English

Australská rallye po 1. dnu: Hyundai na prvních místech

Auto.cz

Norský jezdec Andreas Mikkelsen vede s vozem Hyundai i20 WRC po první etapě Australské rallye, která je závěrečným podnikem letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích.

More from Auto.cz

Nov 15

Před Australskou rallye: Kdo bude mistrem světa?

Auto.cz

Do města ležícím na východním pobřeží Austrálie mezi městy Brisbane a Sydney se upírají oči celého rallyeového světa. Do neděle se tady bude odehrávat závěrečné dějství v boji o titul mistra světa.

Sep 15

Turecká rallye po 1. dnu: Neuville těsně před Ogierem

Auto.cz

Belgický jezdec Thierry Neuville (Hyundai i20 Coupé) vede po prvním dnu Tureckou rallye, desátý podnik mistrovství světa v automobilových soutěžích.

Aug 16

Německá rallye před startem: Co udělá Neuville s náskokem?

Auto.cz

Jedenadvacet bodů náskoku bude hájit Thierry Neuville (Hyundai i20 WRC) v mistrovství světa v automobilových soutěžích před začátkem Německé rallye. Devátý podnik letošního šampionátu vrací seriál po čtyřech a půl měsících na asfaltový…

Jul 26

Finská rallye před startem: Udrží Neuville převahu?

Auto.cz

Sedmadvacet bodů náskoku má Thierry Neuville (Hyundai i20 WRC) v mistrovství světa v automobilových soutěžích před začátkem Finské rallye.

Jun 10

Rallye Sardinie v cíli: Nervák vyhrál Neuville

Auto.cz

Vedoucí jezdec mistrovství světa v automobilových soutěžích Thierry Neuville (Hyundai i20 Coupé) vyhrál Rallye Sardinie, sedmý podnik světového šampionátu.

Jun 7

Rallye Sardinie startuje: Ubrání Neuville náskok?

Auto.cz

S náskokem devatenácti bodů vstupuje belgický jezdec Thierry Neuville (Hyundai i20 Coupé WRC) do Rallye Sardinie, která je sedmá v letošním mistrovství světa v automobilových soutěžích.

May 20

Portugalská rallye v cíli: Neuville vyhrál a vede MS

Auto.cz

Belgičan Thierry Neuville vyhrál poprvé v kariéře Portugalskou rallye. Zásluhou bodového zisku na jihu Evropy se dostal na první místo v šampionátu před Francouze Sebatiena Ogiera, který v Portugalsku již první den havaroval.

May 19

Portugalská rallye, 2. etapa: Bude mít Neuville radost?

Auto.cz

Belgičan Thierry Neuville (Hyundai i20 WRC) drží první příčku i po druhém dnu Portugalské rallye, která je šestým podnikem mistrovství světa v automobilových soutěžích.

Feb 11

Andreas Mikkelsen mění místo: Bude z něj spolujezdec

Auto.cz

Populárního norského soutěžáka samozřejmě volant bavit nepřestal, sedačku spolujezdce si však vyzkouší.

Nov 19

Australská rallye v cíli: Neuville vyhrál a bere stříbro

Auto.cz

Belgičan Thiery Neuville vyhrál s vozem Hyundai i20 WRC Australskou rallye, která byla závěrečným podnikem letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích. Získal tak titul vicemistra světa a navázal na druhá místa z MS v letech…

Nov 18

Australská rallye po 2. dnu: Mikkelsen out, vede Neuville

Auto.cz

Belgičan Thiery Neuville vede s vozem Hyundai i20 WRC po druhé etapě Australské rallye, která je závěrečným podnikem letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích.

Nov 17

Australská rallye po 1. dnu: Hyundai na prvních místech

Auto.cz

Norský jezdec Andreas Mikkelsen vede s vozem Hyundai i20 WRC po první etapě Australské rallye, která je závěrečným podnikem letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích.

Oct 6

Katalánská rallye po 1. dnu: Mikkelsen vede těsně

Auto.cz

Čerstvá posila továrního týmu Hyundai Andreas Mikkelsen vede po prvním dnu Katalánskou rallye, jedenáctý podnik mistrovství světa v automobilových soutěžích.

Jun 30

Polská rallye po 1. etapě: Pronásledovaný Neuville

Auto.cz

Belgická posádka Thierry Neuville a Nicolas Gilsoul vede s vozem Hyundai i20 ERC Coupé po prvním dnu Polskou rallye, osmý podnik mistrovství světa v automobilových soutěžích.

May 21

Portugalská rallye po 2. etapě: Ogier vs. Neuville

Auto.cz

Obhájci titulu a lídři šampionátu Sebastien Ogier a Julien Ingrassia (Ford Fiesta WRC ´17) vedou po dvou dnech Portugalskou rallye, která je šestým podnikem mistrovství světa v automobilových soutěžích.

May 18

Portugalská rallye: Dosáhne Neuville na hattrick?

Auto.cz

Udrží obhájce titulu Sebastien Ogier (Ford) pozici lídra v šampionátu? Vyhraje Thierry Neuville (Hyundai) letos potřetí v řadě podnik mistrovství světa v automobilových soutěžích? Takové jsou otázky před Portugalskou rallye, šestým…

Apr 30

Cíl Argentinské rallye 2017: Vyhrál Neuville

Auto.cz

Belgičan Thierry Neuville (Hyundai i20 Coupe WRC) vyhrál nevídanou bitvu o vítězství v Argentinské rallye, pátém podniku mistrovství světa v automobilových soutěžích.

Apr 9

Rallye Korsika v cíli: Neuville je čtvrtý vítěz

Auto.cz

Korsickou rallye, čtvrtý podnik letošního mistrovství v automobilových soutěžích, vyhrál Belgičan Thierry Neuville s vozem Hyundai i20 Coupe WRC. Stal se čtvrtým jezdcem, který letos vyhrál podnik mistrovství světa.

Apr 8

Rallye Korsika po 2. etapě: Pro výhru jede Neuville

Auto.cz

V čele Korsické rallye je po dvou dnech Belgičan Thierry Neuville s vozem Hyundai i20 Coupe WRC. Pokud dotáhne své snažení na francouzském ostrově v neděli do vítězného konce, bude čtvrtým vítězem ve čtvrtém podniku letošního seriálu…

Jan 20

Rallye Monte Carlo po RZ8: Neuville před dvěma fordy

Auto.cz

Belgičan Thierry Neuville (Hyundai i20 Coupe WRC) vede po osmi rychlostních zkouškách v úvodním podniku mistrovství světa v automobilových soutěžích Rallye Monte Carlo.