English

Sedmimístná Dacia Duster nakonec nebude. Vedení ji zatrhlo

Deník.cz / Auto

Už nějaký ten pátek se v souvislosti s novou generací Dacie Duster mluví o možné sedmimístné variantě. Podle oficiálního vyjádření ředitele prodeje a marketingu Francoise Mariotta se ovšem žádná taková verze nechystá.

More from Deník.cz / Auto

Apr 3

Vstup nové Dacie Duster na trh je už za rohem. Jak si stojí vůči konkurenci?

Deník.cz / Auto

Nejlevnější provedení třetí generace Dacie Duster vyjde zákazníka v České republice na 429 900 korun. Tento vůz navíc kromě benzínu umí jezdit také na LPG. Základní výbava obsahuje klimatizaci, podélné střešní lišty, zadní parkovací…

Nov 30

Třináct let Dacie Duster: Podívejte se, jak se měnilo nejlevnější SUV

Deník.cz / Auto

Přibližně každou minutu vyjede z bran výrobního závodu Dacie v rumunské Pitesti jeden Duster. Nejprodávanější model značky už na světě existuje v počtu převyšujícím 2,2 milionu kusů, má čím dál víc příznivců a naopak výrazně ubylo těch,…

Jul 24

Dacia Duster: praktické rodinné SUV, které najdete v bazarech za příznivé ceny

Deník.cz / Auto

Tohle auto se těší velké oblibě díky líbivému designu, prostornosti, výhodným cenám a nízkým provozním nákladům. Není tedy divu, že Daciu Duster lidé často hledají i v nabídce bazarů. Jaká je jejich nabídka těchto ojetin na našem trhu jsme…

Mar 29

Kia EV9 je první sedmimístné elektrické SUV korejské značky. Známe jeho detaily

Deník.cz / Auto

Pod robustně vyhlížející siluetou SUV hranatých tvarů se ukrývá nejnovější elektrické auto automobilky Kia. Vzhled modelu EV9 představila značka už před pár týdny, nyní ale známe téměř všechny technické podrobnosti.

Feb 5

Nová a hezčí Dacia Duster: Mamataxi s úsporou stovek tisíc

Deník.cz / Auto

Největší model od Dacie byl vždycky zářivou hvězdou šetřílků, pracantů a chalupářů. Může fungovat i jako příjemný pomocník praktické ženy? Ale ovšem!

Jun 7

Dacia Duster dostává kvůli emisím nové diesely. Nabídnou ale i vyšší výkon

Deník.cz / Auto

Rumunská Dacia kvůli novému způsobu měření emisí aktualizuje nabídku naftových motorizací u oblíbeného modelu Duster. Zajímavé je, že nové agregáty rovněž malému SUV zajistí o pár koní vyšší výkon a tedy i lepší dynamiku.

Jan 10

Nová Dacia Duster už má české ceny. Je stejně dostupná jako předchůdce?

Deník.cz / Auto

Po loňské premiéře na frankfurtském autosalonu se nová generace malého SUV Duster dostává oficiálně i na český trh, a to s kompletním ceníkem všech verzí. Zájemce určitě potěší, že vůči předchozí generaci nový Duster nijak výrazně…

Dec 29

Alfa Romeo chystá další SUV. Bude větší a nejspíše sedmimístné

Deník.cz / Auto

Alfa Romeo plánuje další SUV, které doplní aktuální model Stelvio. Italská značka prý do dvou let představí novinku, která bude rozměry a prostorností lépe konkurovat například BMW X5.

Sep 12

Nová Dacia Duster oficiálně. Má vylepšený pohon 4x4 a hezčí interiér

Deník.cz / Auto

Až během autosalonu ve Frankfurtu rumunská značka zveřejnila důležité podrobnosti o nové generaci oblíbeného SUV. A samozřejmě nabízí také pohled do interiéru. Nový Duster si zachovává stejný charakter dostupného vozu, ale přitom uvádí…

Aug 30

Nová Dacia Duster se předvádí na prvních fotkách. Žádné šokující změny nečekejte

Deník.cz / Auto

Po sedmi letech výroby dostupného rumunského SUV přichází očekávaný nástupce. Prozatím si však musíme vystačit jen s fotkami a pár informacemi. Více se totiž dozvíme až při premiéře na autosalonu ve Frankfurtu.

Jul 22

Sedmimístná Dacia Duster nakonec nebude. Vedení ji zatrhlo

Deník.cz / Auto

Už nějaký ten pátek se v souvislosti s novou generací Dacie Duster mluví o možné sedmimístné variantě. Podle oficiálního vyjádření ředitele prodeje a marketingu Francoise Mariotta se ovšem žádná taková verze nechystá.

Jul 15

Francouzi prý vědí, jak bude vypadat nová Dacia Duster. Podívejte se

Deník.cz / Auto

Druhá generace Dacie Duster by měla být představena každou chvíli, poslední informace hovoří o datu 22. července. S blížící se premiérou se objevují i nové informace týkající se vzhledu.

Jun 13

Nová Dacia Duster se představí už příští týden. Co všechno o ní víme?

Deník.cz / Auto

Podle všech dostupných informací se zdá, že se nadcházející druhá generace Dusteru – současného nejlevnějšího SUV na trhu – plně představí již 22. června na speciální akci v Paříži. Duster má přitom opět přinést hlavně špičkovou užitnou…

Jan 28

Nový Duster by se měl ukázat letos, i v sedmimístné verzi. Jak může vypadat?

Deník.cz / Auto

Druhá generace celosvětově úspěšného SUV Dacia Duster by se měla ukázat ještě letos. V lednu příštího roku se má totiž začít prodávat.

Nov 18

Studie Viziv-7 ukazuje, jak by mělo vypadat chystané sedmimístné SUV od Subaru

Deník.cz / Auto

Japonská automobilka Subaru na autosalonu v Los Angeles představila koncept Viziv-7, který naznačuje, jak bude vypadat její chystané sedmimístné SUV. Dorazit by mělo do dvou let.

Mar 11

Dacia chystá nový Duster. Dorazit má ale až v roce 2017

Deník.cz / Auto

Dacia Duster se prodává už od roku 2010 a od té doby prošla jen drobnou modernizací v roce 2013. Rumunská automobilka ve vlastnictví Renaultu tak už musí chystat jeho nástupce.

Nov 19

Mazda představila třetí generaci modelu CX-9. Sedmimístné SUV má nový turbomotor

Deník.cz / Auto

Japonská automobilka Mazda na autosalonu v Los Angeles představila třetí generaci svého největšího SUV CX-9. Až sedmimístný vůz v novém provedení přišel o šestiválec, místo něj výrobce nabídne čtyřválcový motor s turbodmychadlem.

Nov 13

Mazda naznačila podobu nové CX-9. Do Evropy se sedmimístné SUV prý nedostane

Deník.cz / Auto

Japonská automobilka Mazda už příští týden na autosalonu v Los Angeles představí novou generaci svého největšího SUV jménem CX-9. Na premiéru láká první ilustrací. Současně však výrobce prozradil i jednu smutnou zprávu.

Aug 4

Mitsubishi představilo Pajero Sport. Sedmimístné SUV se začne prodávat na podzim

Deník.cz / Auto

Japonská automobilka Mitsubishi představila třetí generaci modelu Pajero Sport. Novinka s výrazným vzhledem technicky vychází z nejnovějšího provedení pick-upu L200.

May 2

Dacia Duster bude i jako pick-up. Vyrábět se začne v září

www.denik.cz

Dacia Duster dostane novou karosářskou variantu. Celosvětově oblíbené SUV, které se v některých zemích prodává s logem Renaultu, bude vyráběno i jako pick-up.