English

Vendulka Křížová po rozchodu s Víznerem: Nový chlap? Do divadla vzala vysokého elegána

Blesk.cz / Celebrity

Zamiloval se do mladší a po dvaceti letech Oldřich Vízner (70) opustil partnerku Vendulku Křížovou (45) a jejich tři děti. Jenže ani herečka nezahálí. Do společnosti vyrazila s novým mužem!

More from Blesk.cz / Celebrity

Feb 16

Exmanželka Víznera (76) Vendulka Křížová (51): Promluvila o jeho stavu!

Blesk.cz

Před sedmi lety jim ztroskotalo manželství, ale nevraživost šla stranou. Herečka Vendulka Křížová má už nového partnera, ovšem na svého exmanžela Oldřicha Víznera, s nímž má tři děti, nezanevřela.

Aug 14

Oldřich Vízner (76) a jeho statečný boj s podlomeným zdravím: V bolestech trpí už 6 let!

Blesk.cz

Život mu dává pořádně zabrat! Nové srdcervoucí fotky legendárního Saturnina Oldřicha Víznera (76) dokreslují obrovský hercův boj s podlomeným zdravím. Trvá už 6 let, od roku 2017, kdy mu po 20 letech společného života ztroskotal vztah s…

Jul 22

Filmový Saturnin Oldřich Vízner: Vypadla mu kyčel!

Blesk.cz / Celebrity

Smůla se mu nelepí na paty, ale na kyčle! Před půl rokem Oldřich Vízner (73) podstoupil celkovou výměnu kloubu. Operace i rekonvalescence dopadla dobře, avšak nyní se objevila komplikace!

Oct 11

Vendulka Křížová po rozchodu s o 25 let starším Víznerem: Konečně žiju a užívám si!

Blesk.cz / Celebrity

Už jsou to dva roky, co se Vendulka Křížová (47) a Oldřich Vízner (72) po dvaceti letech vztahu rozvedli. Půvabná brunetka už rok a půl žije s novým partnerem, který jí dopřává vše, na co kvůli třem dětem neměla čas.

Dec 3

Návrat dva roky po rozchodu? Víznera vozí expartnerka Křížová!

Dvacet let tvořili harmonický pár, a tak všechny jejich rozchod překvapil. Teď se ale Vendulce Křížové (46) a Oldřichu Víznerovi (71) možná opět blýská na lepší časy. Sousedé filmového Saturnina je totiž opět vídají spolu!

Jun 25

Herec Oldřich Vízner (71): Zatíná zuby bolestí!

Blesk.cz / Celebrity

To není nová role, ale krutá realita. Filmový Saturnin Oldřich Vízner (71) se podrobil operaci kolene. Navíc má problém s kyčlí, který taky odstraní až výměna kloubu za umělý… Chodí o berlích, kroutí se jako paragraf a křiví tvář bolestí…

Mar 6

Expartnerka Víznera Křížová: Velký strach o dceru! Kvůli tragické autonehodě

Loni se Vendulce Křížové (45) rozpadl dlouholetý vztah s Oldřichem Víznerem (70), s nímž má tři děti. Ani letošní rok pro ni není zatím o moc šťastnější. Herečka zažila velký strach, když se obávala, že její dcera byla u dopravní nehody,…

Mar 4

Vendulka Křížová promluvila o rozchodu s Víznerem: Pravda o krachu vztahu

Blesk.cz

Partnerskou dvojici tvořili dlouhých dvacet let a zplodili spolu tři děti. Loni v srpnu však herec Oldřich Vízner (70) přiznal, že s rodinou již nežije. Jeho expartnerka Vendulka Křížová (45) teď ale prozradila, že jejich vztah tak docela…

Nov 23

Vízner s Křížovou po rozchodu: Sešli se na pohřbu Wabiho Daňka (†70)! Dusno a ignorace

Blesk.cz

Dva měsíce poté, co Vendulka Křížová (45) přiznala, že ji Oldřich Vízner (70) opustil kvůli mladší milence, se manželé společně setkali na pohřbu Wabiho Daňka (†70). Usmíření se však nekonalo. Naopak. Přišli každý zvlášť, stáli daleko od…

Sep 20

Vendulka Křížová po rozchodu s Víznerem: Konečně šťastná s novým mužem

Blesk.cz / Celebrity

Dost bylo trápení a depresí! Vendulka Křížová (45) po rozchodu s Oldřichem Víznerem (70) zase vplula do života. Dokonce s novým mužem po boku. „Je to člověk, který mě dokáže rozesmát,“ svěřila herečka Blesku.

Sep 19

Vendulka Křížová po rozchodu s Víznerem: Nový chlap? Do divadla vzala vysokého elegána

Blesk.cz / Celebrity

Zamiloval se do mladší a po dvaceti letech Oldřich Vízner (70) opustil partnerku Vendulku Křížovou (45) a jejich tři děti. Jenže ani herečka nezahálí. Do společnosti vyrazila s novým mužem!

Sep 12

Oldřich Vízner po opuštění herečky Křížové: Kolaps! Přímo na motorce!

Blesk.cz

V takovém stavu by rozhodně za řídítka motocyklu sedat neměl! Oldřich Vízner (70) si evidentně nechce přiznat, že už není nejmladší. Na skútru jezdí, i když je na pokraji zhroucení.

Sep 11

Křížová poté, co ji opustil Vízner: Klame slovy, ale oči prozradily bolest!

Blesk.cz / Celebrity

Asi před měsícem se na herce Oldřicha Víznera (70) provalilo, že odešel od rodiny kvůli nové lásce, která je o 46 let mladší než on! Jak se s tím vyrovnává dlouholetá partnerka a matka tří z jeho dětí, Vendulka Křížová (45)?

Aug 17

Oldřich Vízner po rozchodu s Křížovou: Mám psychiatra! Herec bojuje s maniodepresí

Blesk.cz

Jako by nestačilo, že kvůli neschopnosti odolat dívčím půvabům ztroskotal vztah s Vendulkou Křížovou (45). Oldřicha Víznera (70) navíc léta sužují maniodeprese. „Mám psychiatra“ netají psychické obtíže sám herec.

Aug 14

Bolest krásné Vendulky Křížové: Proč vyhodila Víznera z domu!

Blesk.cz / Celebrity

Poté, co se provalilo, že se Oldřich Vízner (70) zamiloval do o šestačtyřicet let mladší dívky a opouští svoji rodinu, odloučení potvrdila také Vendulka Křížová (45).

Aug 12

Oldřich Vízner sbalil novou lásku (24) v divadle: Stejně jako před 20 lety Křížovou…

Blesk.cz

Nezahálí a vrhá se do nových zítřků! Oldřich Vízner (70), který dal sbohem Vendulce Křížové (45) a podle informací Blesku ji vyměnil za 24letou ženu, chce dát starému životu vale.

Aug 11

Oldřich Vízner přiznává: S rodinou už nejsem! Opustil Vendulku Křížovou

Blesk.cz

Po 20 letech a třech dětech je ŠLUS! Oldřich Vízner (70) Blesku sám potvrdil to, co se šušká v hereckých kuloárech. Vztah s půvabnou Vendulkou Křížovou (45) vzal za své. „S rodinou už moc nejsem,“ řekl herec.

May 30

Vždy plachý Oldřich Vízner poprvé ukázal soukromí: A zašel hodně daleko...

Blesk.cz / Celebrity

Ten má ale podivná přání. Herce Oldřicha Víznera (70) napadají nezvyklé nápady. Už má například naplánované, jak chce být jednou pohřbený. A je to opravdu netradiční způsob.

Aug 26

Šokující foto: Oldřich Vízner si chystal oprátku!

Blesk.cz / Celebrity

I když jsou divadelní prázdniny, tak většina herců hraje na letních scénách. Oldřich Vízner (69) hraje na Harfě ve hře Zelňačka, kterou i sám zrežíroval.

Oct 27

Šulcová a Křížová, bývalá a současná manželka Víznera: Promluvily o vzájemné „nenávisti“!

Blesk.cz

První opustil, s druhou žije dnes. Řeč je o Janě Šulcové (68) a Vendule Křížové (43), bývalé a současné manželce Oldřicha Víznera (68). Prý si nemohou přijít na jméno, nenávidí se…