Čeština

Nový Hyundai Kona je konečně venku. Bude i s pohonem 4x4

Deník.cz / Auto

Po nekonečném postupném odhalování Hyundai konečně oficiálně představuje své nové malé SUV Kona. Přináší odvážný design, přehršel nových technologií a bude dostupné i s pohonem 4x4.

Více z Deník.cz / Auto

2. 1.

Tiše a ochotně. Test elektrické varianty Hyundai Kona s českým původem

Deník.cz / Auto

Nová generace modelu Hyundai Kona se už konstruovala především jako elektromobil. A právě tato verze se vyrábí pro evropské zákazníky v České republice. Před sepsáním recenze jsem ji prověřil také v šumavských kopcích.

6. 12.

Malý a levný elektromobil Hyundai dorazí do Česka za rok. S cenou do 540 tisíc

Deník.cz / Auto

Během let 2024 a 2025 by se na trhu měla objevit řada cenově poměrně dostupných elektromobilů. Jedním z nich se stane model Casper, který dorazí již v posledním čtvrtletí příštího roku.

31. 10.

Teď už je opravdu rodinná! Test nové generace Hyundai Kona

Deník.cz / Auto

Spalovací verze vozu Hyundai Kona se vyrábějí v Koreji, zatímco ty elektrické v České republice. Kupodivu jsem ale nejdříve na test získal variantu se zážehovou šestnáctistovkou, automatickou převodovkou a pohonem všech kol.

7. 10.

Využitelnost skvělá, dojezd potěší: První jízda s novým Hyundai Kona electric

Deník.cz / Auto

V okolí místa, kde tento vůz vzniká, tedy v nošovické továrně koncernu Hyundai, mohli tuzemští novináři poprvé vyzkoušit novou generaci elektrické Kony.

11. 9.

Elektrická Kona z Nošovic v druhé generaci nezdražila. Slabší verze postačí

Deník.cz / Auto

Zatímco automobily se spalovacími motory vždy při příchodu nových generací zdražují, v případě následovníků elektrických vozů tomu tak být nemusí. Příkladem je nová generace v Česku vyráběného modelu Hyundai Kona Electric

30. 5.

Hyundai Kona míří na český trh. Známe ceny

Deník.cz / Auto

Větší, dospělejší a vybavenější Hyundai Kona se představil o uplynulém víkendu na motoristické slavnosti Legendy. Veřejnost ho tak mohla poprvé spatřit a právě teď jej může i poprvé objednat. Na trh totiž přichází spalovací a hybridní…

21. 12.

Nový Hyundai Kona hodně povyrostl. Půjde koupit i se spalovacími motory

Deník.cz / Auto

Hyundai Kona si v právě končící generaci udělal v Evropě dobré jméno. Například u elektrické verze oceňovali zákazníci dlouhý reálný dojezd.

14. 7.

Hyundai má nový elektromobil. Poznáte ho podle kachního ocasu

Deník.cz / Auto

Podobný prvek jako kdysi Porsche "nadělilo" svému slavnému sportovnímu modelu 911 Carrera RS 2.7 najdeme také na zádi nejnovějšího elektromobilu značky Hyundai.

12. 4.

Hyundai prý chystá změnu designu. Slibuje rozmanitost

Deník.cz / Auto

Rozmohl se nám ve světě aut takový nešvar. Velká spousta automobilek si stanoví jednotný designový směr a následně vypadají všechna auta stejně. Uvědomuje si to třeba i šéfdesignér automobilky Hyundai Luc Donckerwolke, který ovšem tvrdí,…

27. 2.

Hyundai ukázal Konu Electric. Na jedno nabití prý ujede až 470 kilometrů

Deník.cz / Auto

Korejská automobilka se rozhodla v Evropě nabízet už v pořadí druhý elektromobil. Po modelu Ioniq přichází i čistě elektrická verze crossoveru Kona. Kromě lehce poměného designu a elektrického pohonu však model přináší i pár dalších…

22. 1.

TEST: Vzhledem Hyundai Kona rozhodně zaujme. Ale co dál?

Deník.cz / Auto

Hyundai nedávno představil své nejmenší SUV zvané Kona, do něhož vkládá velká očekávání. Vyzkoušeli jsme verzi s litrovým tříválcem a pohonem předních kol.

17. 10.

Hyundai Kona vjíždí na český trh. Podívejte se, kolik stojí

Deník.cz / Auto

Model Kona jihokorejské automobilky Hyundai je dalším z mnoha přírůstků do segmentu malých SUV modelů. Odvážně designovaný crossover už má svoje ceny, a přestože není zrovna levný, lze si jej dopřát se solidní výbavou a dokonce i s…

13. 6.

Nový Hyundai Kona je konečně venku. Bude i s pohonem 4x4

Deník.cz / Auto

Po nekonečném postupném odhalování Hyundai konečně oficiálně představuje své nové malé SUV Kona. Přináší odvážný design, přehršel nových technologií a bude dostupné i s pohonem 4x4.

3. 6.

Hyundai poprvé ukázal svoje nové malé SUV. Kona zaujme čtyřokou tváří

Deník.cz / Auto

Automobilka Hyundai už delší dobu láká na premiéru svého nového malého SUV. Tentokrát ale konečně nabídla fotografie, které ukazují jeho design.

10. 5.

Hyundai neuhlídal svoje nové malé SUV. Takhle vypadá Kona

Deník.cz / Auto

I když se Hyundai snaží svoje nové SUV Kona odhalovat postupně, už teď si očekávanou novinku můžeme prohlédnout celou. Někomu se totiž podařilo dokončený vůz nafotit při natáčení reklamy v Portugalsku. A jak se dalo předpokládat, novinka…

28. 4.

Hyundai pomalu odhaluje své malé SUV. Kona světly připomene i škodovky

Deník.cz / Auto

Práce na malém crossoveru pokračují v Hyundai na plné obrátky. Nyní značka opět ukázala kousek designu očekávané novinky a zdá se, že auto dostane velmi podobné rozmístění předních světlometů, jako mají SUV domácí Škody.

4. 1.

Nošovická automobilka Hyundai hlásí výrobní rekord

Deník.cz / Auto

Nošovický výrobce automobilů Hyundai vyrobil loni 358 400 aut, což je nejvíce v historii závodu. Oproti loňsku jde o bezmála pětiprocentní nárůst, v Hyundai překročili plán o 2,4 procenta. Rekordní čísla hlásí i Škoda Auto a kolínska TCPA.

4. 1.

Automobilkám Hyundai a Kia se nepodařilo splnit prodejní cíle

Deník.cz / Auto

Odbyt největší jihokorejské automobilky Hyundai Motor a její sesterské společnosti Kia Motors v loňském roce stagnoval. Firmy tak poprvé od světové finanční krize nesplnily své prodejní cíle. Hyundai vyrábí automobily rovněž v České…

5. 11.

Automobilka Hyundai vytvořila samostatnou luxusní značku Genesis

Deník.cz / Auto

Jihokorejská automobilka Hyundai Motor se rozhodla vytvořit samostatnou značku Genesis pro luxusní vozy. Firma doufá, že nová značka podpoří její zisky a posílí její pozici na rychle rostoucím trhu s luxusními automobily.

28. 3.

Hyundai omladil ix20. Malé MPV dostalo novou převodovku a úspornější motory

www.denik.cz

Oblíbené malé MPV od Hyundai prošlo modernizací, která kromě omlazeného vzhledu zahrnuje novou převodovku či upravené motory.