English

Mercedes představil absurdně zběsilý E-Class All-Terrain 4x4²

AutoRoad.cz

Mercedes-Benz má se stavbou extrémních teréňáků skutečně bohaté zkušenosti, ostatně stačí se podívat na modely jako G63 6x6 nebo G500 4x4². Tento upravený E-Class All-Terrain však posunul hranice extrému zas o kousek dále.

More from AutoRoad.cz

May 10

Mercedes-Benz zahájil prodej nové Třídy T

AutoRoad.cz

Nový model MercedesBenz Třída T lze již objednávat. Prémiové kompaktní MPV pro rodiny a zákazníky s vášní pro aktivní trávení volného času přichází na trh nejprve v pětimístné variantě. Později bude k dispozici také verze s delším rozvorem…

Oct 24

Ještě schopnější Mercedes-Benz třídy G Delta4x4

autoroad.cz

Tuningová firma Delta4x4 si připravila off-road balíček pro úpravu nového Mercedesu třídy G. Inspirací jim byla Rally Dakar, které se v roce 1985 tehdejší "Géčko" zúčastnilo.

Apr 27

Dívejte se pozorně, na obrázku opravdu není Mercedes-Benz třídy G. Uhádnete o jaký vůz se jedná?

AutoRoad.cz

Mercedes Benz třídy G je snem nejednoho řidiče. Jenže s průměrným příjmem je to sen téměř nedosažitelný. Existují však i jiné vozy, které si na Géčko alespoň vizuálně hrají.

Feb 1

Mercedes-Benz představil facelift třídy V. Nabídne nové motory, techniku i pohodlnější cestování

AutoRoad.cz

Před pěti lety nastavila Třída V značky Mercedes-Benz svým designem, špičkovou kvalitou, pohodlím, bezpečím a asistenčními systémy vysokou laťku segmentu MPV. Od té doby slaví celosvětový úspěch. Facelift Třídy V staví na jejích silných…

Aug 28

Nejextrémnější rodinné kombi? Mercedes All-Terrain 4x4² konečně předvedl své dovednosti

AutoRoad.cz

V dnešní době SUV a crossoverů to nemají rodinné kombíky s vyšší průchodností terénu snadné, přesto se na trhu najde několik schopných zástupců. Čeští motoristé si nejspíše vybaví Octavii Scout, případně luxusnější Audi A6 Allroad. Právě…

Jul 22

Mercedes představil absurdně zběsilý E-Class All-Terrain 4x4²

AutoRoad.cz

Mercedes-Benz má se stavbou extrémních teréňáků skutečně bohaté zkušenosti, ostatně stačí se podívat na modely jako G63 6x6 nebo G500 4x4². Tento upravený E-Class All-Terrain však posunul hranice extrému zas o kousek dále.

Sep 21

Mercedes-Benz třídy S čeká facelift. Změní se víc technika nebo design?

AutoRoad.cz

Vlajková loď značky Mercedes-Benz se příští rok konečně dočká faceliftu. Ten zasáhne více útroby vozu, s proměnou designu moc nepočítejte.

Sep 21

Mercedes posílá třídu E All-Terrain do bitvy těžkých vah proti Audi a Volvu

AutoRoad.cz

Jen před pár dny představilo Volvo V90 Cross Country, doposud jediného pořádného konkurenta Audi A6 Allroad. Nyní se však do stejného segmentu allroadů vydává také Mercedes-Benz s třídou E All-Terrain. A to bude zatraceně silný hráč.

Jul 27

Dostupný luxus? U Mercedesu třídy E ho nehledejte

AutoRoad.cz

Mercedes-Benz třídy E se na českém trhu poprvé objevil už na jaře, tehdy však pouze s karosérií sedan a selekcí pouze tří motorů. Nyní se situace mění a český importér zařadil do ceníku i další varianty v čele s hybridní E 350 e a…

Jun 1

Mercedes-Benz třídy G se vrací ke kořenům, verzi Professional nevadí ani těžká dřina

AutoRoad.cz

Mercedes třídy G měl premiéru již v roce 1979, kdy se jednalo o off-road s minimem výbavy a maximálními terénními schopnostmi. V průběhu let sice umění projet jakýmkoliv terénem nezmizelo, postupně ale přibývala komfortní výbava a s tím…

Mar 4

Larte Design ukázal luxusem nacpaný Mercedes-Benz třídy V

AutoRoad.cz

Tunerská společnost Larte Design se prezentuje v těchto dnech na autosalonu v Ženevě a ukázala zde luxusní variantu Mercedesu třídy V s přezdívkou " Black Crystal ."

Mar 1

Mercedes-Benz třídy C odhodil střechu, je věrnou kopií většího „eSka“

AutoRoad.cz

Kruh kolem rodiny Mercedesu třídy C se pomalu uzavírá. Po sedanu, praktickém kombi a sportovním kupé přišla řada také na kabriolet. Ten byste si mohli z některých úhlů klidně splést s větší třídou S, tak moc jsou si jednotlivé modely s…

Jan 23

Mercedes-Benz třídy E liftback je digitálně vytvořený protivník BMW 5 GT

AutoRoad.cz

Nedávno představená nová generace Mercedesu třídy E prozatím sklízí u veřejnosti samý úspěch. I proto se jeden ze známých světových designéru pokusil tohoto nováčka přetvořit ve verzi liftback.

Jan 14

Mercedes E-Class All-Terrain - chystá se soupeř pro Audi A6 Allroad?

AutoRoad.cz

Po představení nové generace Mercedesu třídy E se začínají dít celkem velké věci. Dle zákulisních zpráv se totiž možná chystá jeho oplastovaná zvýšená verze.

Jan 12

Mercedes-Benz třídy E je napěchovaný technologiemi, designem však neoslní

AutoRoad.cz

Mohl Mercedes-Benz třídy E při své oficiální premiéře vůbec něčím překvapit? Únik v průběhu minulého týdne odhalil, minimálně po vzhledové stránce, vše důležité. Naštěstí si trojcípá hvězda schovala do Detroitu několik trumfů. Třeba volant…

Jan 7

Příští generace BMW řady 5 bude tvrdým protivníkem Mercedesu třídy E

AutoRoad.cz

Se začátkem nového roku se na silnicích v Německu začínají objevovat další maskované prototypy nového pětkového BMW. To přijde v roce 2017 a má se stát tvrdým konkurentem pro současné Éčko od Mercedesu.

Oct 25

VIDEO: Tohle jsou nové Mercedesy třídy E pro rok 2016!

AutoRoad.cz

Na internetu se objevily snímky od amatérského pozorovatele, jenž se specializuje na značku Mercedes-Benz. Povedlo se mu totiž natočit sto kusů předprodukční příští generace Mercedesu-Benz E-Class (W213).

Sep 2

Brabus představil 600 koňový Mercedes-Benz C 63 AMG S

AutoRoad.cz

Dvorní úpravce vozidel Mercedes, firma Brabus, včera představila další svou kreaci. Ta vychází z Mercedesu-Benz C 63 AMG S a výsledek se vskutku povedl.

Jul 24

Mercedes-Benz C-Class dostal nové sportovní doplňky AMG

AutoRoad.cz

Mercedes-Benz si připravil několik nových doplňků AMG pro některé z verzí aktuálního modelu C-Class.

May 30

Mercedes prodal už 8 milionů modelů třídy C

AutoRoad.cz

Již pátá generace třídy C pokračuje v úspěších nejprodávanějšího modelu značky. Na kontě má již přes 8 milionů prodaných kusů.