English

Ochrnutý Michal Jančařík: Velký návrat na obrazovku!

Blesk.cz / Celebrity

Oblíbený moderátor počasí už na Barrandově dělá kamerové a technické zkoušky. „Celý tým TV Nova se na Michala moc těší,“ dodala Cimová.

More from Blesk.cz / Celebrity

Dec 3

Ochrnutý moderátor Michal Jančařík: Úplně nový život!

Diváci ho znají coby hlasatele počasí na Nově, jeho hlavní profesí bylo ale moderování. S tím ale už nadobro skoncoval. Polycystická nemoc ledvin, kvůli které musel podstoupit transplantaci a následně ochrnul, ho upoutala na invalidní…

Mar 10

Bývalý moderátor TV Nova jde před soud: Boura vinu nepřiznal! Za drogy mu hrozí 18 let basy

Blesk.cz / Celebrity

Šest lidí z 58, obviněných v rozsáhlé kauze pašování drog za miliardy, včera využilo dohody o vině a trestu. Jeden z obviněných, bývalý moderátor TV Nova Slávek Boura (57), mezi nimi chyběl.

Feb 25

Ochrnutý moderátor Michal Jančařík: Léčí ho v mentálních lázních!

Blesk.cz / Celebrity

Je to bojovník. Michal Jančařík (45), který se ocitl na vozíčku, to nevzdává. „Momentálně jsem už podruhé v Parapleti,“ řekl moderátor s tím, že za to vděčí Zdeňku Svěrákovi (84).

Aug 23

Ochrnutý moderátor Michal Jančařík: Život na vozíku ho mění k nepoznání!

Blesk.cz / Celebrity

V roce 2017 se mu život otočil o 180 stupňů. Moderátor Michal Jančařík (44) po transplantaci ledviny a dalších zdravotních potížích skončil na invalidním vozíku. I přes handicap se vrátil k moderování a dabování, a zapojil se zpátky do…

Jun 3

Ochrnutý Michal Jančařík: Z invalidního vozíku sedl za volant!

Po transplantaci ledviny moderátor počasí Michal Jančařík (42) ochrnul a musel se učit všechno znova. Teď ho nové začátky čekají i na silnici. Místo invalidního vozíku si teď sedá za volant.

Apr 4

Nova zametla s moderátorem Snídaně, který vtipkoval o smrti dětí!

Minulý týden během živého vysílání Snídaně s Novou Petr Říbal (31) vypustil z úst vtip, za který teď tvrdě zaplatil. Nova ho odstranila z obrazovky. Vrátí se ještě někdy?

Jul 24

Ochrnutý moderátor Michal Jančařík: Změnil nemocnici a vyráží na výlety po okolí!

Blesk.cz / Celebrity

Moderátor počasí na Nově Michal Jančařík (41) ukončil rehabilitaci v Kladrubech a přemístil se do rehabilitační nemocnice v Berouně, kde denně pod dohledem fyzioterapeutů dře. Jeho stav se natolik zlepšil, že si už několikrát vyjel po…

Jul 10

Petr Jančařík o ochrnutém synu Michalovi: Jeho stav je ambivalentní! Vrátí se na Novu?

Blesk.cz / Celebrity

Moderátor Petr Jančařík (65) promluvil o zdravotním stavu svého syna Michala Jančaříka (41), který po těžké nemoci a transplantaci ledvin skončil na invalidním vozíku. Vrátí se Michal do práce v televizi Nova, kde byl populární „rosničkou“?

Jul 5

Ochrnutý moderátor Jančařík: Pomohl mu »šaman« František! Přišel, když Michal ztrácel naději

Když nám jde o život, často bilancujeme a přemýšlíme, co bychom na sobě měli změnit. Výjimkou není ani ochrnutý moderátor Michal Jančařík (41), který dříve smýšlel spíše pragmaticky, a alternativní medicína mu nic neříkala. Teď se ovšem…

Jun 26

Ochrnutý Michal Jančařík: Velký návrat na obrazovku!

Blesk.cz / Celebrity

Oblíbený moderátor počasí už na Barrandově dělá kamerové a technické zkoušky. „Celý tým TV Nova se na Michala moc těší,“ dodala Cimová.

May 29

Ochrnutý moderátor počasí Michal Jančařík: Obrovská radost z prvního kroku!

Blesk.cz

Moderátor Michal Jančařík (41) má za sebou nejtěžší rok v životě. Kvůli nemoci musel na transplantaci ledviny a poté mu praskla céva. Kvůli vytékající krvi, která tlačila na míchu dokonce přestal chodit. Teď se ale učí znova chodit a…

Apr 4

Ochrnutý Michal Jančařík: Jsem na bodu nula

Blesk.cz

V žilách Michala Jančaříka (41) konečně začala proudit naděje! Ochrnutý moderátor počasí na Nově, který rehabilituje v Kladrubech, doufá, že brzy bude chodit o berlích.

Apr 2

Moderátor Michal Jančařík po zdravotních komplikacích: Měl nehodu na invalidním vozíku

Moderátor Počasí TV Nova Michal Jančařík (41) je po těžkých zdravotních problémech odkázán na invalidní vozík. A jak sám přiznal, už měl i nehodu. Stále však doufá, že se mu podaří znovu se postavit na nohy.

Jan 19

Ochrnutý moderátor počasí Michal Jančařík (41): Rozchodí ho v Kladrubech?!

Blesk.cz / Celebrity

Týdny náročných rehabilitačních cvičení čekají na Michala Jančaříka (41). Jak potvrdil exkluzivně Blesku, za pár dnů zamíří do zdravotního ústavu v Kladrubech, kde se učil znovu chodit i herec Pavel Nový (68). A úspěšně!

Jan 13

Ochrnutý moderátor Jančařík: Unavený úsměv s kapačkou v ruce! Jak na tom je, popsala kolegyně Mráčková

Blesk.cz

Nejsou jen kolegové, ale i přátelé. Moderátorka TV Nova Karla Mráčková (43) si našla čas, aby v nemocnici navštívila svého kolegu Michala Jančaříka (40). Ten po transplantaci ledviny a následných zdravotních komplikacích ochrnul od pasu…

Jan 8

Ochrnutý Michal Jančařík: Vánoce trávil doma! Přes protest lékařů

Blesk.cz

Nejkrásnější svátky v roce trávil doma. Manželka Diana nechala moderátora počasí na Nově Michala Jančaříka (41) potají převézt z motolské nemocnice domů do plzeňského domu. Navzdory nesouhlasu lékařů.

Jan 7

Děsivé zprávy z nemocnice: Moderátor Jančařík je ochrnutý od prsou dolů

Blesk.cz

Osud nemá slitování. Ochrnutí nováckého moderátora počasí Michala Jančaříka (41) se rozšířilo až k prsům. „Bude to běh na hodně dlouhou trať,“ říká o jeho uzdravení zdroj z nemocnice.

Nov 9

Moderátor Michal Jančařík: Po kolapsu ledviny mu praskla céva u míchy! Přestal chodit

Sympatický moderátor Počasí Michal Jančařík byl letos v létě v ohrožení života, po tom, co mu praskla ledvina. Když se vzápětí ukázalo, že se našel vhodný dárce, zdálo se, že má vyhráno. To by však nesměly nastat komplikace…

Jul 11

Moderátor Michal Jančařík sehnal dárce ledviny: Čeká ho rok utrpení! Počká na něj Nova?

Blesk.cz / Celebrity

Zkraje června vyšlo najevo, že se moderátor Michal Jančařík (41) potýká s vážnou chorobou ledvin, kvůli které bude muset na transplantaci. Teď Blesku poskytl exkluzivní rozhovor nejen o zdraví, ale i o tom, že nemoc u něj není tématem…

Jun 12

Moderátor počasí Michal Jančařík: Vážná nemoc! Transplantace

Blesk.cz

Novácký moderátor Počasí Michal Jančařík (40) se v poslední době viditelně změnil. Bohužel se ukázalo, že na vině je těžké onemocnění ledvin a novácký sympaťák bude muset podstoupit transplantaci.