English

Ariana se po teroru vrací do Manchesteru. Vyprodáno za šest minut

Týden.cz

Zpěvačka Ariana Grande se po útoku vrátila do Manchesteru. V britské městě uspořádá 4. června v Old Trafford Cricket Ground benefiční koncert věnovaný obětem bombového útoku.

More from Týden.cz

Aug 2

Ariana Grande bude mít virtuální koncert ve Fortnitu

www.tyden.cz

Další z řady koncertů ve hře Fortnite se zhostí popová americká zpěvačka Ariana Grande. Uskuteční se 7. a 8. srpna přičemž časy potěší i fanoušky u nás.

Oct 11

Několik lidí pobodáno. V Manchesteru došlo k útoku nožem

UVNITŘ VIDEO. Pět lidí utrpělo bodná zranění při pátečním incidentu v nákupním centru v severoanglickém Manchesteru. Všechny zraněné záchranáři převezli do nemocnice, uvedla místní policie na twitteru.

Jan 30

Zpěvačka Ariana Grande si na ruku omylem nechala vytetovat slova "barbeque grill"

sedmicka.tyden.cz

Zpěvačka Ariana Grande je na vrcholu své kariéry. Kromě hudby a fenomenálního hlasu jí k tomu dopomohly i četné skandály, díky kterým plní stránky časopisů. Kvůli čemu zaujala tentokrát? Nechala si na ruku vytetovat nápis v japonštině,…

Jan 1

Muž pobodal v Manchesteru tři lidi, zadržela ho policie

Týden.cz

Muž vyzbrojený kuchyňským nožem pobodal v pondělí večer v centru Manchesteru na stanici železnice a tramvaje tři osoby - muže, ženu a policistu. Informoval o tom zpravodajský server BBC. Policie následně potvrdila, že útok vyšetřuje jako…

Nov 6

Plánovali útok na Macrona, šestici lidí zadržela policie

Šest lidí zadržela v úterý ráno francouzská policie pro podezření, že plánovali útok na prezidenta Emmanuela Macrona. S odvoláním na zdroj z vyšetřování o tom informovala agentura AFP, podle které mají zadržení vazby na krajní pravici.

May 21

Ze smrti fanoušků se nikdy nevzpamatuji, pláče Ariana Grande

sedmicka.tyden.cz

Rok trvalo, než se populární zpěvačka Ariana Grande pustila do nové hudební tvorby. Hrůzný zážitek, kdy na jejím koncertu v Manchesteru došlo k teroristickému útoku a o život přišlo 22 mladých lidí, se slzami v očích popsala magazínu Times.

Jul 13

Zpěvačka Ariana Grande se stala čestnou občankou Manchesteru

www.tyden.cz

Britské město Manchester udělilo ve středu čestné občanství americké zpěvačce Arianě Grande.

Jun 7

Policie zadržela dva muže kvůli útokům v Manchesteru a v Londýně

Britská policie v rámci vyšetřování nedávných teroristických útoků v Manchesteru a v Londýně zadržela další dva muže.

Jun 5

One Love Manchester. Na koncertě Grandeové se sešlo 50 tisíc lidí

Týden.cz

V britském Manchesteru, který se stal před dvěma týdny terčem teroristického útoku, se v neděli sešlo přes 50 tisíc lidí na charitativním koncertě americké zpěvačky Ariany Grandeové.

Jun 4

Koncert v Manchesteru uctil oběti útoků teroristů

Za přísných bezpečnostních opatření se v Manchesteru odehrál koncert na podporu obětí teroristického útoku, při kterém před dvěma týdny v tomto anglickém městě zahynulo 22 lidí. Hudební vystoupení se konalo v napjaté atmosféře po nočním…

Jun 3

Zpěvačka Grande navštívila děti zraněné při teroru na koncertě

Americká popová zpěvačka Ariana Grandeová v pátek v manchesterské dětské nemocnici nečekaně navštívila své mladé fanoušky zraněné při nedávném teroristickém atentátu na jejím koncertě v tomto anglickém městě. Grandeová podepisovala trička…

Jun 1

Ariana se po teroru vrací do Manchesteru. Vyprodáno za šest minut

Týden.cz

Zpěvačka Ariana Grande se po útoku vrátila do Manchesteru. V britské městě uspořádá 4. června v Old Trafford Cricket Ground benefiční koncert věnovaný obětem bombového útoku.

May 26

Ariana Grandeová se vrátí do Manchesteru, aby znovu zazpívala

Týden.cz

Americká zpěvačka Ariana Grandeová v pátek slíbila, že se vrátí do Manchesteru a uspořádá tam benefiční koncert.

May 24

Útok v Manchesteru má na svědomí celá síť lidí, míní policie

Britská policie je přesvědčena o tom, že za pondělní teroristický útok v Manchesteru je odpovědná celá skupina lidí.

May 23

Mayová: Útok v Manchesteru mohlo mít na svědomí více lidí

Podle britské premiérky Theresy Mayové je možné, že do pondělního teroristického útoku v Manchesteru byla zapletena větší skupina osob.

Aug 25

Při útoku na Americkou univerzitu v Kábulu zemřelo 12 lidí

Při středečním útoku na Americkou univerzitu v Kábulu zahynulo celkem 12 lidí, z toho sedm studentů, tři policisté a dva členové ochranky. Oznámila to ve čtvrtek afghánská policie.

May 5

Policie honila pašeráky lidí na dálnici, jeden mrtvý

Smrtí jednoho člověka a zraněním dalších osob skončila ve čtvrtek ráno na dálnici v severní Francii honička, při níž belgická policie pronásledovala auto podezřelé z pašování migrantů.

Dec 28

Nutnost? Americká policie zastřelila bezmála 1000 lidí

Týden.cz

Policie ve Spojených státech v letošním roce zastřelila téměř tisíc lidí. Jde o počet, který pravděpodobně rozdmýchá už tak dost vášnivou diskusi o brutalitě americké policie.

Aug 28

Mrtvých běženců bylo podle policie 71, včetně žen a dětí

Týden.cz

V nákladním voze nalezeném ve čtvrtek na východě Rakouska byla těla 71 běženců, mezi nimi byly čtyři děti. Na tiskové konferenci to oznámil šéf policie rakouské spolkové země Burgenland Hans Peter Doskozil. Již ráno rakouské ministerstvo…

Aug 20

Bangkok: za útokem stojí podle policie nejméně deset lidí

Do bombového atentátu v Bangkoku bylo zapojeno nejméně deset lidí a byl dlouho dopředu plánován, řekl šéf thajské policie Somjot Pumpanmuang. Thajsko zároveň požádalo o spolupráci při pátrání po pachatelích nejhoršího bombového útoku na…