English

Paráda! Italská topmodelka přijela do Cannes ukázat svá nahá prsa. A opravdu to udělala

Super.cz

Ještě před několika lety oběhla svět zpráva, že italské topmodelce Biance Balti (33) museli grafici 'přifouknout' prsa, když se nechala nafotit na obálku Playboye. Tuhle super krásku to od té doby muselo mrzet.

More from Super.cz

Mar 7

Ukáže leccos, obličej ale ne: Modelka vydělává sdílením anonymních sexy fotek. Nabízejí jí miliony, aby ukázala tvář

Super.cz

Lucy Lemon se živí tím, že posílá lidem sexy fotky nebo videa, na kterých však neukáže tvář. A dokáže je tím pořádně navnadit. A to dokonce tolik, že jí nabízejí balíky peněz, aby odhalila svou identitu.

Sep 5

O tuhle sexy modelku přišel pupkatý miliardář. Svůdná Italka vystavila na pláži tělo v bikinách

Super.cz

Italská modelka Elisabetta Gregoraci (41) si užívá plážové radovánky se svým jedenáctiletým synem Nathanem, kterého má s italským miliardářem Flavio Briatorem (71). Na jedné z italských pláží si dopřává pohodový relax a všem ukazuje, že se…

Aug 8

Italská modelka, která nahrála, jak ji obtěžuje Weinstein, se slunila v bikinách: Trčící žebra moc sexy nebyla!

Super.cz

Italská modelka a finalistka Miss Itálie Ambra Gutierrez (28) je nadšená, že už se po koronavirových restrikcích aspoň načas konečně otevřely pláže v Miami. Půvabná modelka toho hned využila a svlékla se do bikin.

Mar 20

Sexy póza a síťované punčocháče: Tuhle kombinaci tentokrát nepředvádí modelka, ale slavný zpěvák

Super.cz

O tom, že má Harry Styles (26) opravdu unikátní módní styl, jsme se přesvědčili už třeba na loňském Met Gala, kam přišel v botách s podpatky a jeho ucho zdobila perlová náušnice. Teď to dovedl ještě dále.

Nov 17

Kolik toho ještě ukáže? Sexy modelka Bella Hadid na snímku ze zákulisí focení odhalila hodně kůže

Super.cz

se nestydí odhalit před objektivem fotoaparátu. Nedávno se na Instagramu pochlubila archivními snímky z focení pro magazín Pop. Pózovala pouze v kožené bundě a kalhotkách. Pod rozepnutou bundou neměla nic, a tak nechala vykukovat své…

Nov 17

Tuhle sexy kovbojku si hýčká Leo DiCaprio. Mladá modelka (21) rozhodně ví jak pózovat v bikinách

Super.cz

Camile Morrone (21) není cizí svět modelingu. Znovu to dokázala v kampani pro značku džínů, pro kterou pózovala v sexy outfitech, ale také v bikinách s kovbojským kloboukem.

Oct 15

Fotbalový bouřlivák Limberský se bude ženit! Požádal o ruku tuhle sexy modelku

Super.cz

Modelka Lenka Olbertová se bude podruhé vdávat. O víkendu ji požádal po skoro dvouleté známosti o ruku její partner, fotbalista David Limberský, kvůli kterému opustila manžela Šimona Leitnera. Zásnuby se konaly v luxusním resortu nedaleko…

Jun 15

Jedenáct let od zvolení nejkrásnější Češkou se skoro nezměnila. Tuhle sexy modelku budeme vídat zase o něco více

Super.cz

Kateřině Sokolové (29); v následujících několika týdnech opět mnohokrát uslyšíme.

Feb 22

Americká sexy modelka se zálibou ve svlékání opět nezklamala: Čistě přírodní ňadra skrývala jen pod rukama

Super.cz

už zase vyrazila do práce, což znamená, že se její fanoušci opět mají na co dívat!

Dec 27

I boubelka může mít sexy fotky: Nejkorpulentnější česká moderátorka nafotila tuhle parádu v negližé

Super.cz

Moderátorka Aneta Christovová se pokoušela hubnout s více méně žádnými výsledky. Se svojí figurou se už smířila a bere ji spíš jako klad. Jako boubelka se prezentuje i ve svých projektech, kterými dodává sebevědomí ženám při těle.

May 26

Paráda! Italská topmodelka přijela do Cannes ukázat svá nahá prsa. A opravdu to udělala

Super.cz

Ještě před několika lety oběhla svět zpráva, že italské topmodelce Biance Balti (33) museli grafici 'přifouknout' prsa, když se nechala nafotit na obálku Playboye. Tuhle super krásku to od té doby muselo mrzet.

May 21

Modelka s luxusním hrudníkem nezklamala: V Cannes zapózovala nahoře bez

Super.cz

na Azurové pobřeží se samozřejmě nemohl obejít bez odhalování. Na červený koberec nahá přijít nemohla, ale v hotelovém pokoji se postarala o žhavou podívanou.

Mar 10

Pro pánský časopis by se už nesvlékla a je to velká škoda: Sexy Belohorcová má i v 41 letech co ukázat

Super.cz

oslavila v únoru 41. narozeniny a stále se udržuje v super kondici. I když už je focení sexy fotografií minulostí a nyní se věnuje především svým dvěma dětem, pořád je v parádní formě.

Nov 6

Torontská královna krásy se nesvléká jen pro Playboy: Sexy modelka odhodila horní díl plavek a takto pózovala na americké pláži

Super.cz

Patří k nejkrásnějším kanadským fotomodelkám a nemá nouzi o hodně žhavé pracovní zakázky. Půvabná modelka Charlie Riina tentokrát nafotila další svůdnou kampaň určenou pro billboardy kalifornské značky balených vod.

Jun 27

Populární americký zpěvák má doma tuhle pohublou modelku: Podívejte se, jak v bikinách chrastí kostmi na pláži

Super.cz

Americký zpěvák Robin Thicke (39) si po rozvodu s herečkou Paulou Patton nabrnkl teprve jednadvacetiletou modelku April Love Geary.

Jan 21

Modelka kyprých tvarů poprvé na obálce pánského časopisu. Je to paráda!

Super.cz

Modelka Robyn Lawley (26) pokořila další pomyslnou metu, když ženské tvary dokázala dostat až na obálku jednoho z nejznámějších pánských magazínů. A není pochyb, že takový šmrnc jí mohou hubeňourky jen tiše závidět...

Jun 12

Drobná ňadérka se jí v sexy podprsence zase zvětšila: Hvězdná modelka udělala parádu i s hrudníkem připomínajícím plochou dráhu

Super.cz

patří k nejznámějším andílkům Victoria's Secret. Kočička z Jihoafrické republiky už několik let patří ke stálicím této značky spodního prádélka a nesmí chybět v žádném aktuálním katalogu.

May 15

Víme jako první: Tuhle ženu vzal Leoš Mareš na pohádkový výlet na festival do Cannes

www.super.cz

Celý český a potažmo i slovenský bulvární svět neřeší v těchto dnech nic jiného, než s kým vyrazí

Mar 15

Neuvěříte, že tuhle ohnivou Španělku v sexy prádle museli přemlouvat, aby se stala modelkou: Dnes je andílkem Victoria´s Secret

www.super.cz

Stát se jedním z andílků značky luxusního spodního prádla Victoria´s Secret, fotit žhavé kampaně a projít se po mole na jedné z nejprestižnějších světových přehlídek, to vše je snem každé modelky.