English

More from eXtra.cz

Jun 7

Smrt ženy v letadle z Prahy do Egypta: Viděly to i děti, popisuje paní Petra

eXtra.cz

Děsivé chvíle za sebou mají cestující, kteří zůstali uvězněni v letadle z Prahy do Egypta. To nabralo šestihodinové zpoždění, údajně kvůli smrti na palubě. Zemřít tam měla žena, později se ještě vyskytly technické problémy. Letiště nechce…

May 28

Čeští turisté v ohrožení! Letadlo Smartwings muselo nouzově přistát v Egyptě

eXtra.cz

Hororový zážitek mají za sebou cestující společnosti Smartwings, kteří v neděli letěli z Ostravy do Marsa Alam v Egyptě. Podle serveru tn.cz byl let po celou dobu v pořádku, při přistání se ale klapky na letadle správně nevysunuly a…

Dec 16

Mimořádná situace na letišti v Praze: Podezření, že je v letadle bomba!

www.extra.cz

V neděli večer muselo být na pražském letišti evakuováno letadlo z britského Manchesteru do Prahy. Kvůli podezření, že je na palubě umístěna bomba, muselo všech 183 pasažérů i posádka po přistání neprodleně ven.

Sep 12

Provokace v Egyptě! Modelka šla v islámské zemi s kůží na trh. Co se stalo?

eXtra.cz

Belgická modelka Marisa Papen, která samu sebe označuje za „divokou expresionistku“, byla zatčena spolu se svým fotografem Jessem Walkerem, když se fotila nahá u starověkého chrámu v Luxoru.

Jul 30

Muž, který v Egyptě zavraždil českou turistku Lenku, je stoupencem Islámského státu

eXtra.cz

Agentura Reuters uvedla, že muž, který v Hurghadě pobodal několik žen, je stoupencem teroristické organizace Islámský stát. Abdar Rahmán má na svědomí životy tří žen - dvě zemřely při činu, česká turistka Lenka skonala později v nemocnici.

Jul 15

Útočník, který v Egyptě pobodal i českou turistku dostával pokyny od Islámského státu

eXtra.cz

Útočník, známý jako Abdar Rahmán Badaví ubodal dvě německé turistky a další čtyři ženy zranil. Mezi nimi i Češku. Vrah si záměrně vybíral turistky a ženy. Podle posledních zpráv údajně dostával pokyny od radikálů z organizace IS.

Jun 16

Americký student byl propuštěn z KLDR! Z letadla ho vynášeli v kómatu!

eXtra.cz

Americký student Otto Warmbier (22), který byl v únoru roku 2016 zatčen v Severní Koreji se konečně po sedmnácti měsících vrátil na "humanitní půdu" do USA. Z letadla, které v úterý přistálo ve městě Cincinnati ve státě Ohio, ho však…

Dec 31

Drama na ruzyňském letišti. Proč Polák vyhrožoval, že v letadle odpálí bombu?

eXtra.cz

Na Letišti Václava Havla v Praze přistálo nouzově letadlo, které mělo namířeno ze Španělska do polské Varšavy. Jeden ze 160 cestujících vyhrožoval, že na palubě odpálí bombu. Muže se podařilo vyvést z letadla a zásahový tým u něj žádnou…

Jul 26

Radikální islamisté začali podřezávat křesťany ve Francii: Bojovníci IS zabili kněze přímo v kostele!

eXtra.cz

Dva bojovníci Islámského státu přepadli kostel nedaleko francouzského města Rouen. V kostele bylo drženo několik osob, kněz je bohužel po smrti. Útočníci ho podřízli. Další návštěvník kostela je těžce poraněn a bojuje o život. Po smrti…

Feb 18

Islámský stát chce vyrobit špinavou bombu. Radioaktivní materiál ukradl Američanům

eXtra.cz

Islámský stát dal o sobě opět vědět. Podle všeho teroristé získali radioaktivní materiál, který se dá použít na výrobu špinavé bomby. A celý svět se teď děsí toho, co bude následovat.

Nov 17

Veškeré lety v ohrožení! Bojovníci Islámského státu dostanou bombu do každého letadla, naznačili Rusové

eXtra.cz

Pokud se chystáte někam letět, tak nejste v bezpečí. Zdá se, že radikální bojovníci Islámského státu jsou schopni dostat bombu do každého letadla. Naposledy se jim to povedlo, když propašovali trhavinu do ruského stroje, který explodoval…

Nov 8

Na palubě letadla, které letělo z Egypta do Ruska, explodovala bomba. Byla to vražda 224 lidí!

eXtra.cz

Za pádem ruského letadla Airbus A-321 s 224 lidmi na palubě stojí bomba. Jsou o tom přesvědčeni vyšetřovatelé, kteří prohlédli černé skříňky. Kdo je za útok na letadlo odpovědný?

Oct 31

Letecké neštěstí! Spadlo letadlo s 224 lidmi, kteří se vraceli z dovolené v Egyptě!

eXtra.cz

Letadlo s 224 lidmi na palubě mířící do Ruska se krátce po odletu z egyptského Šarm aš-Šajchu ztratilo z radarů. Egyptské úřady uvedly, že letadlo se zřítilo v centrální části Sinajského poloostrova.

Sep 11

Totální porobení se, nebo poprava. IS vydal pravidla pro křesťany, kteří přežijí teror

eXtra.cz

Buď otroctví, nebo rovnou smrt. Tak by se dal stručně charakterizovat soupis pravidel, která pro křesťany vydal Islámský stát. Džihádisté počítají s tím, že na dobytém území nechají některé křesťany žít, ale nebude to zadarmo.

Sep 5

Rusko vyhlásilo boj Islámskému státu! Pokud bude IS poražen, je to facka do Obamovy tváře

eXtra.cz

KOMENTÁŘ: Vladimir Putin se rozhodl, že v Sýrii bude bojovat proti Islámskému státu. A svět neví, zda mu má tleskat. Proti Islámskému státu totiž chce bojovat ten zlý Putin, který přece rozvrátil celou Ukrajinu.

Feb 15

Teroristé z Islámského státu popravili 21 rukojmí. Zemřeli proto, že to byli křesťané

www.extra.cz

Koptští křesťané z Egypta byli uneseni v Libyi, kde je pak popravili islámští radikálové. Zemřelo jich jednadvacet, video s hromadnou vraždou dali pak samozřejmě na internet.