English

Hyundai Kona přijíždí oficiálně. Má funky design a zcela novou platformu

Auto.cz

Nabídka kompaktních crossoverů se brzy rozšíří o novinku automobilky Hyundai. Do boje s konkurenty vyráží v neotřelém designu.

More from Auto.cz

Jan 27

Hyundai a Kia by mohly nabídnout mini SUV, menší než Kona a Stonic

Auto.cz

Korejské značky už malá SUV nabízejí, prostřednictvím modelu Hyundai Kona a Kia Stonic. Zvažují však ještě menší takové modely.

Jan 4

Nošovická automobilka Hyundai vyrobila loni 340.300 automobilů

Auto.cz

Automobilka Hyundai vyrobila loni ve svém závodě v Nošovicích na Frýdecko-Místecku 340.300 aut.

Dec 27

Elektrické autobusy VDL Citea Electric míří do Amsterdamu

Auto.cz

Společnost VDL Bus & Coach dodá společnosti GVB, provozující hromadnou dopravu osob v Amsterdamu, celkem 31 elektrických autobusů Citea SLF-120 Electric a Citea SLFA-180 Electric.

Jul 27

Hyundai Kona 1.0 T-GDI – Designová iKona?

Auto.cz

Tvary hyundaiů se v posledních letech dost uklidnily, o to víc extravagantní kona šokuje. Lidi jednoznačně rozděluje na „líbí“, nebo „nelíbí“. Pokud ano, přichází otázka, jak malý crossover funguje. Odpovíme testem litrového tříválce s…

Jul 3

Extravagantní Hyundai Kona už koupíte i s dieselem. Kolik stojí coby čtyřkolka s automatem?

Auto.cz

Městské SUV bylo doposud k mání jen se dvěma motory. Nyní se k nim připojuje známá šestnáctistovka CRDi se dvěma výkony a možnostmi dvouspojky a pohonu všech kol.

May 18

Hyundai Kona se může stát dalším zástupcem sportovní divize N

Auto.cz

Nabídka vozů značky Hyundai, v jejichž názvu figuruje písmeno N, za nímž se ukrývá výkonná pohonná jednotka, sportovní podvozek a agresivnější vizáž, se může rozšířit o SUV Kona.

Feb 27

Hyundai Kona Electric: Elektrický crossover má ještě výraznější design a sympatický dojezd

Auto.cz

Světu se ukázala nová varianta crossoveru Hyundai Kona. Tentokrát jde o elektromobil, jenž má zamířeno na výstavní premiéru v Ženevě. Vše podstatné se ale dozvídáme už nyní.

Feb 9

Elektrický Hyundai Kona uvidíme ještě před Ženevou. Kdy a kde?

Auto.cz

SUV na elektřinu vycházející z extravagantního modelu Kona spatříme ještě před březnovým autosalonem v Ženevě. Automobilka jej ukáže online.

Dec 15

Euro NCAP 2017: Hyundai Kona – Pět hvězd pro SUV se zábavnou vizáží

Auto.cz

Hyundai Kona přitahuje pozornost především díky svému netradičnímu designu, ale vedle svého vzhledu může nyní zaujmout i hodnocením organizace Euro NCAP.

Oct 31

Nošovická automobilka Hyundai má nového prezidenta

Auto.cz

Novým prezidentem závodu Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC) v Nošovicích na Frýdecko-Místecku se dnes stal Jang Dong-hwan.

Oct 16

Další malé SUV vstupuje na trh. Podivný Hyundai Kona není levný

Auto.cz

Excentricky tvarované SUV vstupuje na trh v úvodní edici Best of Kona, která láká na bohatou výbavu. K dispozici jsou ale i běžné verze.

Sep 12

Hyundai Kona poprvé naživo: Hodně excentrické SUV!

Auto.cz

Hyundai se chce do roku 2021 stát největší asijskou značkou v Evropě. Pomoci k tomu má i nové malé SUV, které bude chtít lákat na hodně asijský design.

Jun 20

Kia Stonic oficiálně: Hyundai Kona má pohlednějšího sourozence

Auto.cz

Zatímco Hyundai nás na příchod crossoveru Kona důkladně připravoval, odvozená Kia Stonic přišla jako blesk z čistého nebe. A je to příjemné překvapení.

Jun 13

Hyundai Kona přijíždí oficiálně. Má funky design a zcela novou platformu

Auto.cz

Nabídka kompaktních crossoverů se brzy rozšíří o novinku automobilky Hyundai. Do boje s konkurenty vyráží v neotřelém designu.

Jun 2

Hyundai Kona poprvé odhaluje svůj vzhled. Také Korejci budou mít čtyřočko

Auto.cz

Nové korejské SUV nabídne nekonvenční design podobně jako konkurenční Nissan Juke. Řešení přídě se však podobá Citroënu C3 Cactus.

Apr 3

Hyundai Kona: Rýsuje se rival juku

Auto.cz

Hyundai co nevidět představí další SUV, respektive crossover, tentokráte subkompaktní, zacílený na modely Juke, Captur, C-HR a jim podobné.

Aug 26

Detroit Electric plánuje elektrický sedan a SUV

Auto.cz

Detroit Electric podobně jako Tesla Motors, od níž se silně distancuje, nejprve představil sportovní elektromobil a nyní začíná pracovat na vlastním sedanu a SUV.

Jun 10

Nošovické automobilce Hyundai se poprvé propadl zisk

Auto.cz

Ze severomoravské fabriky Hyundai poletí do mateřské Jižní Koreje dividenda více než devět miliard. Zisk je však výrazně tenčí než o rok dřív.

Jan 4

Automobilkám Hyundai a Kia se nepodařilo splnit prodejní cíle

Auto.cz

Odbyt největší jihokorejské automobilky Hyundai Motor a její sesterské společnosti Kia Motors v loňském roce stagnoval. Firmy tak poprvé od světové finanční krize nesplnily své prodejní cíle. Hyundai vyrábí automobily rovněž v České…

Oct 23

Automobilce Hyundai klesl čtvrtletní zisk o 23 procent

Auto.cz

Důvodem nižšího zisku je především váznoucí prodej v Číně a nedostatek nových modelů SUV.