English

Představitelka novodobé Angeliky není žádná stydlivka: V nové roli se postarala o hodně pikantní podívanou

Super.cz

Navázat na markýzu andělů se jí v roce 2013 příliš nepodařilo, francouzská herečka Nora Arnezeder však s drážděním před kamerou nepřestává. V televizním seriálu Riviera oproti Angelice dost přitvrdila.

More from Super.cz

Jan 4

Herci z Romea a Julie žalují Paramount o 11 miliard! Před 55 lety je v 15 a 16 letech ukázali ve filmu nahé

Super.cz

Představitelé hlavních rolí z filmové adaptace Romea a Julie z roku 1968 Olivia Hussey a Leonard Whiting žalují filmovou společnost Paramount o 500 milionů dolarů. V přepočtu 11,3 miliardy korun požadují za to, že je tehdy ‚donutili‘ k…

Nov 29

Zemřel legendární australský herec z filmu Krokodýl Dundee. Bylo mu 68 let

Super.cz

Ve věku 68 let zemřel australský herec David Gulpilil. Od roku 2017 se potýkal s rakovinou plic. Zprávu oznámil premiér Jižní Austrálie Steven Marshall.

Sep 6

Ve věku 88 let zemřel legendární francouzský herec Jean-Paul Belmondo

Super.cz

Profesionál, Muž z Ria, Zvíře, Muž z Acapulca a hvězda desítek dalších filmů odešla do hereckého nebe. Jean- Paul Belmondo zemřel ve věku 88 let.

Oct 23

Slavná herečka po letech v kostýmu Cruelly de Vil. „Homemade“ verze je děsivější než ty filmové

Super.cz

Herečka Glenn Close si připomněla roli štěněčí kůže chtivé návrhářky Cruelly de Vil. Tentokrát ovšem neměla k dispozici tým kostymérů a maskérů, ale jen to, co si sama sehnala, například v obchodě s žertovnými předměty, a co dům dal.…

Jun 26

Po dceři Johnnyho Deppa sbalil mladý herec (24) další sexy kočku: Takhle si užíval s o šest let starší herečkou

Super.cz

Timothée Chalamet (24) budí pozornost nejen hereckými výkony, ale také svým milostným životem. V dubnu, po více než ročním vztahu s dcerou Johnnyho Deppa Lily-Rose (20), začal prohlašovat, že je single. Ani to už ale zjevně není jeho…

Jul 13

Zemřela herečka ze slavného fantasy filmu. Nečekaně a v pouhých 52 letech

Super.cz

Americká herečka Stephanie Niznik zemřela ve svých dvaapadesáti letech koncem června v Kalifornii, informoval filmový magazín Variety. Příčina smrti nebyla oznámena, média její smrt označují za „nečekanou“.

Mar 14

Hollywoodský herec, který byl nařčený ze sexuálních zločinů, sbalil o 15 let mladší herečku. Takhle jí to sluší v bikinách

Super.cz

Herec James Franco (40) si na vážné vztahy příliš nepotrpí, ale vypadá to, že jenom potřeboval najít tu pravou. S herečkou Isabel Pakzad (25) je to zatím jiná písnička. Poprvé se o jejich vztahu začalo spekulovat na konci roku 2017, ale…

Aug 31

Herec z dětských filmů a známý dabér je po smrti: Ve 39 letech spáchal sebevraždu

Super.cz

Herec a dabér Jan Kalous, který svůj hlas propůjčil Kevinovi McCallisterovi z populární komediální série Sám doma, je po smrti. Bylo mu pouhých 39 let.

Jun 9

Zemřela herečka (✝90), kterou před 56 lety ve filmu svedl James Bond

Super.cz

S první bondovkou Dr. No je spojována především Ursula Andress, ale agent 007 se nikdy s jednou milenkou nespokojil. V roce 1962 Sean Connery na stříbrném plátně svedl i Eunice Gayson, která se navíc ve filmu objevila jako první.

Aug 28

Francouzský film přišel o slavnou herečku (✝79), jejíž přednosti režiséři často využívali v postelových scénách

Super.cz

Příbuzní potvrdili úmrtí francouzské herečky Mireille Darc. Podívejte se v galerii na záběry z filmů zachycující její krásu.

May 12

Legendární herečka se po 15 letech vrátila k filmu: Na premiéře ji zastínila robustní kolegyně s plus-size dekoltem

Super.cz

Komedie Dámská jízda spojuje Goldie Hawn s oplácanou Amy Schumer, která hraje její dceru. I když se legendární komička objevila před kamerou po dlouhých patnácti letech, vrcholem premiéry byl bujný dekolt její kolegyně.

May 3

Tři měsíce před dovršením stovky zemřela herečka, která natáčela filmy už ve 30. letech minulého století

Super.cz

Jedna z nejdéle žijících pamětnic Hollywoodu uzavřela svou životní pouť krátce před 100. narozeninami, jež by oslavila v červenci. Lorna Gray skonala ve svém domě v losangeleské čtvrti Sherman Oaks.

Feb 1

Takhle dnes vypadá herečka, která před 10 lety ve filmu ztvárnila milenku Karla Rodena

Super.cz

Slovenskou herečku Danicu Jurčovou známe z české kinematografie poměrně dobře. Díky romantickému seriálu O ztracené lásce, filmu Milenci a vrazi, ale hlavně snímku Bestiář, v němž ztvárnila hlavní ženskou roli a kde jejím hereckým…

Nov 30

Před 15 lety si zahrála v kontroverzním filmu plném drsné erotiky: Takhle vypadá známá herečka dnes

Super.cz

Na udílení Gotham Awards překvapivě bodovala francouzská herecká legenda Isabelle Huppert. Třiašedesátiletá herečka je stále plná šarmu a směle konkuruje výrazně mladším filmovým hvězdám.

Oct 24

Zemřela herečka (✝96) z Hitchcockova filmu, která dala po čtyřech letech slávy přednost rodině

Super.cz

Kariéra Kathryn Adams byla velmi krátká, ale přesto padla do oka i Alfredu Hitchcockovi, který ji obsadil do svého filmu Sabotér. Herečka, která se na stříbrném plátně naposledy objevila v roce 1946, skonala ve věku 96 let.

Aug 5

Zemřel herec z kultovního filmu Big Lebowski, manželku přežil o 29 let

Super.cz

V úterý navždy odešel americký herec David Huddleston (✝85), jehož proslavil především snímek Big Lebowski, kde ztvárnil hrdinu, jehož jméno je totožné s názvem filmu. Hollywoodský veterán by v září oslavil 86. narozeniny.

Jul 8

Slavná herečka jde proti proudu času: 20 let po premiéře oscarového filmu byste její věk neodhadli

Super.cz

Francouzská herecká hvězda Juliette Binoche (52) se na stříbrném plátně prosadila už v 80. letech minulého století. Uznávaná herečka po padesátce rozkvetla a úspěšně rozšiřuje svou už tak bohatou filmografii.

Jan 14

Takhle zbídačenou jste Táňu Pauhofovou ještě neviděli. Krásná slovenská herečka ve filmu zestárla o 20 let

Super.cz

Slovenská herečka Táňa Pauhofová (32) je na těchto fotkách k nepoznání! Ve skutečnosti velmi půvabná umělkyně na nich působí tak, jako by jí pomalu zvonil umíráček. Naštěstí za změnou jejího vzhledu stojí pouze natáčení nového filmu o…

Oct 7

Legendární herečka je kočka i v 77 letech: V novém filmu ale moc parády nenadělá

Super.cz

může díky atraktivní tváři úspěšně popírat svůj věk. Ve filmu Mládí ovšem vystupuje jako stárnoucí dáma, jíž necitlivé líčení záměrně přidává další léta.

Jul 14

To, že už 5 let spí s režisérem, jí k roli nepomohlo: Známou českou herečku partner do filmů neobsazuje

Super.cz

Herečka Martha Issová si nenechala ujít celý karlovarský festival. Žádný nový film tady maminka tříleté Františky ale nepředstavovala. "Vidíte, říká se, že pomůže, když spíte s režisérem, a já pořád nic," smála se Martha, s níž dorazil i…