a Lucie Šprinclová z barrandovské show Kutil Adam vědí, jak tento problém snadno a rychle vyřešit.

May 26

Kutil Adam: Jak zabránit přehřívání notebooku

Máte problémy s přehříváním notebooku, ale nechcete utrácet peníze za drahé chladicí podložky? Kutilové Adam Novotný a Lucie Šprinclová z barrandovské show Kutil Adam přichází s jednoduchým řešením.

May 22

Kutil Adam: Jak vyrobit dózu na těstoviny

Už vás rozčiluje, jak se vám pořád vysypávají špagety či jiné těstoviny z obalů? Pokud nechcete utrácet za předražené dózy, můžete se inspirovat jednoduchým zlepšovákem od Adama Novotného a Lucie Šprinclové z barrandovského pořadu Kutil…

May 12

Kutil Adam: Jak vyrobit stojánek na vejce

Kutilové Adam Novotný a Lucie Šprinclová z barrandovského pořadu Kutil Adam přichází se super vychytávkou pro všechny milovníky vajíček na hniličko. Ukážou, jak si snadno a rychle vyrobit originální stojánek na vejce.

Apr 28

Kutil Adam: Jak vyrobit záložku do knihy

Nechcete zbytečně utrácet peníze za záložky do knih? Kutilové Adam Novotný a Lucie Šprinclová z barrandovského pořadu Kutil Adam vám ukážou, jak si snadno vyrobit originální záložku z obyčejného papíru.

Mar 22

Kutil Adam: Jak vyrobit kuchyňské kleště

Kutilové Adam Novotný a Lucie Šprinclová z barrandovské show Kutil Adam přichází s dalším zlepšovákem do kuchyně. Tentokrát ukážou, jak si snadno a rychle vyrobit originální kuchyňské kleště.

Mar 20

Kutil Adam: Jak si vyrobit samozalévač květin

Chystáte se na dovolenou, ale nechcete otravovat sousedy, aby vám chodili zalévat květiny? Inspirujte se dalším zlepšovákem Adama Novotného a Lucie Šprinclové z barrandovského pořadu Kutil Adam.

Feb 6

Kutil Adam: Jak vyrobit odchlupovací váleček

Máte domácího mazlíčka, který zrovna líná a je všude plno chlupů, které se chytají na oblečení? Záchranou je v tomto případě odchlupovací váleček. Co dělat, když však není zrovna po ruce?

Jan 11

Kutil Adam: Jak si vyrobit lžičku na jogurt

Vyrazili jste s dětmi na rodinný výlet, ke svačině zabalili jogurt, ale zapomněli jste na lžičku? Adam Novotný a Lucie Šprinclová z barrandovského pořadu Kutil Adam vám ukážou skvělou vychytávku.

Jan 9

Kutil Adam: Jak vyrobit ruční odšťavňovač

Máte chuť na čerstvě vymačkanou šťávu z pomerančů, ale nechcete utrácet peníze za odšťavňovač? Adam Novotný a Lucie Šprinclová z barrandovské show Kutil Adam ukážou, jak jednoduše a za pár minut vyrobit originální ruční odšťavňovač z…

Dec 5

Kutil Adam: Jak vyrobit věšák na ručníky

Kutilové Adam Novotný a Lucie Šprinclová z barrandovského pořadu Kutil Adam vám tentokrát ukážou, jak jednoduše za pomoci pouhých brček a provázku vyrobit originální držák na ručníky.

Nov 23

Kutil Adam: Jak vyrobit obal na telefon

Týden.cz

Kutilové Adam Novotný a Lucie Šprinclová z barrandovské show Kutil Adam vám ukážou, jak si z obyčejného balónku jednoduše a během několika vteřin vyrobit originální obal na mobilní telefon.

Nov 11

Kutil Adam: Jak si vyrobit led

Týden.cz

Potřebujete si vychladit nápoj, ale nemáte doma sáčky na led? Nevadí. Kutilové Adam Novotný a Lucie Šprinclová z barrandovské show Kutil Adam přichází opět se skvělou vychytávkou "za všechny prachy".

Sep 26

Kutil Adam: Jak vyrobit obal na notebook

Týden.cz

Dlouhé cestování je nejlepší zpříjemnit si oblíbeným filmem. Pokud se vám však notebook již nevejde do žádné z tašek a přepravovat ho "jen tak v ruce" se bojíte, inspirujte se vychytávkou barrandovských kutilů.

Sep 7

Kutil Adam: Jak vyrobit pořadač na igelitky

Týden.cz

Překáží vám v kuchyni hromada igelitek a nevíte kam s nimi? Naštěstí existují speciální pořadače, do kterých je lze schovat. Ty si můžete koupit v obchodě, anebo podle rady Adama Novotného a Lucie Šprinclové z pořadu Kutil Adam jednoduše…

Aug 31

Kutil Adam: Jak vyrobit likvidátor plevelů

Adam Novotný a Lucie Šprinclová z barrandovské show Kutil Adam vám tentokrát poradí, jak jednoduše vyrobit domácí likvidátor plevelů. Potřebovat budete jen ocet, mycí prostředek, sůl, teplou vodu a nádobu, do které vše smícháte.

Aug 29

Kutil Adam: Jak si vyrobit pořadač na šperky

Týden.cz

Dámy, máte nepořádek v náušnicích, ale nechce se vám utrácet za stojan? Naštěstí je tu Adam Novotný a Lucie Šprinclová z kutilské show Kutil Adam s jejich další "radou za všechny prachy".

Aug 12

Kutil Adam: Jak si vyrobit chipsy v mikrovlnce

Týden.cz

Adam Novotný a Lucie Šprinclová z barrandovského pořadu Kutil Adam znají skvělý a jednoduchý recept na vlastnoručně vyrobené domácí chipsy. Potřebujete jen brambory, olivový olej a sůl.

Aug 10

Kutil Adam: Jak vyrobit uchovávač myšlenek

Každému se už určitě stalo, že zapomněl nějakou důležitou myšlenku. Kutil Adam Novotný a Lucka Šprinclová z barrandovské show Kutil Adam vám ukážou, jak si snadno vyrobit domácí uchovávač myšlenek.

Jul 20

Kutil Adam: Jak zabránit rozepínání poklopce

Týden.cz

Chcete se vyhnout trapasu s rozjetým zipem u kalhot? Adam Novotný a Lucka Šprinclová z kutilské show Kutil Adam znají skvělý trik. Stačí mít po ruce svazek klíčů a na nich obyčejný kroužek. Ten jednoduše sundáte z klíčů, připevníte k…