English

MV Agusta F4 LH44: Na vývoji se podílel i Lewis Hamilton a vznikne série 44 strojů

Auto.cz

Italská MV Agusta představuje limitovanou edici F4 LH44, který vychází z exkluzivního modelu F4 RC a je výsledkem její spolupráce s trojnásobným mistrem F1 Lewisem Hamiltonem.

More from Auto.cz

Nov 3

MV Agusta se loučí s řadou F4 limitovanou edicí Claudio

Auto.cz

MV Agusta F4 se připravuje na odchod ze scény a jejím posledním zástupcem se má stát exkluzivní limitovaná edice.

Jun 13

Velký návrat! MV Agusta se vrací do mistrovství světa silničních motocyklů

Auto.cz

MV Agusta je v současnosti tradiční značkou v mistrovství světa superbiků, ale v prestižnějším mistrovství světa silničních motocyklů, v němž získala desítky titulů, chybí od druhé poloviny sedmdesátých let.

Jun 6

Lewis Hamilton je podepsán pod exkluzivní novinkou značky MV Agusta

Auto.cz

Spolupráce mezi výrobcem motocyklů MV Agusta a čtyřnásobným mistrem F1 Lewisem Hamiltonem úspěšně pokračuje, nejnovějším výsledkem je nová limitovaná série Brutale 800 RR LH44.

Apr 17

MV Agusta plánuje premiéru nového čtyřválce i nových modelů

Auto.cz

MV Agusta se připravuje na rozloučení se současnou generací svých čtyřválcových modelů a uvedení jejich přímých nástupců se zcela nově vyvinutou pohonnou jednotkou.

Jan 18

MV Agusta má novou limitovanou edici závodních replik F3 800 RC a F3 675 RC

Auto.cz

MV Agusta si pro sezónu 2018 připravila nové provedení závodních replik svých tříválcových supersportů s přepracovanými motory, upravenými podvozky i pozměněnými barvami.

Nov 8

MV Agusta Brutale 800 RR Pirelli míří mezi běžné smrtelníky

Auto.cz

Novinka značky MV Agusta svým označením i vzhledem dává jasně najevo, že oslavuje spolupráci s výrobcem pneumatik Pirelli.

Nov 1

MV Agusta Dragster 800 RC: Nádhera v limitovaném vydání

Auto.cz

MV Agustra Dragster patří k tomu nejlepšímu mezi současnými jednostopými naháči a verze RC v barvách továrního závodní týmu je skutečnou lahůdkou.

Oct 10

MV Agusta F4 RC je závoďák pro WSBK schválený pro běžné silnice

Auto.cz

MV Agusta pro modelový rok 2018 lehce poupravila svůj špičkový model F4 RC, jehož technika se v souladu s pravidly shoduje s technikou závodního motocyklu pro Mistrovství světa superbiků.

Oct 2

MV Agusta F4 LH44: Na vývoji se podílel i Lewis Hamilton a vznikne série 44 strojů

Auto.cz

Italská MV Agusta představuje limitovanou edici F4 LH44, který vychází z exkluzivního modelu F4 RC a je výsledkem její spolupráce s trojnásobným mistrem F1 Lewisem Hamiltonem.

Jul 27

Mercedes-AMG se zbavil podílu v MV Agusta. Koupil ho ruský magnát

Auto.cz

Krátce po nákupu motocyklových značek se jich automobilky zase zbavují. Nad podobným krokem jako Mercedes-AMG uvažuje také Audi.

Jun 15

MV Agusta RVS #1 je první kreací nové divize slavné italské značky

Auto.cz

MV Agusta patří k výrobcům těch nejexkluzivnějším jednostopých strojů a její nová divize Reparto Veicoli Speciali se má postarat o to, aby byly ještě exkluzivnější.

Nov 16

MV Agusta Brutale 800 RR prodělala operaci srdce

Auto.cz

MV Augusta Brutale patří k tomu nejlepšímu mezi současnými jednostopými naháči a mezi špičku chce patřit i nadále. Díky tomu se dočkala důkladné modernizace pohonné jednotky a několika drobnějších novinek.

Oct 15

MV Agusta F3 RC: Nová limitka závodní repliky za... Hodně

Auto.cz

Italská MV Agusta si pro obdivovatele závodních strojů, které ve světovém šampionátu třídy Supersport sedlají Jules Cluzel a Lorenzo Zanetti připravila jejich repliky, které mohou do běžného provozu.

Sep 2

MV Agusta Zagato: Na sériovou výrobu máme zapomenout

Auto.cz

Solitérem, který údajně vznikl na přání fanouška italských strojů a designu z Japonska, má být MV Agusta Zagato, jejíž design je nyní již do nejmenšího detailu odhalen.

Aug 29

MV Agusta Zagato: Design představen, technika ještě ne

Auto.cz

Pouhý týden zbývá do oficiální premiéry společného díla výrobce motocyklů MV Agusta s karosárnou Zagato a jeho design je již kompletně odhalen.

Aug 24

MV Agusta Zagato se téměř odhalila před premiérou (+video)

Auto.cz

Výrobce motocyklů MV Agusta a karosárna Zagato téměř strhli roušku svému společnému projektu a nové video nabízí pohled na celý motocykl, zatímco technika zůstává bez komentáře.

Aug 12

Video: MV Agusta Zagato se začíná odhalovat

Auto.cz

Výrobce motocyklů MV Agusta a karosárna Zagato přinášejí necelé dva týdny od zveřejnění první skici svého společného projektu video, které nabízí jeho detailní záběry.

Aug 1

MV Agusta a Zagato připravují společnou premiéru

Auto.cz

Italský výrobce motocyklů MV Agusta a karosárna Zagato odhalují první ochutnávku stroje, který má být jako výsledek jejich spolupráce představen na začátku letošního září.

May 19

MV Agusta a Pirelli představují Diablo Brutale 800 (+video)

Auto.cz

Nejnovější zástupce značky MV Agusta je oslavou spolupráce se společností Pirelli a nese jméno jejích pneumatik, do nichž je samozřejmě i obut.

Feb 3

Evropští dealeři Mercedesu budou prodávat motorky MV Agusta

Auto.cz

V showroomech Mercedesu zanedlouho koupíte i jednostopé stroje s logem MV Agusty. Jedná se o poměrně unikátní krok, přímá konkurence nic takového nepraktikuje...