English

Policie hledá svědky jízdy opilého řidiče. Kličkoval autem na D1, pak chtěl utéct

Jihlava - Policie hledá svědky nebezpečné jízdy opilého řidiče na Vysočině. Lidé, kteří jízdu na dálnici D1 v neděli před polednem viděli, byli autem ohroženi nebo mají záznam na kameře svého auta, mají volat na tísňovou linku 158.

More from EuroZprávy.cz / Zprávy z domova

Jan 17

Nehoda kamionu uzavřela dálnici D8 u Prahy

EuroZprávy.cz

Provoz na dálnici D8 poblíž Veltrus na Mělnicku byl dnes ráno obousměrně přerušen kvůli havárii kamionu přepravujícího krávy. Zvířata musí být přemístěna z havarovaného vozidla. Později byla dálnice ve směru na Ústí nad Labem otevřena, ve…

Oct 10

Dálnici D1 uzavřela nehoda několika kamionů u Prahy

EuroZprávy.cz

Čtyři vozidla se v úterý po poledni srazila na páteřní dálnici D1 ve směru do hlavního města. Policie ji musela uzavřít, na místě zasahovaly složky integrovaného záchranného systému.

May 5

Dálnici D1 ve směru na Prahu zablokovala nehoda kamionů

EuroZprávy.cz

Na 8. kilometru dálnice D1 se ve čtvrtek dopoledne srazily dva kamiony, které zcela zablokovaly dopravu ve směru na Prahu. Krátce po 11 byl provoz některými jízdními pruhy obnoven. Serveru EuroZprávy.cz to sdělila policejní mluvčí Vlasta…

Jan 10

Dálnici D1 u Říčan ráno uzavřela nehoda

EuroZprávy.cz

Nehoda dodávky a kamionu uzavřela dnes ráno v obou směrech dálnici D1 u Říčan nedaleko Prahy, neprůjezdná byla zhruba čtyři hodiny. Do částí havarovaných aut narazily další vozy, vše se podle policie obešlo bez vážnějších zranění.

Dec 16

Nehoda kamionu odpoledne zablokovala dálnici D1

Nehoda kamionu zablokovala dnes odpoledne dálnici D1 na Novojičínsku. Směr na Brno byl na téměř čtyři hodiny neprůjezdný. ČTK to řekla mluvčí moravskoslezské policie Eva Michalíková. Kamion podle ní havaroval pravděpodobně vinou počasí.

Dec 12

Dálnici D1 uzavřela nehoda kamionu, příčinou zřejmě počasí

EuroZprávy.cz

Dálnice D1 je kvůli nehodě kamionu na Karvinsku ve směru na Polsko uzavřena. Technika havarovanou soupravu vyprošťuje. Zatím není jasné, jak dlouho omezení potrvá. Příčinou nehody bylo asi počasí, v Moravskoslezském kraji od neděle vydatně…

Feb 14

Provoz na dálnici D1 ve směru na Prahu zastavila nehoda

Dálnice D1 směrem na Prahu je po nehodě na 94. kilometru průjezdná jedním jízdním pruhem. Vyplývá to z informací Národního dopravního informačního centra (NDIC). Dodávka tam narazila do nákladního auta po 09:30, provoz byl blokovaný skoro…

Dec 28

Dálnici D6 uzavřela hromadná nehoda, policie odkláněla dopravu

Dálnici D6 u Lubence na Lounsku dnes uzavřela ve směru na Prahu na zhruba čtyři hodiny hromadná nehoda kamionu a sedmi osobních aut.

Nov 22

Provoz na D1 na Brno zastavila na pět hodin nehoda na 124. kilometru

Provoz dálnice D1 na Vysočině byl dnes přes pět hodin ve směru na Brno zastavený kvůli hromadné nehodě na 124. kilometru. Podle mluvčí police Dany Čírtkové havarovala tři nákladní auta a osobní auto. Nikdo se nezranil, potvrdil ČTK mluvčí…

Nov 7

Policie prošetřuje Babiše kvůli jeho jízdě po dálnici D1

Policie vyzvala dosluhujícího premiéra Andreje Babiše (ANO) k podání vysvětlení v souvislosti s videem, na němž řídil vozidlo po nově rekonstruované dálnici D1 a její celkovou opravu popisoval.

Oct 31

Dálnici D1 blokovala hromadná nehoda na Vyškovsku

Na dálnici D1 u Holubic na Vyškovsku se dnes odpoledne stala hromadná nehoda, která dočasně přerušila provoz ve směru na Brno. Čtyři lidé při havárii utrpěli lehká zranění. Kolem 15:40 policie oznámila obnovení provozu jedním pruhem.…

Oct 21

D1 na Benešovsku uzavřela nehoda kamionu, který se převrátil na vozovku

Dálnici D1 u Lokte na Benešovsku dnes v poledne uzavřela nehoda kamionu, který se převrátil na vozovku. Směr na Brno je neprůjezdný, řekla ČTK mluvčí středočeské policie Vlasta Suchánková. Nehoda si podle mluvčího Ředitelství silnic a…

Oct 12

Na dálnici D1 po nehodě zkolabovala doprava

Dálnici D1 na 208. kilometru ve směru od Vyškova na Brno dnes po ránu asi na 5,5 hodiny uzavřela nehoda dodávky, kamionu a cisterny, doprava kolabovala. Jeden z řidičů byl těžce zraněný, v místě zasahoval vrtulník. ČTK to řekla mluvčí…

Oct 3

Dálnici D1 uzavřela na Benešovsku hromadná nehoda, čtyři zranění

Dálnici D1 uzavřela na 66. kilometru ve směru na Prahu zhruba na 30 minut hromadná nehoda tří osobních aut. Čtyři lidé se zranili, jednoho člověka museli hasiči vyprostit, řekla ČTK mluvčí hasičů Dagmar Zemanová.

Sep 20

Dálnici D1 u Říčan několik hodin blokovala vážná nehoda

Nehoda s těžkým zraněním uzavřela dnes v noci dálnici D1 za Prahou. Řidiči více než dvě hodiny neprojeli směrem do Brna za sjezdem na Říčany a museli uzavřený úsek objíždět.

Aug 12

Dopravní nehoda zastavila provoz na dálnici D1

Dopravní nehoda dnes před polednem zastavila nedaleko Mankovic na Novojičínsku provoz na dálnici D1 ve směru na Olomouc. Na místě jsou tři vážně zranění. ČTK to řekla mluvčí moravskoslezské policie Zlatuše Viačková.

Aug 5

Dálnici D8 uzavřela nehoda kamionu

Na dálnici D8 u Roudnice nad Labem prorazil kamion svodidla a přejel do protisměru, kde se převrátil. Směr do Německa policie uzavřela, dopravu odklání na exitu 29.

Jul 12

Dopravu na D35 uzavřela nehoda kamionu

Dopravu na dálnici D35 na trase z Lipníku nad Bečvou směrem na Olomouc uzavřela nehoda nákladního vozidla. Dnes časně ráno se na 280. kilometru vozidlo převrátilo a náklad se vysypal do levého jízdního pruhu.

Jun 30

Dálnici D1 ve směru na Ostravu uzavřela nehoda kamionu

Dálnici D1 na 218. kilometru za Rousínovem ve směru na Ostravu uzavřela před 19:45 nehoda nákladního auta, které narazilo do svodidel. Policisté dopravu odkláněli na 216. kilometru, auta se vracela zpět na 226. kilometru.

Jun 29

Dálnici D1 zastavila nehoda nákladního a osobního auta

Dálnici D1 ve směru na Brno zastavila dnes odpoledne u Jihlavy nehoda nákladního a osobního auta.