English

Zadlužený Marek Taclík: Dostal stopku a další naději!

Blesk.cz / Celebrity

Má, co chtěl. Po uši zadlužený Marek Taclík (44) už má v rukou rozhodnutí úřadů ohledně svého osobního bankrotu. Podle zjištění Blesku soudce nakonec vyhověl jeho žádosti a insolvenční řízení zastavil.

More from Blesk.cz / Celebrity

Mar 26

Marek Taclík: Zatočil s milionovým dluhem!

Blesk.cz / Celebrity

Je konec! Hvězdě seriálu ZOO Marku Taclíkovi (50) v minulých měsících skončila insolvence, v rámci které se od roku 2018 snažil zaplatit dluhy ve výši 4,5 milionu korun. Povedlo se mu to jen zčásti...

Mar 10

Marek Eben po Českých lvech: Končím!

Blesk.cz

Po deseti letech se na pódiu Českého lva opět v roli moderátora ukázal Marek Eben (66). Své včerejší moderování přirovnal k výstupu na horu a přiznal, že tuhle práci vůbec neměl přijmout. Už to prý nikdy neudělá.

Sep 14

Marek Taclík odhalil diagnózu: Do 10 let jsem měl tonus obličeje! Učil jsem se pak mluvit

Blesk.cz / Celebrity

Diváci mu to mnohdy vyčítají. Sám Marek Taclík (50) často předem upozorňuje, že mu není rozumět, když mluví. A přesto je úspěšným hercem a dokonce začínal jako rozhlasový moderátor. Nebýt logopedie, na takové povolání by mohl zapomenout.…

Feb 13

Marek Taclík z minisérie Docent: Honoráře za roli spolkly dluhy!

Blesk.cz / Celebrity

Aktuálně září v minisérii České televize Docent, jejíž druhý díl běžel včera na obrazovkách. Také část honoráře za tohle natáčení musel Marek Taclík (49) poslat na splátky dluhů, které už skoro pět let umořuje v rámci insolvence.

Nov 10

Abstinující Marek Taclík: Partnerku sbalil v hospodě!

Blesk.cz / Celebrity

Rodinu založil za pět minut dvanáct. Matku svých dvou dětí Pavlu ale Marek Taclík (47) z Kriminálky Anděl na slavný obličej jen tak nesbalil. Nejdřív to zkusil na abstinenci, pak přes Jakuba Prachaře (37).

Apr 30

Marek Taclík odhalil synka! Po tajném porodu ho "vystavil" pro dobrou věc

Blesk.cz / Celebrity

Na začátku února se Marek Taclík (46) stal podruhé tátou. Partnerka Pavla přivedla na svět syna Antonína. Herec narození potomka tajil, ale před několika dny se maličkým pochlubil na sociální síti.

Feb 27

Marek Taclík se stal podruhé tátou! Tajný porod byl komplikovaný

Blesk.cz / Celebrity

To je ale tajnůstkář! Herec Marek Taclík (46) se 7. února stal podruhé tátou. Jeho partnerka Pavla Růžičková přivedla na svět syna Antonína. Chlapeček podle SEDMIČKY přišel na svět císařským řezem a maminku dost potrápil.

Aug 7

Marek Taclík omládl a... Přiznal to, co chlapi většinou zatloukají!

Hvězda Strážmistra Topinky, herec Marek Taclík, nedávno oslavil šestačtyřicáté narozeniny. Během posledních několika měsíců začal neúprosně šedivět, s čímž se tatínek roční Matildy odmítá smířit. Navštívil proto kadeřnické studio, kde se…

Feb 4

Marek Taclík poprvé ukázal dceru Matildu! Už je jí rok

Je to jeho první dítě a Marek Taclík (45) se dcerky Matildy (1) nemůže nabažit. Rok jí schovával před veřejností, teď se ale rozhodl jejím snímkem pochlubit. Dcerku vzal do herny v centru Prahy a jako pyšný táta si s ní trpělivě hrál.

Oct 5

Rapper „Suge“ Knight dostal 28 let vězení: Autem převálcoval chodce

www.blesk.cz

Ex-rapper Marion „Suge“ Knight (53) byl odsouzen k osmadvaceti letům odnětí svobody za smrt člověka, který před téměř čtyřmi lety vešel pod kola jeho pick-upu před stánkem Compton burger v USA. Výška trestu se může zdát na první pohled…

Aug 25

Herec Marek Taclík (45) po potížích s dluhy: Shání chůvu za balík peněz

Blesk.cz / Celebrity

Marek Taclík (45) je v milionových exekucích a aby je splatil, doslova léta z role do role. Na malou dcerku Matildu už mu bohužel nezbývá čas, takže shání chůvu, které je ochoten dobře platit. Ty stávající se totiž jaksi neosvědčily...

Jan 29

Zadlužený Marek Taclík má oplétačky s policií! Tohle mu přijde draho

Blesk.cz / Celebrity

I když čelil exekuci kvůli dluhu 2,5 milionu korun, riskuje herec Marek Taclík (44) další finanční problémy! Klidně totiž autem zaparkovat rovnou na trávník před domem a vůbec nehleděl na to, že mu kvůli tomu hrozí mastná pokuta!

Dec 16

Marek Taclík je tátou! V pivnici proběhl mejdan na zdraví dcery

Blesk.cz

Herec Marek Taclík (42) je už několik dní tátou dcery Matildy! Zdravé miminko na svět přivedla jeho přítelkyně, která se na loňském festivalu v Karlových Varech pochlubila rostoucím bříškem.

Sep 19

Zadlužený Marek Taclík: Dostal stopku a další naději!

Blesk.cz / Celebrity

Má, co chtěl. Po uši zadlužený Marek Taclík (44) už má v rukou rozhodnutí úřadů ohledně svého osobního bankrotu. Podle zjištění Blesku soudce nakonec vyhověl jeho žádosti a insolvenční řízení zastavil.

Aug 27

Exekutory pronásledovaný Marek Taclík: Dluhy má splácet těhotná partnerka

Blesk.cz

To jsou věci! Marka Taclíka (44) alias vyšetřovatele Olivera Hajna z Kriminálky Anděl zaměstnává fi rma, kterou vlastní jeho těhotná přítelkyně Pavla Růžičková (29)! A jako taková by měla posílat peníze věřitelům ona!

Aug 18

Herec Marek Taclík: Náhlý zvrat v dražbě bytu! Utekl exekutorům z lopaty

Blesk.cz

Už ho měli na lopatě, na poslední chvíli jim ale seskočil! Marek Taclík (44) alias vyšetřovatel Oliver Hajn ze seriálu Kriminálka Anděl vyřešil exekuční dražbu svého bytu vyhlášením osobního bankrotu.

Aug 15

Hvězda kriminálky Anděl Marek Taclík: Přichází o byt! Exekuční dražba!

Blesk.cz

Místo aby se těšil na narození prvního potomka, musí řešit existenční problémy. Marek Taclík (44) tak dlouho nesplácel své dluhy, až kvůli tomu přijde o střechu nad hlavou.

Feb 17

Marek Taclík je opět bez přítelkyně! Vyměnil ji za pivo?

Blesk.cz / Celebrity

Herec Marek Taclík (42) na karlovarském festivalu zářil, protože měl po svém boku půvabnou brunetku a netajil se tím, že je zamilovaný. Kráska ho doprovázela i na party po StarDance. Ale po novém roce se po brunetce slehla zem.

Nov 14

Divoká karta StarDance Marek Taclík: Víme, čím se zbavuje stresu z tance!

Blesk.cz / Celebrity

Herec Marek Taclík (42) je čím dál lepší tanečník. V prvním kole jeho tanec připomínal šlapání zelí, ale to už je dávná minulost. Marek je při tanci sexy a ženám se při pohledu na jeho ladné pohyby rolují spoďáry ke kotníkům. Neuvěříte,…

Oct 23

Hvězda StarDance Marek Taclík: Utekl hrobníkovi z lopaty!

Blesk.cz / Celebrity

Tančí, i když má čtyřikrát operovaná kolena. Pije, i když málem umřel na onemocnění slinivky. Hvězda StarDance Marek Taclík (42) si zahrává se životem!